-
سلام،خانم شیدا درست بیان کردند،تنها در صورتی که طرف این تجربه ها رو داشته باشه میتونه در این مورد صحبت کنه،به نظرم مهمتر از اینکه طرف گرمه یا سرده اینه که نرمال باشه،اگر کسی حس جنسیش نرمال باشه هم میتونه به گرم تبدیل شه هم به سرد،اما اگر کسی این حس توش به صورت نرمال نباشه اون وقت خیلی مشکل میشه اونو به سمت مخالف سوقش داد
-
به نظر من هم قبل از ازدواج برای دختری که تا به حال تجربه رابطه نداشته اینکه بدونه چقدر گرم یا سرده ستگی زیادی به شرایطی داره که در اون بزرگ شده و اینکه در چه شرایطی این احساسش پرورش یافته. بنابراین شما با این سوال به جوابتون نمی رسید البته یک مساله جالب اینکه در مورد آقایون هم من جایی در همین سایت خوندم که نمی تونند میزان گرمی و سردیشون رو اندازه گیری کنند تا رابطه ای پایدار رو تجربه نکرده باشند. یعنی ممکنه آقایی فکر کنه گرمه اما در زندگی مشترک به اون شدت نباشه و بر عکس. بهترین راه به نظر مراجعه به مشاور هست و تاکید بر اینکه این موضوع برای شما مهمه . البته موضوع مهم میزان گرم مزاجی و سرد مزاجی نیست، بلکه میزان هماهنگی مزاج و تمایل به کسب مهارت در شما دو نفر است.
اینم لینکی که فرشته مهربان در اون پاسخ دادند:
http://www.hamdardi.net/OLD/thread-2...html#pid191702
-
گرمی سردی رو درست نمی فهمم یعنی اصلا نمی فهمم کسی هم ازم بپرسه نمی تونم جواب بدم. فکر می کنم ادم وقتی یکی رو دوست داره خوب دوست داره همه اش پیشش باشه و همه اش هم به اون ادم توجه می کنه یکیش هم میشه همین توجه جنسی. یعنی ادم وقتی یکی رو دوست داره هم خودش از بودن پیشش خوشحال میشه هم اینکه می خواد همه اش اونو خوشحال کنه. حالا گرم و سردش چیه من هنوز نمی دونم.
خودم تا همین چند وقت پیشا فکر می کردم اصلا نیاز جنسی ندارم و نمی تونم به خاطر همین ازدواج کنم. واسه همین موضوع هم یه تاپیک زده بودم. بعضی راهنمایی ها رو هم دقیق درک نمی کردم. اما تازگیا که یکی رو دوست داشتم تازه عاشق هم نبودم فقط دوست داشتم دیدم کشش جسمی هم دارم یه مدت کوتاه چند هفته ای بود که واقعا فکر می کردم دوسش دارم و به زور جلو خودمو گرفتم نرم بهش بگم دوستت دارم :) حالا کلا سر کار بودم اما چیزی که فهمیدم این بود که مشکل جسمی واسه رابطه جنسی ندارم. اما اینکه گرمم یا سردو نمی دونم. فکر کنم سوال خوبی نیست.
راستی توی اون یکی تاپیکم یکی نوشته بود میشه رفت متخصص زنان ازمایش داد دید وضعیت ادم چطوریه.
اینجا هم دوستان می گن مشاور ازدواج.
ولی فکر می کنم اون خانم نمی تونه به درستی جواب شما رو بده. اصلا خود شما می دونین گرمین یا سردین؟
موفق باشید.
-
پستم با سه تا پست اخر دوستان همزمان شد
-
مینوش جانم منم واقعا نمیدونم که گرم یا سرد بودن دقیقا چی هست ولی مثالهایی که گفتم منظورم این بود که یک دختر هم ممکن هست بدون تجربه رابطه جنسی با مواردی که گفتم احساس نیاز جنسی پیدا کنه و حس کنه که نیاز به رابطه جنسی داره و حالا یا خویشتنداری کنه و یا اینکه خودارضایی کنه ولی حالا نمیدونم که معنی این میشه گرم بودن یا نه!!!
یعنی میدونی حالا که یه کم فکر میکنم نمیدونم همین که فردی به دلایل که تو پست قبلیم گفتم نیاز جنسی رو زیاد حس کنه همین میشه گرم بودن!!!!
-
گیسو جان فکر کنم جوابمون همون بشه که دلجو نوشت. اینکه ادم باید یه رابطه پایدار داشته باشه تا بفهمه مقدار نیاز جنسیش چقدره. وگرنه این چیزا معنیش فقط این میشه که ادم می تونه رابطه داشته باشه اما اگه گرم بودن به معنی زیاد نیاز داشتن باشه که ممکنه اینطور نباشه چون در عمل که خودشو ندیده.
و اون پست از فرشته مهربون که دلجو گذاشت هم به نظر خیلی معقول میاد. اینکه روی موارد که می تونیم معیارامون شناختمون دقت کنیم. واینکه هیچکدوم افسردگی یا بیماری خاصی که باعث شه رابطه جنسی کم شه نداشته باشیم. بعدش دیگه بقیه اش رو می تونن دو نفر با هم به تعادل برسن.
بازم با این حال به نظرم این گرم و سرد بودن خیلی سوالی نیست که بشه جوابشو ادم بدونه. ادم اگه یکی رو دوست داشته باشه باهاش گرم میشه خیلی می خواد پیشش باشه احتمالا واسه رابطه هم همینطور میشه اما وقتی یکی رو دوست نداشته باشه یا اینکه براش نااشنا باشه خوب نمی خواد یا براش مهم نیست که پیشش باشه.
بازم توی همون رابطه پایدار هم فکر می کنم باز فرق کنه. یک ادم ثابت با ادمای متفاوت می تونه متفاوت باشه نیازش. با یکی بیشتر باشه با یکی کمتر. کلا سوال سخت و بی جوابیه حتی واسه کسی که رابطه پایدار داشته. حداقل فکر می کنم واسه خانما سخت باشه جوابش. شاید اقایون راحت تر بتونن جواب بدن.
-
سلام
سوالی که شما پرسیدید بسیار مهم و حیاتیه و بیشترین علت طلاق همین عدم ارضای طرفین در رابطه جنسی هستش
معمولا دختر ها نمیتونن به این سوال جواب مثبت یا منفی بدهند همانطور که دختر های عضو تالار در این زمینه نظر دادند
بهترین نظر رو خانم شیدا داد
معمولا زن سرد مزاج از ازدواج فراریه یا نسبت به اون بی اهمیته و اصلا براش فرقی نداره که متاهل باشه یا مجرد و حتی مجرد بودن براش لذت بخش تره و به رابطه جنسی به دید خوبی نگاه نمیکنه
ولی اگر میخواهید بدون رفتن پیش مشاور از گرم و سرد مزاجی همسرتون مطلع بشید میتونید به سوالاتی که مشاور از همسرتون میپرسه رو بدست بیارید و از همسرتون بپرسید (فکر کنم با کمی وقت گذاشتن و تحقیق کردن در اینترنت میشه در این خصوص به نتیجه برسید و مقالات و فایلهای صوتی و تصویری زیادی در این زمینه هست)
چیزی که من میدونم اینه که زنای سرد مزاج خیلی کم پیدا میشن اما تعداد خیلی زیادی از زنهای نرمال وجود دارن که بعد از ازدواج بواسطه رفتار غلط همسرشون در هنگام روابط جنسی سرد مزاج میشن و نسبت به روابط جنسی بی علاقه میشن
پس شما باید قبل از برقراری رابطه جنسی در خصوص زن ها تحقیق کنی که چه چیزی اونها رو سرد میکنه و از اون امتناع کنی (در خصوص این مورد هم کلی مقاله و نظر در اینترنت هست فقط باید به خودت زحمت بدی و پیداش کنی )
حرفی که زدی و سوالی که پرسیدی هیچ ایرادی نداره هر چند بهتر بود اول کمی تحقیق میکردی که چطور بهتر میشه این قضیه رو متوجه شد ولی سعی کن حتما قبل از ازدواج به جواب سوالت برسی
موفق باشی
-
دوستان موارد خوبی رو مطرح کردن
ولی منم باهاشون موافقم که معمولا دخترا تا قبل از ازدواج نمیتونن تشخیص بدن چون باید حتما براشون اتفاق بیفته و مدتی در این وضعیت باشن تا درک کنن
اما مواردی که به ذهن من میرسه
تقریبا اکثر دخترا حتی خانومایی که مذهبی بودن و با جنس مخالف رابطه ای نداشتن از ماهیت روابط جنسی اطلاعاتی دارن حتی در حد مطالعه و یا گذروندن واحد تنظیم خانواده دانشگاه
بالاخره میشه فهمید که آیا نسبت به این مسائل حس بدی داره یا در حد معمول و حس خاصی نداره و ترجیح میده تجربه کنه
ولی از اونجایی که هیچ دختری در جلسه خواستگاری نمیگه من حس بدی دارم یا نه پس بهترین راه همون مشاوره ازدواج هست
البته اگر خانم کمی سرد باشه میشه با تغذیه تبدیل به گرم بشه البته در شرایط عادی
مگر اینکه آقا خیلی گرم باشه که در این صورت حتما باید با دختر گرم مزاج ازدواج کنه وگرنه مشکلات زیادی پیش میاد
اما من از روانشناسی شنیدم که می گفت زوجین در زمینه روابط جنسی اگر از نوع حاد نباشن (خیلی گرم یا خیلی سرد) می تونن به حالت تعادل برسن و مشکلی براشون پیش نمیاد ولی اصل مهم اینه که روابط جنسی براشون اهمیت داشته باشه و در این مورد با هم صحبت کنن و به توافق برسن
-
این که پرسیدن این سوال حیاتیه هیچ شکی نیست
ولی بعضی از دخترها ( حتی دخترهایی که مذهبی هم نباش) ممکنه ازین سوالا خوششون نیاد. من خودم تو یکی از موقعیت های ازدواجم خواستگارم ازم این سوالو پرسید .. نمیدونم چرا اصلا از سوالش خوشم نیومد :97:
اصلا یه حورایی حس بدی بهش پیدا کردم !!! ( نمیدونم چرااااااااااااااااااا؟)
-
ازهمه کسایی که نظر دادن ممنون ، به نظر خودم درسته کسی تا وارد روابط نشده باشه نمیتونه دقیقا بگه که سرده یا گرمه یا نرماله (درمورد آقایون هم همینه) ولی بالاخره آدم از یه قرائنی اجمالا حدود خودشو میفهمه مثلا از مقایسه با دوستاش اگه احیانا بحثش پیش بیاید و از مقدار نیازی که روزهای مختلف نسبت به این قضیه پیدا میکنه و ... خلاصه میخوام بگم اجمالا میشه فهمید سرده یا نرمال یا... و به نظرم در همین حدش کافیه که دو طرف بدونن نقطه مقابل همدیگه نیستن و از حد نرمال فاصله ندارن
باز نمیدونم چرا باید اون احساس بد از این سوال برای کسی پیش بیاد ، درسته آدم حیا داره خجالت میکشه ولی مسئله ی خیلی مهمیه و حتما باید مطرح بشه بنظرم یه مقدار باید فرهنگش تو ما جا بیفته ، بالاخر باید پرسیده بشه ، دخترا که معمولا (یا اصلا هیچوقت) این سوال رو نمیپرسن پس آقا پسر بیچاره باید بپرسه و احیانا مورد تنفر و احساس بد هم واقع بشه ، البته نوع گفتن و موقعش مهمه و باید حواس آدم باشه ولی از اون طرف دختر خانم ها هم باید اون احساس بد کاذب رو کنار بذارن و منطقی برخورد کنن.
راستی خیلی برام عجیبه اینکه دوستان هی میگن مشاور ،من تا حالا از هیچ یک از اقوام ، آشنایان یا دوستانم و اطرافیان نشنیدم که قبل ازدواج برن پیش مشاور ! تا اونجایی که اطلاع دارم اصلا جا نیفتاده رفتن پیش مشاور . نمیدونم بین شما دوستان و اطرافیانتون مرسومه ؟
-
رفتن پیش مشاور اینجوری داره جا می افته که که خیلیا بدون مشاوره ازدواج کردن و بعد به مشکل خوردنو از روی اجبار رفتن مشاوره و مشاور گفت شما باید قبل از ازدواج میومدین (حرف کاملا منطقی).
و اون افراد هم به بقیه گفتن که ایراد ما این بود که قبل از ازدواج باید می رفتیم مشاوره و شما اشتباه مارو نکنید.کم کم داره همین مشاوره رفتن جا می افته و من واقعا خوشحالم از این بابت.
هیچ شخصی مثل یک مشاور نمی تونه آدمو از احتمال زیاد یک ازدواج ناموفق نجات بده.
یه کاری نکنین که بعد از ازدواج پشیمون شین چرا قبلش نرفتین.
مشاور به طرفین تکلیف هایی میده که خیلی قشنگ اونهارو به هم می شناسونه.آسیب شناسی می کنه و راه درست رو بهشون نشون میده.
در کل کاری می کنه که پدر مادر و بزرگ فامیلو غیره نمی تونن بکنن.پس حتی اگه مشاوره تو شهر یا محل زندگی شما جا نیفتاده شما اونو با تجربه ی خوبی که ازش کسب می کنین و ازدواج خوبی که انجام می دین جا بندازین.
در ضمن این سوال یکی از مهمترین سوال ها هستش که حتما باید پرسیده بشه.اگه 5 تا سوال مهم باید مطرح شه یکیش اینه. چه عروس خانوم خوشش بیاد چه نیاد اما این یکی از حقایق زندگیه که آدمها بعد از ازدواج باهاش رو به رو میشن و به هر حال باید تو این مورد به هم نزدیک باشن چرا که بنیان خانواده بر این اساسه.