-
RE: زبان باز
بهترين راه به نظر من اينه كه يه روز سر كار خودتو خسته و خواب آلود نشون بده اون قاعدتا مي ياد مي پرسه امروز مث اينكه خسته اي (خواب الودي)، در جوابش بگو ديشب خواستگار اومده بود برام و بعد از رفتنش تا دير وقت تو خونواده بحث بود كه چي جواب بديم؟
بعد اگه تو رو واقعا بخواد عكس العملي نشون خواهد داد(مثلا شايد بگه بيخيال اون شو من هم تو رو ميخام ....، پيشنهاد خواب آلودگي و خستگي رو به اين خاطر دادم تا اون تحريك بشه بياد دليلشو بپرسه نه اينكه خودت سر صحبت رو باز كني و از خواستگاري ديشب خرف بزني چون ممكنه اوون در واقع تو رو نمي خواسته و چيزي نگه و يه كم اصطلاحا ضايع بشي)
اگه پيشنهاد بچه گانه ايست منو ببخشيد.
-
سلام
نظر من اینه که کلآ از ادمایی که رفتارشون با اغراق زیاده بترسین....چون صداقت توشون کمتره.
راستی اون وقتی هنوز با شما ازدواج نکرده یا حتی به شما پیشنهاد ازدواج نداده،چه جوری به خودش اجازه میده به شما smsهای عاشقانه بزنه......من به عنوان یک پسر به شما توصیه میکنم زیاد بهش رو ندین،بهش اجازه ندین با احساساتتون بازی کنه!!!
به نظر من این اقا(امیدوارم این جوری نباشه) بیشتر به فکر دوستی و..... با شماست و بعید میدونم فکر ازدواج با شما رو داشته باشه..
یا علی
-
يك نكته زبان باز با كسي كه زبان خوش دارد متفاوت است . زبان باز به معني كسي است كه قصد فريب دارد و شايد در قبال افرادي خاص و در جايگاه هاي خاص از زبانش استفاده ببرد ولي زباش خوش داشتن اينگونه نيست و زمان و فرد معنا ندارد و اصولا اينگونه با افراد ارتباط برقرار مي كنند .