نوشته اصلی توسط
فدایی یار
البته اقا سجاد در تکمیل صحبت های دوست خوبمون واحد بزار بگم...
ببنید ایشون پیشنهاد خوبی دادند واقا اگه میخوای ببنید واقعا پای کسی دیگه در میونه یا خیر میتونید از طرف خانواده اقدام کنید و اونوقت قشنگ متوجه میشید (البته میشه یه حالیت رو فرض کرد مثلا اون خانم با کسی باشه که خونوادش هم ندونند ولی با توضیحاتی که شما از ون خانم گفتید این احتمال صفره)
ولی این که دوستمون گفتند شاید ایشون خوششون نیومده چون خودتون اقدام کردید خواستم بگم اصلا این طور نیست..ببنید من هم توی خواستگاری قبلیم از طرف خانوادم اقدام کردم و یه عده گفتند اگه خودم اقدام میکردم بسیار بهتر بود و اشتباه کردم نظر خود دختر خانم رو جویا نشدم...ولی میخوام بگم من به این نتیجه رسیدم (نه که احتمال بدم دارم با قطعیت میگم) اگه دختر خانم خوشش بیاد مهم هستش حالا چه شما از طرف خانواده اقدام کنید چه خودتون...واقعا این که چطوری عمل کنی زیاد فرق ینداره مگر در شرایط خاص..
اما مهم تر از همه خواستم بگم دوستمون واحد گفتند شاید ایشون از این نحوه خواستگاری خوششون نیومده اصلا این طور نیست..ایشون اگه این مدل خواستگاری کردند خوششون نیومده بود (ضمنا بگم اصلا خوب ازشون خواستگاری نکردید مدل حرف زدنتون اصلا ایشونو جلب نکرده و نه هیچ دختر دیگه ای رو انشالله اگه خواستید برای فرد دیگه ای اقدام کنید تاپیک بزنید تا من در حد توانم بگم چطوری بهتره) نهایتش میگفتند اقا هر کاری رسم و رسومی داره و من نظر پدر و مادرم مهم هستش و این حرفا در لفافه میگفتند یا مستقیم باید از طرف خانواده اقدام کنید و این یعنی براشون یه جاذبه ای داشتید..ولی ایشون جوابی دادند که دیگه اصلا بهشون فکر نکنید..
حالا شما هر چی اصرار کنید بهشون فکر کنید بیش تر بعد ها افسوس خواهید خورد.