من با نظر تیک تاک موافقم کسانی که اینجا عضو فعال هستن چرا در همه قسمت ها وتاپیک ها فعال نیستن فقط تاپیک های مربوط به روابط دختروپسر را جواب میدن ما اعضای جدید وبی تجربه هستیم واومدیم اینجا تا چیز یاد بگیریم اما با تجربه ها چرا رخوت گرفته اند؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
من با نظر تیک تاک موافقم کسانی که اینجا عضو فعال هستن چرا در همه قسمت ها وتاپیک ها فعال نیستن فقط تاپیک های مربوط به روابط دختروپسر را جواب میدن ما اعضای جدید وبی تجربه هستیم واومدیم اینجا تا چیز یاد بگیریم اما با تجربه ها چرا رخوت گرفته اند؟!
سلام دوستان
اينجا اکثر کساني که به تاپيک ها جواب ميدن توي يک محدوده ذهني هستند.يعني کسي که ازدواج نکرده چجوري ميتونه به کسي پاسخ بده که مشاوره ازدواج ميخواد؟هر کسي به نسبته محدوده ذهني و تجربياتش جواب ميده.همه ما مشاور خانواده نيستيم.پس شما از همه نميتونيد انتظار داشته باشيد.من شخصا" اطلاعات زيادي درباره خانواده ندارم.ارتباط با مادرشوهر يا شوهر و .... پس حتي اگر توي تاپيک نوشته باشه ((دارم ميميرم تو رو خدا يا يه چيزه محرک))ممکنه بخونمش اما نميتونم جوابي بدم.
فرمايشات شما متين ولي شما مي گين از بين اين همه اعضا مثلانقل قول:
نوشته اصلی توسط نگين
2000
نفر همه يه ذهنيت دارن اونم در مورد ازدواج و اين گونه بحث هاست البته اگه
يادت تون نرفته من 2 تا گله داشتم
1) چرا فقط همه قسمت ارتباط دختر وپسر مي رن وكمتر به جاهاي ديگه سر مي زنن.
2) چرا فقط موضاعات هيجاني بايد انتخاب بشه شما هم كه سخنان هيجاني دوست داريد؟
بعضي از تاپيكا هيجان نوشتاري ندارن ولي در عمقش كه بري مطالب كاملا مفيدي دارن.
سلام دوستان :72:
جاهای دیگه به موضوعات مشابه این تاپیک پاسخ داده شده مثل :
- پاسخ به سئوالات مهم اعضاء در مورد تالار همدردی
- برای دریافت سریع پاسخ سئولات خود،حتما این موضوع را بخوانید.
و ...
ضمنا اگر شما یه گشت کوچولو در انجمن ها و ارسال های مختلف مراجعین بزنین خواهید دید که چارچوب و کلیت سوالات ، مشکلات و موضوعات مختلف مطرح شده از سوی اعضاء (به جز موارد خاص) شبیه هم هست و فقط ممکنه در جزئیات با هم متفاوت باشه . ضمن اینکه فضای این تالار به گونه ای طراحی شده که مراجعین می تونن با سرزدن به تاپیک های مختلف بهره ی لازم رو از بخشهایی که براشون مفیده ببرن ...
در هر حال اگر خودتون قضاوت کنید خواهید دید که هجم روزانه ارسالها اونقدر زیاد هست که فقط خوندنشون وقت زیادی رو می طلبه .با این وجود همه اعضاء اعم از مدیر تالار و سایر دوستان تلاش می کنند در حد توان و زمانی که براشون مقدوره پاسخگو باشن ...اما این موضوع به جز با همکاری همه جانبه ی همه اعضاء مقدور نخواهد بود ...
موفق باشید.