-
100% به توان +بی نهایت اشتباه میکنین
بازم حرفهاتون بر پایه حدث وگمان هستش یا این یا اون --------------- چرا به جنبه مثبتش فکر نکنم؟
همین امروز در فاصله 300 متری داشتم نیگاش میکردم، توی اون لحظه فقط و فقط تمام وجودم میخواست اونو ببینه، خیلی شاد شدم.
همتون میگین که من و اون اختلاف سنیمون زیاده. حرفهاتون درست. یعنی بی خیالش بشم درسته؟؟؟؟
طبق فرمایشات شما یکی رو پیدا کنم مثلا یه 3 تا 7 سالی اختلاف سنیمون باشه
همین شما تضمین میکنین که من با این یکی خوشبخترم.
من عاشقشم. آرزوی من خوشبختیشه. دو سال خدمتم مونده، بعد خدمت میرم خواستگاریش، اگه خوانوادش و خودش جواب بله بهم دادن خب مبارکه
اگه جواب نه دادن به من، از خدا میخوام هم این دنیا و هم اون دنیا سعادت و خوشبختی نصیبش کنه
امیدوارم هرکی این رو خوند حسودی نکنه بگه ان شاء الله
ان شاء الله
-
اگه می خواین بحث کنین اشتراک ازاد بگیرین.
اگه سوال دارین بپرسین.
شما که همه چی به نطرتون رو به راهه. می گین دوسش دارین. می خواین خواستگاری هم برین. تصمیمتونو هم گرفتین. الان چیه سوالتون؟
موفق باشید.
-
من کاملا این احساس شادی شمارو درک می کنم.کاملا این حس خوب رو می فهمم.اما امید یه چیزه و توهم و خیال پردازی یه چیز دیگه.
این حس خوب می تونه تبدیل به حس بد بشه وقتی شما با شخص ایشون تو زندگی قرار بگیری و متوجه بشی ایشون شما و حرفاتو درک نمی کنه.
آیا قبول نداری که ازدواج از بیرون بسیار متفاوت با درونشه ؟
ما نمی خوایم نا امیدت کنیم اما می خوایم بگیم ازدواج هم مثل سکه دو رو داره و باید حواست جمع باشه.
وقتی شما با این حس خوبی که داری می خوای انتخاب کنی این یعنی همین حس توجه شمارو از خیلی مسائل برمیداره و قدرت تفکر و انتخاب عاقلانه رو ازت می گیره.
با وجود اینکه حست طبیعیه اما حسیه که این قدرت رو داره که شمارو ببره تو چاه.می دونی که 5/6 ازدواج ها منجر به شکست میشه ؟ یعنی فقط 1/6 خوشبخت میشن.
2/6 طلاق می گیرن و 3/6 هم می سوزن و می سازن و رضایت ندارن.
اما برو نگاه کن مطمئن باش این 5/6 ها اکثرشون حس تو رو داشتن.وقتی آمار نارضایتی و طلاق بالاست چرا ما نباید چشممونو بیشتر باز کنیم ؟
وقتی می بینیم این همه آدم حس قشنگ شمارو داشتن و خوشبخت نشدن پس باید به شما چی بگیم ؟ بگیم چشم بسته برو ازدواج کن ؟
دوست من یادت باشه تئوری با عملی فرق می کنه.زندگی مجردی با متاهلی خیلی متفاوته.ایشالا تجربه کنی می فهمی.
-
سلام علی اقا
چرا میزنی ؟ گناه داریما!
چرا اینقدر هیجانی مینویسی ؟
اصلا چرا بعد دوسال یاد اینجا افتادید ؟!!!
بنظر میرسه شما دنبال یسری می گردید تا باهاشون بجنگید تا قانعشون کنید درست فکر می کنید
حالا چرا تو دنیای واقعی دنبالش اون یسری نرفتید و اومدید اینجا ؟؟؟
شما که دو سال از سربازیت مونده و خودت میخوای بعد سربازی بری خواستگاری
حالا شما برو دو سال دیگه بیا تاپیک باز کن البته اگه دختر مورد علاقتون هنوز ازدواج نکرده بود و یا شما نظرت عوض نشده بود
چه بحثیه که الان میکنید ؟؟؟
-
با سلام
این تاپیک به دلیل غیر مشاوره ای بودن و ایجاد چالش و بحث آزاد به انجمن آزاد منتقل می شود .