-
اومدم بنویسم واست که شاید یه اقایی که شما مورد نظرت بوده به دوستت جذب شده و واسه همین روش حساس شدی اما دیدم که کلی نوشتی و اینطور نیست.
خوب سر و زبون داره. سر زبونش هم از سطح نمیاد می گی ایده های خوبی هم داره. خوب توجه می شه بهش دیگه. به نظرم با این وضعیت که می گی به دیگران هم راهکار می ده یه مقدارم مهربونه. چه توقعی داری؟
ارایشو دیدی چطوریه؟ میان ساختار صورتو می شناسن بعدش نقاط قوت رو پر رنگ تر می کنن نقاط ضعف رو کمرنگ تر. شما ببین خوبی های خودت که منحصر به خودته چی هان. اینا رو بشناس بعد همونا رو بهترشو ارائه بده. حالا اون زبونش خوبه شما ببین چی های شما خوبه. روی همونا کار کن.
خودتو با کسی مقایسه نکن ادم خودشو با خودش هم مقایسه کنه واسه اعصاب خوردیش کفایت می کنه.
موفق باشی.
- - - Updated - - -
راستی مطمنی خواستگاری می کنن ازش؟؟ معمولا دوستیه
-
سلام
راستش طبق تجربیاتی که خود من بدست اوردم.روابط اجتماعی بالا مهمتری عامل در جذب دیگرون هست.
چند روز پیش با یکی از دختر خاله هام رفته بودیم بیرون.دختر خالم یه دوستشو با خودش اورده بود 10سال از من کوچیکتر بود.دختر خالم قبل اومدن دوستش چند تا از خصوصیات منفی اونو به من گفته بود(دختر خالم کمی حسوده)ومن وقتی دیدمش زیاد باهاش گرم نگرفتم ولی باور کن توی او 3ساعتی که باهم بودیم این خانوم اونقدر روابط دوستانه ی خوبی بامن برقرار کرد که من بعد اون حسرت یه لحظه مثل اون بودنو کشیدم.
بسیار خوش برخورد بود اصلا اهل خجالت نبود ومنظر نبود کسی باهاش دست بده یا حالشو بپرسه یا تحویلش بگیره خودش خیلی مودب وخوب با همه از فروشنده گرفته یا راننده ها یا همه برخورد داشت.
ظاهر خیلی معمولی داشت ولی خیلی گرم بود ومودب!
راستش من توی اون 3ساعت عاشقش شدم.
اینو تعریف کردم بدونی چه قدر برخورد وبا اعتماد به نفس بودن توی جذب ادما تاثیر داره
حتی اگه ظاهر معمولی داشته باشی.
راستش منم مثل تو هستم خجالتی هستم وکمی اعتماد به نفسم پایینه.ولی از من به تو نصیحت....1-بدون اینکه ترسی از افکار دیگران در مورد خودت داشته باشی تو پیش قدم باش در سلام کردن شروع کردن بحثا گفتن نظرای خوب!
2-خجالتی بودنو کنار بزار که خیلی جاها ادمو عقب نگه میداره.
می خوام بهت بگم دوستت سرتر از تو نیست.دوستت بلده چه جوری ادمارو جذب کنه تو بلد نیستی.اینکه یه هنره که باید یاد بگیری.
یادت باشه بزار ادما هرچی در مورد تو فک میکنن بکنن ممکنه از 10نفر 8تاش بگن چه قد خوب بود 2تاش بگن پرو بود.اشکال نداره همه رو نمیشه راضی کرد.
فقط اعتماد به نفستو ببر بالا همین!
-
خیلی ممنون از راهنمایی های دوستان ها همه را با دقت خوندم
فکر کنم مشکل من یه کم خجالتی بودن و نداشتن اعتماد به نفس هستش
ولی من به دوستم حسادت نمیکنم رابطه ی ما هم خیلی خوبه
دوست عزیزی که گفته بودن شاید آقایی که شما مد نظرت بوده از ایشون خواستگاری کرده ، نه اصلا اینطوری نیست در واقع وقتی من و دوستم با افراد جدیدی ارتباط برقرار میکنم بعد از مدتی این آدم اگر قصد ازدواج داشته باشه و بخواد از بین ما دوتا انتخاب کنه دوستم را انتخاب میکنن!
به نظرم کمی از روحیات خودم بگم بهتر باشه براتون
من آدم شوخی هستم و ممکنه بعضی اوقات این شوخ طبع بودنم را بروز بدم و خیلی مسائل را جدی نمیگیرم
از طرفی دیگه بعضی اوقات هم رفتارم مثل پسرهاست (در واقع اکثر دوستان دبیرستانم به من میگن که رفتارت مثل پسراست ولی تو دانشگاه کسی اینو به من نگفته) ولی خودم هم دوست دارم مثل پسرها رفتار کنم. مثلا من برعکس دخترها عاشق تماشای فوتبال هستم و مثلا یه وقتی بحث فوتبالی باشه شرکت میکنم و احساس میکنم افراد پیش خودشون فکر میکنن که این آدم به درد اینکه همسر من باشه نمیخوره و به نظرم شاید آقایون از خانومای شوخ طبع خوششون نیاد و احساس کنند که من نتوانم به عنوان یک همسر از لحاظ عاطفی آنها را درک کنم یه فکر دیگه هم میکنم اینه که شاید فکر میکنن من هنوز بچه ام با وجود اینکه 24 سالم هستش و دلیل این تفکرشون هم باز فکر میکنم خودم هستم چون من کمی ریز نقش هستم (قد 158 ولی لاغرم ) و چون کمی شوخ طبع هستم و مدل حرف زدنم و صدام طوری هست که نسبت به سنم کمتر نشون میده در واقع رفتارهام هم نسبت به سنم بچه گانه هستش.
-
دوست داشتم بیشتر راهنمایی کنید دوستان
با توجه به اینکه در پست قبلی ویژگی هایی هم از خودم گفتم براتون
اگر هر کدوم از رفتارهای بالایی من اشتباه هستن بگید و یه راه حل ارائه بدهید
ممنون میشم پاسخ بدید