عید امسال موقع سال تحویل که حرم امام رضا بودم تو حرمش قدم میزدم همیشه بی اختیار بی فکر اسم امیدوار92 عزیز میومد تو ذهنم براش دعا میکردم ولی حتی نمیدونستم مشکل داره که الان دیدم چقدر دلش شکسته.
امیدوارم حل بشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
عید امسال موقع سال تحویل که حرم امام رضا بودم تو حرمش قدم میزدم همیشه بی اختیار بی فکر اسم امیدوار92 عزیز میومد تو ذهنم براش دعا میکردم ولی حتی نمیدونستم مشکل داره که الان دیدم چقدر دلش شکسته.
امیدوارم حل بشه.
دعای معنویه من هم اینه که خداوند ویژگی های خوب شخصیتی خودم و همسرم رو نزد مردم و نزد همدیگه پررنگ تر و پررنگ تر کنه و عزت نفس و آبرو بهمون نزد مردم ببخشه و بهمون توفیق بده
که دست خداوند روی زمین باشیم و بتونیم گره گشای مشکلات دیگران باشیم. الهی آمین! :43:
من دعا موقع افطار باید کلی دعا کنم چون میگن میگیره....مامانمم کلی اخم و تخم که ضعف کردی بخووووووررررر:311:
ولی حس میکنم نباید اون زمانو از دست بدم.... یعنی خدا بهم توجه میکنه؟؟؟؟ من ترسای درونی زیادی دارم که حتی دوس ندارم تو این سایتم بگم و با هاشون مواجه شم...
بگذررررررریییییییمممممم
دعاهام :
1فرج اقا امام زمان(ع) و سلامتی ایشون
2- سلامتی پدرو مادر و برادرم و عمر طولانی و با عزتشون و اینکه تا زنده ام سایشون رو سرم باشه
3- امرزش گناهام
4- شکر همه چیزایی که بهم داد و نداد
5- حاجت همه حاجتمندا و تمام کسایی که بهم التماس دعا گفتن (اگه شخص خاصی تو ذهنم باشه حتما میگم)
6-شفای همه مرضا
7- ازادی و اسایش و امنیت تمام مسلمونای جهان
8-امرزیدن تمام رفتگان بالاخص اشناهامون
9-عاقبت بخیری همه و به خصوص همه جوونا
10-موفقیت همه تو زندگیشون مخصوصا کسایی که درس میخونن( خودم دیگه از کارشناسی بیشتر نخوندم ولی دوس دارم)
11- عاقبت بخیری خودم0 اینکه همیشه مهربون باشم، رئوف القلب باشم، خدا منو تو دسته هدایت شده ها بذاره، ارامش فکری و صبر زیاد تو مسائل، اینکه هیچوقت بد نشم، هیچوقت خوی حیوانیم فرصت بیدار شدن پیدا نکنه، اینکه خدا هیچوقت و هیچ لحظه تنهام نذاره و کمکم کنه با گناهام ازش دور نشم، اینکه هیچوقت به کسی اسیب نزنم چه روحی چه...، اینکه کمکم کنه فکرو قلبم ازاد بشه و همیشه فقط و فقط عاشق همسر ایندم بشم اونم بعد عروسی... همیشه وفاداری و عشق و صبر عطوفت از من جدا نشه... و اینکه زندگیمو بهش میسپارم چون من نادون تر از اونی هستم که بتونم خیرو شر رو تشخیص بدم پس دستمو رها نکن و به حال خودم نذار و........
.
.
زیادن.....مامانم حق داره نهههههه؟؟؟؟؟؟:311:
من از خدا میخوام که راه و روش درست فکر کردن و درست عمل کردن رو به من و همه دوستان و اطرافیانم بده ... که هر چی مشکلات داریم از همین ندونسته هامونه
دوستان موقع افطار برای من و خواهرم هم دعا کنید ... :72:
من دعا میکنم که قلبم که احساس میکنم مدت طولانیه که از خدا دور شده دوباره شروع به تپیدن کنه.
دوست دارم مثل مجردی هام قرآن بخونم، مثل مجردیام برای نماز خوندن اول وقت بدوم. مثل مجردی هام به حرف اطرافیان توجه نداشته باشم و استعدادهامو باور کنمو مثل مجردی هام همه رو بیشتر از اون که لایقش هستن دوست داشته باشم.
دلم خیلی گرفته.
از خدا میخوام شوهرم برگرده پیشم. منم دلم مثل خیلیا میخواد تنها نباشم.
الان که شوهرم هست همه اش فکر میکنم اگه بره تا 3 روز دیگه و تا 22 روز دیگه نیاد، اون هم توی ماه رمضون چقدر افسرده تر میشم.
سرد شدم مثل یخ. دوست دارم گرم بشم. دوست دارم بخندم. از اون خنده های بلند که آدم جلوی خودشو میگیره تا آبروش نره.
کم لطف شدم بیشتر از همه نسبت به خودم.
هر روز چاق تر از دیروز میشم. پرخوری عصبی دارم مخصوصا وقتایی که تنهام قیافم درست شکل تپله مدرسه موش ها میشه.
خدایا کمکم کن دوستت داشته باشم بعد خودمو دوست داشته باشم و بعد شوهرمو و بعد پدر و مادرمو و بعد پدر مادر همسرمو چون خیلی خوب و مهربونن و بعد بقیه خانواده و دوستانم رو.
خدایا ازت یک فرزند سالم و صالح و خداپرست و دوست دار اهل بیت پیامبر اکرم (ص) رو می خوام.
خدایا دلم بچه میخواد کمکم کن تا بتونم بچه دار بشم و مشکلی نداشته باشم.
خدایا شوهرمو گرم کن مثل خورشید. کاری کن به اومدن و برگشتن مشتاق تر از من بشه.
کمکم کن دیگه تنها نباشم. از تنهایی بیزارم.
خدایا کمک کن امام زمانمون ظهور کنه.
کمک کن شیعیان در گوشه و کنار دنیا از شر منافقین در امان بمونن.
خدایا ملت اسلامی ایران ما رو از گزند همه دشمنان دور بدار و ایران اسلامی رو هر روز موفق تر و سربلندتر از روز قبلش کن.
خدایا به مسئولان نظام ما توفیق مردمداری و مدارا کردن با مشکلات همه اقشار جامعه رو بده.
خدایا به رهبر عزیزمون عمر طولانی عطا کن.
التماس دعا
از خدا میخوام مشکل همه دردمندا حل بشه
دعا میکنم همه جوونا خوشبخت بشن
دعا میکنم قلبامون آسمونی تر بشه
فقط از خدا کمک میخوام نجات پیدا کنم :72:
ایشالله همه جوونا بتونن یه ازدواج خوب و موفق رو تجربه کنن
مریضا شفا پیدا کنن
دیگه توی دنیا فقر گرسنگی تشنگی بیکاری دروغ تهمت خیانت طلاق و همه چیزای منفی یا نباشه یا کمتر بشه
دیگه هیچ جنگی آغاز نشه و همه جنگها تموم بشه
ایشالله همه اونایی که منتظر بچه هستند خداوند یه بچه خوشگل تپل مپل شیطون بهشون بده الهی آمین:323:
ایشالله قسمت بشه یه چلوکباب بختیاری خونه پدرزنم بخورم این ماه رمضونی :227:
واقعاً از صمیم قلبم می خوام امام عصر رو درک کنم بشناسم بفهمم
درسته اکثر روزها برای سلامتش برای فرجش صدقه می اندازم و دعا می کنم ولی شاید هیچ وقت درست به فکرش نبودم به یادش نبودم و منتظر واقعیش نبودم. دو سه بار وقتی اتفاقی بهش متوسل شدم واقعا گره از کارم باز شده ایشان یه کارای برام انجام دادن که همه محال می دونستن اون بابامو شفا داد من فقط از صمیم قلبم از اعماق وجودم ازش خواستم و متوسل شدم و بیماری لاعلاج بابا خوب شد
همیشه احساس می کنم مدیونش هستم از این بابت که درک نمی کنم تنهایشو ،مشکلاتشو، خواسته هاشو ،کرامت و بزرگیشو
ولی در این ماه مبارک از خدا می خوام درست همنطور که وقتی روزام و کل وجودم یک لیوان آب طلب می کنم به همون شدت وجودم و قلبم آقا و فرجش رو بخواد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
- - - Updated - - -
واقعاً از صمیم قلبم می خوام امام عصر رو درک کنم بشناسم بفهمم
درسته اکثر روزها برای سلامتش برای فرجش صدقه می اندازم و دعا می کنم ولی شاید هیچ وقت درست به فکرش نبودم به یادش نبودم و منتظر واقعیش نبودم. دو سه بار وقتی اتفاقی بهش متوسل شدم واقعا گره از کارم باز شده ایشان یه کارای برام انجام دادن که همه محال می دونستن اون بابامو شفا داد من فقط از صمیم قلبم از اعماق وجودم ازش خواستم و متوسل شدم و بیماری لاعلاج بابا خوب شد
همیشه احساس می کنم مدیونش هستم از این بابت که درک نمی کنم تنهایشو ،مشکلاتشو، خواسته هاشو ،کرامت و بزرگیشو
ولی در این ماه مبارک از خدا می خوام درست همنطور که وقتی روزام و کل وجودم یک لیوان آب طلب می کنم به همون شدت وجودم و قلبم آقا و فرجش رو بخواد
به حق این لحظات ملکوتی از خدا می خوام لحظه ای ما رو به خودمون واگذار نکنه و هر اونچه صلاحمونه برامون مقدر کنه ورضامون جز رضایتش نباشه.
ازخدامیخوام
سلامتی
حفظ ابرو
براورده شدن حاجت همه حاجت مندان
ازدواج موفق برای همه جوانها
پیداکردن کار و موفقیت درشغل وکار
الهی امین