شما باید خودتو برای زندگی سخت و بدون عشق آماده کنی،انتظاراتت رو به حداقل برسونی و تا اخر عمر تحقیر رو تحمل کنی واقعا میارزه؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شما باید خودتو برای زندگی سخت و بدون عشق آماده کنی،انتظاراتت رو به حداقل برسونی و تا اخر عمر تحقیر رو تحمل کنی واقعا میارزه؟؟؟؟
دوستان از همه تون ممنونم که لطف میکنین پاسخ منو میدین ولی به نظر شما الان چاره مشکل من چیه باید چکار کنم پرنیان جان منم دقیقا تمام ترسم از اینه وقتی الان اینجوری هستیم وقتی اولین سالگرد ازدواجمونو یه تبریک خشک و خالی نگفت حتی یه روز زن یه تبریک نگفته اخرش چی میخواد بگه دیشب میگه حوصله ندارم باهات در مورد زندگی حرف بزنم چون ا نی نیستی که من میخواستم میگم خوب اخرش که چی همینجوری میخوای ادامه بدی جواب نمیده خسته ام بخدا واقعا روحم خسته است نمیدونم باید چکار کرد
عزیزم شما پزشکی و قطعا از شان اجتماعی بالایی برخورداری و احتمالا هنوز باکره ای، باجدا شدن از این مرد موقعیت های خوبی برای ازدواج پیدا میکنی،و با عشق زندگی کنی،چرا جدا نمیشی؟هنوز نه بچه ای هست که نگرانش باشی و نه عشقی دلگرمت کنه!
یادت باشه یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه !!!!
دوستان من یه دغدغه جدید واسم پیش اومده شوهرم میخواد ماشین بخره و تقریبا 4 تومن از پولش کمه فکر کنم توقغ داره از مامانم بگیرم یعنی قرض کنم اخه میگه میخوام نزول کنم نمیدونم چکار کنم حالا بهش بدم یا نه واقعا موندم چکار کنم اخه دوست ندارم نزول کنه بهش گفتم از دوستی فامیلت بگیر در جواب اس داد که میشه خفه شی واقعا نمیدونم چکار کنم
- - - Updated - - -
دوستان من یه دغدغه جدید واسم پیش اومده شوهرم میخواد ماشین بخره و تقریبا 4 تومن از پولش کمه فکر کنم توقغ داره از مامانم بگیرم یعنی قرض کنم اخه میگه میخوام نزول کنم نمیدونم چکار کنم حالا بهش بدم یا نه واقعا موندم چکار کنم اخه دوست ندارم نزول کنه بهش گفتم از دوستی فامیلت بگیر در جواب اس داد که میشه خفه شی واقعا نمیدونم چکار کنم
خواهش میکنم کمکم کنین واقعا بد موقعیتی گیر کرذم هنوز شوهرم نگفته از مامانت پول بگیر ولی اگه گفت چکار کنم بگیرم یا بزارم بره پول نزول کنه
عزيز من همسرت اصلا بهت احترام نمي زاره . چطور انقده از خودگذشتگي مي كني ؟
مگه دكتر نيستي ؟ چرا كار نمي كني ؟ چرا اعتماد بنفست اونقدر بالا نيست كه بود و نبودش برات مهم نباشه ؟
به تو چه ربطي داره پول كم آورده ؟مگه اون تاحالا برات چيكار ركده ؟ نگران نباش اون نزول نمي كنه . اينا رو ميگه كه تو بهش پول بدي و پول رو با منت قبول ميكنه . وقتي بهت ميگه ميشه خفه شي؟چرا ساكت نمي شي.
اون حس مي كنه بهش اويزون شدي و در مقابلت احساس حقارت مي كنه و با اين كارا مي خواد تو رو كوچيك كنه
برا خودت ارزش قائل باش.
اون مشكل خودشو حل ميكنه
اصلا چرا وقتي پولش كامل نيست ميخواد ماشينشو عوض كنه ؟
میخوام کار کنم ولی هردفعه با یه بهانه نمیزاره برم سر کار احساس میکنم اصلا دوست نداره کار کنم ولی میترسه مستقیم بگه مثلا یه بار میگه بزاار بریم مسافرت برگردیم بعد برو سر کار یا یه بهانه دیگه نمیدونم چکار کنم اینبار میخوام جدی باهاش صحبت کنم دیگه هم میخوام واقعا بی محلش کنم خودش تا یه اس بده 5 مین جواب ندم سریع زنگ میزنه واقعا هنگ کردم ها -نمیخواد عوض کنه ماشینشو فروخت به خاطر اینکه اقا یه زمین الکی بی مصرف واسه ویلا درست کردن تو شهر خودش خریده تازه نصف پول اون زمینو هم اباز مامانم داد
بعضي و قريب به اتفاق خيلي از مردها اين جور محبت ها رو به پاي وظيفه مي زارن
شما كار خودت رو بكن
سركار برو به بهونه هاش هم توجه نكن برا خودت پول جمع كن. قدر خودت رو بدون
وقتي قدر محبت هات رو نمي دونه چرا محبت مي كني
مادرت چرا بايد بهش نصف پول يه ملك رو بده
ميخواد با قرض كردن از شما صاحب ملك و املاك و ماشين بشه ؟
والله اين مدليش رو نديده بوديم.
يه سوال
چه چيز جالبي داره ؟ كه انقده جذبش شدي .