-
سلام
الان شما قصدتون فقط جداییه؟
اگه شوهرتون عصبی هستن و شما و اوشون دوست دارین ادامه بدین.
و ایشون پشیمون
چرا شرط مشاوره و نمیذارین؟
بهشون بگین باید برن پیش مشاور و خودشون و اخلاقشونو درست کنن
ترمیم این رابطه نصفه و نیمه بهتر از جدایی و از نو شروع کردن نیست؟
البته من گذاشتم به حساب اینکه شما تا حالا تلاش زیاد و درستی برای ترمیم و درست کردن ارتباطتون نکردین، اگه اینکارو نکردین یک مشاور هم باهم برین شاید ایشون تونستن اخلاق بدشونو کنار بذارن.
بشینین برای خودتون از سود و زیان طلاق بنویسین.
ببننین کدوم راه بهتره، مشاوره و درمان یا طلاق؟
برای بچه هم بهشون بگین اول باید مشاوره برین و زندیگتون به یک ثباتی برسه و شما مطمعن بشین به پایدار بودن زندگی بعد بچه دار بشین.
-
اینایی که گفتی همش درمان داره.می شه درمانش کرد به دوشرط:خواست همسرت و کمک تو
باور کن دنیای بعد از طلاق هم خیلی چنگی به دل نمی زنه.در واقع نقطه صفره.فقط برای افرادی خوبه که تو منفی ها سیر می کنن.بازم خودت می دونی.امیدوارم زندگیت بهتر بشه.خدا و معصومین یادت نره یا علی
-
سلام عزیزم
با خوندن مطلبت خیلی ناراحت شدم امیدوارم زودتر مشکلت حل شه
البته تو خیلی دقیق مطرح نکردی مشکلاتتون سر چیه
لطفا چند مورد از دعواهاتون که منجر به کتک کاری هم شده رو توضیح بده ببینیم مشکل از کجا بوده . باید به خودتم نگاه کنی ببینی چقد واسه زندگیت مایه گذاشتی و تا چه حد وظایفت رو به عنوان یه زن تو زندگی اجرا کردی
-
سلام دوستان گلم :
من هر کاری میکنم نمیشه پست جدید ارسال کنم و از راهنماییهاتون استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید.
منم 25 سالمه.مدرک فوق لیسانس .شاغل.. اسال و9ماه که ازدواج کردم و همسرم دیپلم .شغل دولتی .شوهر من تمام خصوصیاتی که شوهر شما داره و این مدت خیلی زجر کشیدم :من و شوهرم عاشق هم بودیم و خیلی بخاطر هم جنگیدیم و خانواده من مخالف بودن ولی من بخاطر شوهرم توی روشون واکسادم ولی شوهر من از همون اوایل زندگیمون سر هر چیز کوچک و بزرگی سر من داد میزد و بددهنی به خودم و خانوادم میکرد و منو به شکل وحشیانه تو خیلی از دعواهامون میزد و توقع داشت من نه جوابشو بدم نه گریه کنم خانواده خیلی کینه ای و حرف حرفی داره بخاطر مسئله های کوچک و بزرگی با خانواده من قهر میکردن و اختلاف و حرفشو به زندگی ما میکشوندن :دوست گلم ازت راهنمایی میخوام ایا من تحمل کنم شوهرمو یا به فکر طلاق باشم تا دیر نشده؟؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان گلم :
من هر کاری میکنم نمیشه پست جدید ارسال کنم و از راهنماییهاتون استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید.
منم 25 سالمه.مدرک فوق لیسانس .شاغل.. اسال و9ماه که ازدواج کردم و همسرم دیپلم .شغل دولتی .شوهر من تمام خصوصیاتی که شوهر شما داره و این مدت خیلی زجر کشیدم :من و شوهرم عاشق هم بودیم و خیلی بخاطر هم جنگیدیم و خانواده من مخالف بودن ولی من بخاطر شوهرم توی روشون واکسادم ولی شوهر من از همون اوایل زندگیمون سر هر چیز کوچک و بزرگی سر من داد میزد و بددهنی به خودم و خانوادم میکرد و منو به شکل وحشیانه تو خیلی از دعواهامون میزد و توقع داشت من نه جوابشو بدم نه گریه کنم خانواده خیلی کینه ای و حرف حرفی داره بخاطر مسئله های کوچک و بزرگی با خانواده من قهر میکردن و اختلاف و حرفشو به زندگی ما میکشوندن :دوست گلم ازت راهنمایی میخوام ایا من تحمل کنم شوهرمو یا به فکر طلاق باشم تا دیر نشده؟؟