سلام
معیاری که بواسطه اون اون دختر رو انتخاب کرده بودی چی بوده ؟
رفیق عزیز منم تقریبا تو سن شما این اتفاق برام افتاد و متاسفانه چند سالی از زندگیم بخاطر تفکراتی که مشابه شما داشتم از بین رفتم
دوستی هم داشتم که یکم زودتر از من مثل من دچار شکست عاطفی شد ولی سریع رو پای خودش ایستاد و خودشو اصلاح کرد و در نهایت انقدر تلاش کرد و با چند تا دختر حرف زد تا بالاخره با یکیشون ازدواج کرد
تا وقتی که به دختر دیگه ای فکر نکنی نمیتونی ون دختر رو از ذهنت بیرون کنی
چون یجایی از قلبتو اجاره دادی به اون دختر و با اومدن یک فرد جدید اون دختر مجبوره اساسشو برداره و از دلت بره بیرون
ولی تا وقتی یکی دیگه وارد قلبت نشه نمیتونی اون قسمت از قلبت رو خالی رها کنی
چیرو میخوای بپرسینقل قول:
یه سوالی تو ذهنم هست که بعد از این چند ماهی که گذشته نمیدونم ازش بپرسم یا نه. یه جورایی جوابش برام مهمه.
اینکه اون ازت خوشش میومده یا اینکه اگه بهش پیشنهاد ازدواج میدادی قبول میکرده و ... امثال این حرفا
امیدوارم هرگز حتی فکرشم نکنی
اون دختر دیگه رفته و تمام با این کارها هم برای اون ایجاد مزاحمت میکنی هم نمک میپاشی روی زخمت و پوست زخمتو میکنی تا زخمت نو بشه
نمیدونم اون دختر چی داشته مهربونی و محبت ،اخلاق خوب ، زیبایی ، نجابت و ...
ولی دست کم تو همون خیابونی که زندگی میکنی صدتا دختر با همین ویژگی ها اونم با شدت بیشتر هست فقط کافیه یروز که از خونه میری سر کار چند دقیقه سرتو بالا بگیری و به دخترا نگاه کنی
مطمئن باش کلی دختر با محبت تر و خوشگل تر و نجیب تر میبینی
من آدمی رو میشناختم که عاشق دختری شده بود و هر چی اطرافیان بهش میگفتند که فکرشو از سرت بریز بیرون و برو سمت یکی دیگه گوش نمیداد (مربی باشگاه بدنسازی بود و هر روز یک آهنگ غمگینو گوش میداد که اونو یاد دختری که میخواست می انداخت)طرف 40 و خورده ای سن داشت
این چیزا با گذشت زمان حل نمیشه با ایجاد رابطه موقت با دخترای دیگه تشدید هم میشه
من روانشناس نیستم ولی به نظر شخصی خودم بهترین کار همینه و صیغه و دوستی به هیچ دردی نمیخوره و مثل یک مسکن عمل میکنه اما کم کم به همون مسکن اعتیاد پیدا میکنی و مسکنی که زمانی درداتو تسکین میداد رو باید سالها مصرف کنی وگرنه دردهایی که داشتی خیلی شدیدتر میاد سراغت
پس بهتره یه کم این دردو تحمل کنی و راه درست رو در پیش بگیری
تازه با ازدواج موقت چون قبل ازدواج با چند تا دختر دیگه تجربه رابطه جنسی داشتی و میل تنوع طلبی رو در وجودت فعال کردی ، دیگه بعد از ازدواج توقعاتت میره بالا و همسرت نمیتونه ارضائت کنه و باز مجبوری رو بیاری به زنای دیگه
قطعا زنی که طلاق گرفته خیلی بهتر نیاز هات رو پاسخ میده و بعد از مدتی که با اونها بودی توقعاتی از زن آیندت در وجودت شکل میگیره که کلی زمان لازمه تا زنت بتونه به اون حد برسه
پس بهتره اولین تجربیاتتو با همسرت و مرحله به مرحله بدست بیاری