سلام روزن عزیز.
من دقیقاً احساس تو رو در
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام روزن عزیز.
من دقیقاً احساس تو رو در
سلام روزن عزیز.
من
1) سلام روزن نازنين كاملا وضعيتتو درك مي كنم. اين حالتها براي هر زني ممكنه كم يا زياد پيش بياد. مخصوصا وقتي وجدان آدم ناراحت باشه حس مي كنه سرنوشت قراره به بدترين شكل ممكن ازش انتقام بگيره. اول از همه به نظر من هيچ دليلي نداره همسرت از ماجرا باخبر بشه براي اينكه آرومتر بشي با يه غريبه حرف بزن چون اينطوري هم يه گوش شنوا پيدا كردي هم ناراحت از اين نيستي كه بعدها هي بايد ازش خجالت بكشي. ما ادمها خيلي اوقات بيشتر از اينكه به يه حلال مشكلات نياز داشته باشيم، احتياج داريم يكي حرفامونو بشنوه.
2) سقراط ميگه "شخصيت آدمها به كارهايي بستگي داره كه تكرارشون مي كنن" پس به خاطر يك بار اشتباه اينهمه خودتو عذاب نده
3) شخصيت ما آمها به كارها و اشتباهاتمان نيست؛ شخصيت آدم را دوست من از چگونگي بلند شدن بعد از افتادن ميشه شناخت(به نقل از فيلم خدمتكار منهتن)
4) اول از همه خودت خودتو ببخش و سعي كن براي اون كسي كه ميگي بهترين دعا ها رو بكني توي قران آيه اي هست نزديك به اين مضامين كه اگه به پدر و مادر ظلم كردين و ديگه فرصت عذرخواهي براتون نمونده براشون طلب آمرزش كنين تا بخشيده بشين. حالا براي غير پدر مادر هم حتما اين كار خيلي مؤثره
5)تو تنهايي با خودت حرف بزن و خودت مشاور خودت بشو معمولا آرومت مي كنه. قدم زدن و به چيزهاي خوب فكر كردن توي خيابونهايي كه واست خاطره ي خوش دارن هم ميتونه آرومت كنه
نگران هيچيز نباش تو هنوز زيبايي
با سلام
ببین عزیزم تو داری بزرگترین اشتباه ممکن رو انجام می دی و اگر ادامش بدی شوهرتو از دست خواهی داد و اون بدبینی هست. عینک بدبینی رو از روی چشمات بردار و یک دوش خوشکل بگیر و آرایش کن و شوهرت که اومد خانه به استقبالش برو و ببوسش و بهش خسته نباشید بگو و تا می تونی نوازشش کن و بهش بگو که براش خیلی ارزش داری و دوسش داری و بدون اون نمی تونی زندگی کنی. شب هم که باهاش همبستر می شی بزار هر شبتون براتون یک خاطره بشه و هر دو از کنار هم بودن لذت ببرید یادت باشه در مقابل شوهرت اصلا نه خجالت بکش و نه فکرهای بیهوده کن. تا اونجایی که می تونی در دریای عشق و محبت خودت غرقش کن و این بدبینی و برای همیشه بنداز دور. مطمئن باش که نتیجه می گیری . چون به چشم دیدم شک نکن. شاد باشی خانمم