-
در ضمن دوست عزیز علاوه به نکات مفیدی که مدیر گفتن این رو هم در نظر داشته باشین که جدیدا" ورژن آدم های مذهبی عوض شده مثلا" پسره می گه نماز می خونم ولی مشروبم رو هم می خورم یا خود من یه مورد داشتم اهل نماز و از خانواده مذهبی ولی می گفت هم اهل دست دادنم هم حجاب برام مهم نیست
پس تو مسائل مذهبی با جزییات سوال بپرس
-
خواهر عزیز منم همسن شمام ومجرد تا حالا چند مورد داشتم با موقعیت تحصیلی و مالی عالی ولی به خاطر مقید نبودن یا همون نماز نخوندن رد کردم چون واقعا مسئله اعتقادی و مقید بودن طرف برام مهمترین معیاره وحاظر نیستم به خاطر اینکه سنم رفته بالا از این معیارم چشم پوشی کنم! اگه واقعا خودتون دختر مقید و مذهبی هستین حتما باید با کسی ازدواج کنید که تو این مورد هم کفو شما باشه وهیچ وقت به امید تغییر کسی باهاش ازدواج نکنید باید همون طوری که هست قبول ش کنید. یعنی نماز نمیخونه باید این رو قبول کنید با یه ادم بی نماز دارین ازدواج میکنید. که شاید هیچ وقت عوض نشه!
-
خیلی سادست اگر مسائل مذهبی و نماز خوندن براتون خیلی مهمه شرایط حال حاضرشو در نظر بگیرید و به امید اینکه در آینده درست میشه نباشید چون هیچ چیز در باره آینده قابل پیش بینی نیست. اما اگر اونقدر مهم نیست برای شناخت بیشتر اقدام کنید و روی ابعاد دیگر شخصیتشون شناخت پیدا کنید . در هر صورت فقط بستگی به خودتون داره . افراد مختلف از نظر عقیده و نظر با هم متفاوتند و وقتی می توان ازدواج دو نفر را موفق ارزیابی کرد که از نظر اعتقاد و فرهنگ و اخلاق و خانواده به هم نزدیک باشند.