خب پس آقای همدردی خودتون هم دارید عملا تایید می کنید که دختر پاکیه واقعا! و سادگی کرده.
و اینکه اون احساسات فقط براش یه سری هیجانات بوده.مثل هیجاناتی که آدم ممکنه وقتی یه فیلم رومانتیک می بینه! و جذبش میشه. نه عشق.
الان احساستون چه طوره؟ روی پست ها فکر کردید. به خصوص روی پست خانم پاییز هم فکر کنید! چون دقیقا خطای نامزدتون را داشتند.
ببینید من می گم شیطان دوست نداره شما یه عشق پاک و واقعی را تجربه کنید. دوست داره این عشقتون را آلوده کنید!
نذارید موفق بشه! نذارید احساساتتون که الان باید ازش لذت ببرید ؛باعث رنجتون بشه!
از این افکار شیطانی و وسواسگونه رها بشید!
من براتون یه لینک می ذارم.لطفا این لینک را بخونید و بعد ادامه مطلب.
چاره شما در رها کردن افکارتونه. شما باید مشتتون را باز کنید! همین جوری مشتتون بسته باشه و هی بگید پس چرا دستم در نمیاد که نمیشه! آخر عاقبتش میشه مثل همون میمون!
حالا چه جوری مشتتون را باز کنید!
با بی اهمیتی کردن به این افکار!!! بهترین کاره و واقعا جواب می ده. من خودم بارها استفاده کردم.
حالا در مورد شما:
بیایید زاویه نگاهتون را تغییر بدین. مثلا همون مواردی که تو پست من بود. وقتی این تو ذهنتون اومد که او قبلا یکی تو ذهنش بوده فرمان ایست به ذهنتون بدین.و سریع به یک نکته مثبت اون دختر توجه کنید. مثلا اینکه چه دختر پاک و معصومیه! چقدر می تونه پاک و معصومانه بهم ابراز محبت کنه. نه از روی چیز خاصی.
یا مثلا ببینید این دختر دختر خیلی باعاطفه و مهربونیه! عواطف را زود جذب می کنه. اگر بهش محبت کنید سریع جایگزین همه محبت ها خواهد شد. و خیلی هم بیشتر بهتون بر می گردونه.
اگر باز افکار منفی اومد؛یاد این بیفتین که شیطان چقدر از دست شما عصبانیه و از حسادت نمی خواد شما احساسات پاک را تجربه کنید.
اگر دوست داشتین بیایید احساساتتون را اینجا بنویسید.
حتی می تونید احساساتتون را روی کاغذ بنویسید که این خودش باعث میشه تخلیه روحی بشید و ذهنتون سبک بشه!
موفق باشید برادر گرامی