سلام آقا میثم
خوشحالم متوجه اشتباهاتتون شدین. :72:
ببخشید جسارته ولی همین اول کار یه چیزی بگم خدمتتون.
خیلی خیلی رفتارتون با مادرتون بد بوده!!!! :97: من خوندم کاملا هنگ کردم!!!! پدر و مادر آدم بدترین پدر و مادر دنیا هم باشند ما حق نداریم بهشون کمترین تندی کنیم.
شما باید این قدر محکم باشید که هر حرفی در شما تاثیر نکنه. نه اینکه اینجوری.
الان مادرتون دلش شکسته. بالاخره خودتون هم گفتید که مادرتون خودش پشیمون شده بود.مگه نه؟
پس برید از دل مادرتون دربیارید. بهش بگید شرایط روحی بدی داشتید و اون کار را کردین و با اینکه ایشون را مقصر می دونید ولی نباید اون جوری می کردین و این ها را بگید و حلالیت بخواهید و بگید شما را حلال کند .بگید اگر شما را حلال کند خدا هم یه کاری می کنه تا مریم هم او را حلال کنه. و شما هم حلال می کنید.
ببینید قانون خدا تو این دنیا این طوری بسته شده که شکستن دل پدر و مادر(تاکید می کنم هر پدر و مادری حتی کافر و بی دین) عواقب بسیار بد دنیوی و اخروی به دنبال داره! اینو از ته دل و با اطمینان کامل می گم!
این قانون خداست! مثل قانون جاذبه نیوتون. هر کاری کنید این قانون اثرش را می ذاره. پس دل مادرتون را نشکنید و حلالیت بخواهید. ولی از راهش هم نگرششون را درست کنید و بخاهید که اشتباهش را جبران کنه.
من پیشنهاد می کنم شده تا صبح هم با ماشین برید جلوی خونه همسر سابقتون و منتظر باشید تا بیاد.
بذارید ببینه برای جبران اشتباهتون حاضرید هر کاری بکنید. بذارید متوجه شه که جدی و مصمم هستین.
شده هر روز این کار را بکنید.تا بالاخره راضی بشه و باهاتون صحبت کنه.