RE: چيكار كنم كه بهم بگه؟؟
سلام
من یک پسرم و جنس خودمو بهتر از شما می شناسم به نظر من بهتر برای جلوگیری از صدمه روحی خودت یک روزی جدی در مورد این مسئله با هاش صحبت کنی و به خواهی ازش که این رابطه رو رسمی کنه در غیر اینصورت به نظر من ادامه این رابط جز لطمه روحی برای تو ثمره دیگه ای نداره :305:
متاسفانه به ما جوونا مسائل اولیه زندگی مثل دوست داشتن و ابراز عشق و شناخت خدمون ویادمون ندادن پس بهتر اگر کسی اینارو بلد نیست بهش یاد بدیم نه اینکه منتظر بمونیم تا اون یاد بگیره چه ایرادی داره مگه
خلاصه صدمات روحی (یک بار صدمه دیدم) خیلی سخته آینده و روند زندگی یک آدم عوض می کنه
حرف آخر :انسان زاده تخیلات و افکارش به زندگی هر جو نگاه کنی حق با توست زشت یا زیبا:72:
سلام
من یک پسرم و جنس خودمو بهتر از شما می شناسم به نظر من باید یک روزی جدی در مورداین مسئله با هاش صحبت کنی و ازش بخواهی تا این رابطه رو رسمی کنه در غیر اینصورت ادامه این رابطه جز صدمه روحی برای تو چیز دیگه ای نداره
متاسفانه به ما جوونا مسائل اولیه زندگی مثل دوست داشتن ابراز عشق و شناخت خودمونو یاد ندادن چه ایرادی داره اگر کسی بلد نسیت بهش یاد بدیم به جای اینکه منتظر بمونیم تا اون یاد بگیره
خلاصه بگم صدمه روحی (یک بار صدمه دیدم) خیلی سخت و دردناک زنگی و آینده آدمو عوض می کنه
حرف آخر انسان زاده تخیلات و افکارش هر جور به دنیا نگاه کنی حق با توست زشت یا زیبا
مرسي از راهنماييتون ولي من روم نميشه برم بهش بگم بيا رابطمونو رسمي كنيم يكم زشته...
ميدونم دست رو دست گذاشتن ميتونه برام مشكل ساز باشه ...اما تنها راهيه كه به ذهنم ميرسه...
آخه چي بايد بگم ؟ چه جوري بايد بگم ؟...
شك نكن و بهش بگو كه ميخواي همه چي مشخص باشه ... حتما بهش بگو ...
ميدونم رابطتون اينقدر صميمي نيست كه بخواي رك و راست بري بهش بگي كه بيا با هم رابطمونو رسمي كنيم اما دست روي دست گذاشتنم جواب نميده يا اگه جواب بده ممكنه جواب بدي بده شايد اون اصلا تو رو دوست نداشته باشه و ... اينجوري با تو و احساساتت بازي ميكنه ...
نميدونم چه جوري و با چه ترفندي و چي بايد بگي كه برات بد نشه اينو آقا پسراي محترم بايد بگن...