دانه جان دروغ میگه ! من می خوام با دست پر برم که راه دروغ گفتنشو ببندم .
نمایش نسخه قابل چاپ
دانه جان دروغ میگه ! من می خوام با دست پر برم که راه دروغ گفتنشو ببندم .
دیگه اصلا" به روش نیار
بیشتر از قبل تحویلش بگیر
میدونم خیلی سخته ولی میتونی
مامان ميم جان
با شوهرت زياد بحث نكن ولي رد پيامك ها رو بگير و حالا كه شوهرت راستش رو نمي گه از طريق خود شماره ها مي توني متوجه خيلي چيزا بشي .اگر تونستي تماس بگيري قطع نكن با اون خانم صحبت كن بگو كه همسر اين آقا هستي .شايد شوهرت خودش رو متاهل معرفي نكرده باشه . ولي باز هم مي گويم برخوردت با شوهرت سنجيده باشه . نبايد از كوره در بري چون با جنگ و دعوا نمي توني قلب شوهرت رو مال خودت بكني .در ضمن متاسانه انگارشوهرت از تنهايي بدش نمياد .من اگر جاي تو باشم شده يكسال هم خانه را ترك نمي كنم مگر همراه با شوهرم جايي بروم. مي دونم خيلي سخته ولي فعلا" قبل ازهر چيز اول به تنهايي شوهرت اهميت بده .بعد به ديدار خانواده فكر كن
سلام
ما در این خصوص بارها پاسخ گفتیم.
معمولا روش های کارآگاهی ، تفحص و ... نتیجه عکس می دهد.
همه بی اعتمادی را بیش از پیش رشد می دهد، و هم آرامشتان را به هم می ریزد، و هم احساستان به صورت فوران از کنترلتان خارج می شود.
متاسفانه مشکل رایجی هم هست. لیکن همیشه به معنی خیانت به آن صورت که خانمها تصور می کنند نیست. بلکه به صورت یک ضعف اخلاقی هست. اما وقتی در کنارش یک حساسیت افراطی و جتسجوگرانه با نگاهی منفی و غالبا تعمیم یافته به همه حرکات همسر از طرف همسر به آن اضافه می شود، کمپلکس پیچیده ای درست می کند که زندگی را به شدت تهدید می کند.
معمولا روشهای غیر مستقیم جذب همسر، عدم گسترش بدبینی، پرکردن اوقات به شکل متنوع و هیجان انگیز، توجه به نیازهای روانی همسر مثل نیاز به تائید، نیاز به آرامش، نیاز به پیشرفت، بیشتر می تواند موثر باشد.
در نهایت برای بررسی اختصاصی مشکلتون بهتر است حضوری با یک مشاور خانواده صحبت کنید.
من نفهمیدم خانمها با این کارگاه بازیشون دنبال چی هستند واقعا اگه همسرتون بهتون خیانت کنه چیکار می کنید اگه قراره بازهم به زندگی ادامه بدید پس چرا می خواهید قبه قضیه رو برای شوهرتون از بین ببرید اگه هم می خواهید طلاق بگیرید مراجعه کنید به دادگاه خانواده و بگید شوهرتون بهتون داره خیانت می کنه دلیلش هم همین مسیجهایی که چند وقت پیش توی گوشی همسرتون بوده به همین راحتی
بنده خدایی رو سراغ دارم که زنش بارها و بارها بهش میگفت تو داری بهم خیانت میکنی از آقا انکار و از خانم اصرار نتیجه ش می دونید چی شد؟ آقا رفت یه زن دوم گرفت و به زن اولش گفت من یه زن دیگه گرفتم حالا راحت می تونی بهم بگی بهت خیانت کردم !!!!!
در پناه حق