-
سلام
دوسش داری پس ادامه بده
به همون دلیلی که بار پیش ازش جدا شدی این بار هم کارتون به طلاق می کشه
از این دو تا دیدگاه هیچ کدومش درست نیست
.......دیدگاه اول یه دیدگاه احساسیه و دید گاه دوم یه دیدگاه فراطی
......تلفیق این دو تا دیدگاه میشه این:
اگه هنوز بهش علاقه داری باید قبل از اینکه دوباره زن و شوهر بشین مثل دوتا آدم بالغ حرفاتون رو بزنید و شرطاتونو برازید
ایشالله هزدوتاتون خوشبخت شین منم خوشبخت شم:72:
- - - Updated - - -
حقیقتش نمی دونم چرا ولی من نسبت به طلاق یه حس نفرت دارم ایشالله کار هیچ کس به طلاق نکشه
-
ممنون سعيداطي عزيز منم ارزو ميكنم خوشبخت شي
درسته ايندفعه بايد بشينيم و به دور از احساسات و منطقي با هم صحبت كنيم ، نميخوام بازم اشتباه كنم
-
هاجس جان پست بانو دلجو دلتنگ منو به فکر انداخت. البته من نمی گویم این طور روابط را قبول دارم. اما نکته ای که هست و شما نباید از آن غافل شوید این است : به جای تمرکز روی همسر سابقت روی خودت تمرکز کن. من روی حرف شوهرت تکیه می کنم که به قول خودتان حاضر نیست به زبان بگوید رابطه ام با عمه اشتباه بود. هاجس جان ما نمی توانیم ذهن آدم ها را بخوانیم و بنای زندگی را بر تصوری که ما از ذهنیت آدم ها داریم بگذاریم. در یک کلام شوهرت همین است که می بینی.
اما شما چی هاجس عزیز؟ در این چند سال تجربیات زیادی داشته ای. آیا شما همان هاجس قبلی هستی ُ؟ هاجسی هستی که هنوز همانقدر روی این مساله حساس است یا هاجسی هستی که به این نتیجه رسیده که این مساله چندان اهمیت ندارد و شوهرش را همان گونه که هست قبول می کند؟ آیا شما هاجسی هستی که این رابطه را زشت می داند و مقابل آن می ایستد یا هاجسی هستی که آن را عادی می داند یا حداقل برایش بودن یا نبودن این رابطه با عمه تفاوتی ندارد؟
هاجس جان مهم این است که افکار و رفتار شما چه تغییری کرده است. واقعیت این است که ما نمی توانیم تمام اتفاقات زندگی را به میل خود تغییر دهیم اما توانایی این را داریم که به افکار و نگرش خودمان مسلط باشیم و دنیا را از زاویه دلخواهمان ببینیم. الان مهم این است که آیا شما می توانید این مساله را از دریچه ای ببینید که بدآیند نباشد یا هنوز همان زاویه دید قبلی را نسبت به رابطه شوهر سابق و عمه اش دارید ؟ آیا هنوز از عمه شوهرتان بدتان می آید یا می توانید او را به عنوان فامیل نزدیکتان قبول کنید ؟
-
هاجس خانم، من خیلی خوشحال میشدم که تاپیکی میزدی که شرایط خواستگار جدیدت رو بررسی کنی و خبر از یک آدم جدیدی میدادی. شما خودت بهتر میدونی که مشکل شما عمه ایشون نبود.
بهرحال خودت صلاح کارت رو حتما بهتر میدونی و اگه الان در شرایط آرومی باشی حتما نمیخوای دوباره توی زندگی زجر و بی توجهی و عذاب رو تحمل کنی و مثل همه یک زندگی همراه با محبت و تعهد دوطرفه نیاز داری.
من فقط اینو میتونم بگم که باید بیشتر حواست به خودت باشه.