RE: همسرم از مذهب فاصله گرفته
من قاری قرآن بودم در مدرسه خیلی مذهبی بودم
بعد از مطالعه زیاد متوجه شدم که مذهب ساخته دست بشره
نمیخوام به اعتقادات کسی توهین کنم هر کسی اعتقاداتش محترم هست و من بهش احترام میزارم
من الان از مذهب بیزارم
در ضمن خانم من خیلی مذهبی هست ولی در کنار من قرآن میخونه منم کتابهای دکتر انصاری و غیر مذهبی میخونم با هم هم مشکلی نداریم
هر کسی برای خودش زندگی میکنه این که نشد که شما به همسرتون گیر بدین که
مساله اینه که خود ما وشمایی هم که دم از اعتقادات مذهبی میزنیم هنوز به درستی اسلام و مذهبو نمیشناسیم و همین رفتاراست که سایرین رو دین زده میکنه و مجبور به تظاهر به روزه میکنه اونم تو خونه خودش!!!.عزیزم نگو من مذهبی ام اگه بودی از دستور قرآن پاتو فراتر نمیذاشتی .جاییکه خود قران به صراحت میگه<لا اکراه فی الدین قد تبین الرشد من الغی>ما و شما هیچ کاره ایم .ما فقط میتو نیم مشوق باشیم که اونم اولین اصلش اینه که خودمون صلاحیتشو داشته باشیم.آیا واقعا خودمون مسلمان واقعی هستیم؟؟؟؟؟ آیا صلاحیت اصلاح و امر و نهی داریم؟؟؟؟
دوست خوبم. اگه رو هر مسئله ای حساس بشی و همسرت نخواد اونو انجام بده فقط باعث می شی بهت دروغ بگه و این خیلی بده. چون عادت به دروغ گفتن می کنه.
دوست خوبم یک مدت کاری بهش نداشته باش. مسائل اعتقادی بیشتر جنبه شخصی داره. بذار خودش یا کمال میل برگرده نه به زور. چون فایده نداره.
یادت باشه هر چی فنر رو بیشتر فشار بدی وقتی ولش کنی بیشتر می پره !!!
mehrave 22 عزیز سلام
خیلی متاسفم که کسی خوب درکتان نمی کند. اگر مشکل شما چیز دیگه ای بود مثلا شوهرتان مشکل دیگه ای داشت یا یک مشکل مادی داشتید همه خوب درکتان می کردند نه اینکه شما را غیر مستقیم متهم کنند اما جامعه ما انسانی رو که دغدغه دینی داشته باشه نمی پسنده حتی اگر این دغدغه در مورد عزیزترین کسش باشه. به قول بعضی از دوستان کارتان زار است!!!
به نظر من شما حتما با یک مشاور مشورت کنید . البته مشاوری که خود دغدغه دین داشته باشد تا شما را درک کند.
برایتان از صمیم قلب دعا می کنم که مشکلتان برطرف شود