-
والا چی بگم طرز تفکرا فرق میکنه ... ( البته حرف و رفتار این خونواده اصلا پسندیده نیست به فرض که این خونواده پوشش باز و عروس با پوشش خاص دوست دارن ولی اصلا و ابدا حق ندارن که اینجوری رفتار کنن و حرف بزنن ---- باید خیلی بیشتر فکر کنین رو این تفاوتها مخصوصا این که هیچی نشده به راحتی اینجوری نظراتشون رو تحمیل میکنن چه برسه بعدها که دیگه احتمالا بدتر هم میشه...)
- - - Updated - - -
والا چی بگم طرز تفکرا فرق میکنه ... ( البته حرف و رفتار این خونواده اصلا پسندیده نیست به فرض که این خونواده پوشش باز و عروس با پوشش خاص دوست دارن ولی اصلا و ابدا حق ندارن که اینجوری رفتار کنن و حرف بزنن ---- باید خیلی بیشتر فکر کنین رو این تفاوتها مخصوصا این که هیچی نشده به راحتی اینجوری نظراتشون رو تحمیل میکنن چه برسه بعدها که دیگه احتمالا بدتر هم میشه...)
-
اوه اوه اوه قضیه دیگه خانومی شده ما بریم بیرون زشته نامحرم هستیم :58::311:
والا در مورد نوع لباس ما مردا یکم گیج میزنیم نمیتونیم نظر بدیم شرمنده.ولی در کل بنظرم کار خیلی خیلی خوبی که هم شما انجام میدید هم توی تفکرات دخترای همسن و سال های خودمان است اینه که توی جلسه خواستگاری طوری لباس میپوشن که خواستگار حداقل متوجه تناسب اندام خانوم میشه که آیا مورد قبولش هست یا نه :104: این رفتارو خیلی میپسندم
تجربه شخصی من میگه درسته نماز شب خوان هستش و مذهبی ولی خیلی روی اینا حساب باز نکنید امتیاز خوبیه ولی سعی کن به حساب این نزاری حتما کیس مناسبی هستش و شوهر خوبی میشه نه.
بازم میگم حواست باشه تصمیم میگیری قرص و محکم باش گول چرب زبونی داداششو نخوری اگه واقعا جوابت نه هستش بگو اگه فکر میکنی نیاز دارید به رفتن پیش مشاور و یا بیرون با آقا پسر هم حرف بزنی بازم بگو.
در مورد تحقیقات سعی کنید به یکی دوروز بسنده نکنید اصلا و ابدا به هیچ عنوان :81: خود ما 4تا دوماد داریم واسه هرکدامشان حداقل یکی دوماه تحقیق کامل انجام دادیم اینجوری از آب در اومدن :311: پس حواستو خوب جمع کن این موضوعو شوخی نگیر اصلا و ابدا چشاتو کاملا باز کن که هیچی چنتا چشمم قرضی بگیر بحث یه عمر زندگیه پس خوب تحقیق کنید توی چند دوره سعی کن توی اینترنت یه جستجو بزنی و اگه به دور های بعدی کشید خواستگاری توی سایت مطرح کن اتفاقاتی که یموفته با دوستان همفکر کنیم یه تصمیم خوب و مناسب بگیرید ایشالله :72:
راستی میوه جلوش بزار ببین چجوری میخوره :58:
روی رفتارای مادرش و خواهرش و خانوادشم خوب دقت کن چون ما آدما چه بخوایم و چه نخوایم تاثیر خیلی زیادی از خانواده میگیریم و بعدا هم قراره شما با خانوادش رفت و آمد داشته باشید.
راستی کجا قراره زندگی کنید اینو تصمیم گرفتید؟
پ.ن:باید اعتراف کنم انصافا خیلی خوشمان آمد از این جمله ای که نوشتید :227:
.من همیشه خواننده خاموش شما بودم. مرسی