بگذار به عنوان کسی که خودش علوم انسانی خوانده توصیه ای به شما بکنم : هیچ گاه بدون اینکه استادانی داشته باشی به طرف این مطالعات نرو.
باز هم تاکید می کنم حتما باید استادانی داشته باشی. شاید بتوانی ریاضی و فیزیک را بدون استاد هم بخوانی و مشکلی پیدا نکنی. اما علوم انسانی ماهیتا متفاوت است و هرگز نباید بدون استاد به مطالعه آنها بپردازی.
- - - Updated - - -
من تا به حال ندیده ام مشکلی که شما از آن دم می زنید به وسیله یک زن مطلقه حل شود.
مگر زنان مطلقه دانشمند و عالم هستند که مشکلات ذهنی و فلسفی و هستی شناسی شما را حل کنند؟
من کاری به دیگر نیازهای شما ندارم و بهتر می دانم آقایان در این مورد با شما صحبت کنند و در نهایت راه حل را خودتان انتخاب می کنید.
اما راجع به مشکل فکری و فلسفی ای که گفتید باید بگویم یک زن مطلقه نمی تواند این مشکل را حل کند. من راجع به مشکل فکری صحبت می کنم نه مشکلات دیگری که گفتید. برای باز کردن گره های ذهنی خود به دنبال استادانی باشید که راه را به شما نشان دهند.
علوم انسانی و فلسفه و مکاتب فکری مانند یک اقیانوس هستند که اگر ناخدایی نباشد که شما را راهنمایی کند تا ابد در آن سرگردان می مانید .
پس باز هم می گویم باید از استادان این رشته کمک بگیرید. دانشجو هم هستید و کارت دانشجویی هم دارید و کارتان آسان است.
- - - Updated - - -
بازه هم می گویم حرف من راجع به نیازهای مردانه شما نیست بلکه راجع به مشکلات فکری شما صحبت کردم.