ضد حال یعنی........ زندگی کنی برای هیچی. ضد حال یعنی........ بمیری برای هیچی. ضد حال یعنی ......عاشق باشی برای هیچکی. ضد حال یعنی.......حالت گرفته شه واسه هیچی. ضد حال یعنی......... ادامش نمی دم خودت فکر کن برای چی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ضد حال یعنی........ زندگی کنی برای هیچی. ضد حال یعنی........ بمیری برای هیچی. ضد حال یعنی ......عاشق باشی برای هیچکی. ضد حال یعنی.......حالت گرفته شه واسه هیچی. ضد حال یعنی......... ادامش نمی دم خودت فکر کن برای چی؟
ضد حال یعنی گل خوردن استقلال از پرسپولیس دقیقه 88
ضد حال یعنی با نمره ی 9.28 یه درسو بیفتی .
ضد حال یعنی زیپ شلوارت خراب باشه و استاد ازت بخواد بیای پای برد .
ضد حال یعنی ضد حال خوردن از کسی که باهاش حال نمی کنی
ضد حال یعنی دانلود از rapidshare و megaupload
ضد حال یعنی 90 دقیقه علاف 22 تا آماتور بشی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Delbaz
با 22 تا بازيكن آماتور موافق نيستم ...با 21 نفر موافقم ..هر چي باشه " علي كريمي " رو كه نميشه آماتور حساب كرد..خداييش بي انصافيه :72:
ضد حال یعنی بفهمی چیزی رو که دیگران هم می فهمند ولی با نوجیهاتشون انکارش می کنند !
دو سال پیش با نظر الان شما موافق بودم ولی وقتی یه بازیکن تو یه لیگ غیر حرفه ای مثل لیگ برتر ایران بازی میکنه دلیلی نداره خودمون رو گول بزنیم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط anigma
anigma احتمالا با من موافقی که لیگ ایران خودش یه ضد حاله :223:
ضد حال یعنی با کلی ذوق وشوق یک خبر خوب به مادرشوهرت بدی اون یکهو بهت بگه با ادب باش!!!!!!!!!
یعنی صبح بلندشی ببینی ساعت یک ربع هفته سریع لباس بپوشی بری بیرون ... بعدش ببینی از سرویس جاموندی...موبایلت رو هم توی خونه جا گذاشتی... نمی خواهی هم بقیه رو بیدار کنی... بنابراین راه میفتی میری سمت اداره
توی خیابون ها که نگاه می کنی انگار همه یه طوریشون شده
شهر خلوت هست
...
همون طوری خدا خدا می کنی دیر نرسی
...
میرسی اداره ... کارت میزنی
میری توی اطاقت
تازه متوجه میشی یک ساعت زود اومدی سر کار
آی بخشکی شانس
ضد حال یعنی
حالت رو بدجوری گرفتن و زدن توی برجکت
اومدی صفحه تالار رو باز می کنی بری چهارتا پست با معنی توی تاپیک مورد علاقه ات بزنی ولی
بهت جواب میده :
بعد 2000تا پیغام به مدیران تالار علی الخصوص کیوان میدی که چرا این صفحه hamdardi.com باز نمیشه ، اون هم تند تند جواب بهت میده چکش کردم باز میشه ، مشکل از کامپیوتر خودتون هست :324:
بعد دو سه روز بعد که اصلا حس پست زدن رو نداری میری امتحان می کنی می بینی مثل فرفره برات باز میکنه :311:
جهت به روز رسانی:72: