سلام تا اینجا خانواده رضایتشون چقدر بوده خانوادها همو پسندیدن
تردید به دلتون راه ندین بجاش به تفاهم و معیارهاتون برا ازدواج فکر کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام تا اینجا خانواده رضایتشون چقدر بوده خانوادها همو پسندیدن
تردید به دلتون راه ندین بجاش به تفاهم و معیارهاتون برا ازدواج فکر کنید
من هم به خونشون رفتم و حتی با دختر خانم صحبت کردم.چون من یک کم خجالتی هستم به نظرم صحبت هامون چندان مفید نبود.
فردای اونروز دختر خانم بهم ز زدن وتو اس ام اس حرف زدیم.باهم بیرون قرار گذاشتیم و امروز رفتم بیرون باهاشون.
دوستان مشکلی که هست اینه که احساس میکنم دختره خیلی پر رو هست!!!احساس میکنم میخوان زن سالاری رو بهم نشون بدن.نمیگم مرد سالاری یا زن سالاری ولی اینجور که من فهمیدم اخلاق ایشون اینطوریه که همیشه میخوان حرف خودشونو به کرسی بشونن.مثلا یکی از گفته هاشون:
من یک کمی از شرایط مالیم گفتم و گفتم که شاید نتونم تا 2 سال ماشین خوب بگیرم و الان خونه ام استیجاری هس
دختر خانم :برای من پول و اینجور چیزا اصلا مهم نیست (چون از لحاظ مالی در شرایط خوبی هستن) و این جمله رو چندین بار تکرار کردن ولی در عمل اینطوری نشون نمیدادن چون به پیشنهاد ایشون جایی رفتیم که نیم ساعت صحبت برام حدود 80 تومن آب خورد و یا پیشنهاد داده بودن که با ایشون و خانوادشون دیشب به یکی از کنسرتای ..... بریم که بلیطش خیلی گرون بود.البته من نرفتم و دلیلشو خستگی ابراز کردم.
من هم در آخر بهشون گفتم که پول براتون مهم نیست چون دارینش ولی ممکنه در زندگی مشترک با من پول براتون خیلی مهم بشه.راستش میخوام نظرتون رو بدونم چون میخوام اگه بشه رابطه کوتاه مدتی با ایشون داشته باشم برای شناخت بیشتر ایشون از من و من از ایشون.
ممنون
سلامحال شما خوبه.چه تصمیم خوبی گرفتین که می خواهید ازدواج کنید.دلهوره نداشته باشید.قرار نیست که فردا برید عقد کنید که. کاملا منطقی بررسی کنید و احساساتتان را فقط و فقط در حد به دل نشستن در گیر کنید و نه بیشتر.اگه اینجوری باشه و منطقی فکر کنید چرا شکست بخورید! حتما انتخاب منطقی خواهید داشت.(اگر منطقی فکر نکنید جای ترس داره !!!)اما از این مطالبی که از این خانم گفتین به نظرم میاد که ایشون تجمل گرا باشن. باید ببینید این خصلت را دوست دارید یا نه.می تونید کنار بیایید یا نه. و یا حدش را در جلسات آشنایی تخمین بزنید!تو تاپیک زیر هم دختر مورد نظر این آقا یه همچین رفتارهایی داشتند.اگه خواستین بخونیدش:
آچلیس جان سلام
تا این جا خوب بوده ولی صبر کن وکمی به رابطه خودت ادامه بده برا آشنای تا حداقل 80 در صد معیارهاتو درون اون خانم پیدا کنی بعد ببین 20 درصد باقی مانده برای شما قابل تحمل هست از پسش بر میای بدون هیچ همسری صد در صد نیست همینطور مردها . زنو مرد باید در 20 درصد باهم کنار بیان مثال
نامزد شما براش پول مهم نیست چون تا الان کمبودشو احساس نکرده و معنای بی پولی رو درک نکرده و نمیکنه بنظرم میاد ندید ایشون ماهیانه بین 200 تا 400 خرج شخصی دارن شما امروز از پسش بر میایی ازشون بپرس در حال حاضر ماهیانه چقدر از خانوادشون برا خودشون وجه دریافت میکنن آیا با پسنداز آشنا هستن یا دارن
راحت تر بگم بهش بگو بنظر شما برا آغاز زندگی مشترک با شما ماهیانه 1400 کافیه میتونه با قناعت ومدیریت پس انداز هم داشته باشه (آب پاکی بریز رو دستش )شما تا قبل از این آشنای کنسرت رفته بودین تنها یا با خانواده (ببخشیدا من دوست شما هستم هدفی دارم ) خانواده ایشون از اینجور جاها و تئاتر زیاد میرن براشون عادیه یا خواستن شما رو محک بزنن
آچلیس جان میدونم خسیس نیستی اصلا سفت هم نیستی به اندازه ای که در میاری خرج میکنی و قدم بر میداری ولی دفعیه بعد اگه به جایی دعوت شدی که در توان نیست جرعت نه گفتن را داشته باش و تفره نرو با نامزدت بی پرده صحبت کن با واقعیات نزدیکتر باشید وموارد دیگر . مطمعنی در یک طبقه ازفرهنگ قرار دارید . جنگ امروز به از صلح فرداس
همه چی احساسات نیست زود فروکش میکنه و مشکلات نمایان میشن
بدرود
سلام دوست عزیز
اول به خدا توکل کنید
ملاک ها و معیار هاتون رو بگید و ببینید اون همون دختریه که شما می خواید
همچنین ملاک های اون رو بشنوین و ببینین شما هم همان کسی هستید که او می خواهد
در کل دنیای آرمانی خود و او را با هم مقایسه کنید و ببینید تفاهم وجود دارد.
انشاالله خوشبخت باشید