-
دوست عزیز،
با همسرت در فضایی دوستانه صحبت کن و ازش بخواه سیم کارتها را بیاره و با همدیگه از بین ببریدش.
نه ایشون دیگه اون سیم کارتها را لازم داره و نه درست هست که شما اونها را داشته باشید.
ممکنه اس ام اس هایی را بخونید یا چیزایی را بدونید که ذهنتون را آشفته کنه و آرامشتون را از بین ببره.
پس بهتره دوستان ازش بخواهید که برای داشتن زندگی با اعتماد و سالم، اونها را از بین ببرید.
بهش بگید که می دونید بعد از آشنایی با شما ارتباط غیرمتعارفی نداشته و بهش اطمینان دارید
بگید که نمی خواهید شیرینی زندگیتون را با این مسائل بیهوده از بین ببرید.
-
با سلام
در خصوص گذشته کنجکاوی و دقت و جستجو مربوط به قبل از عقد هست و زمانی که تصمیم بر شناخت هست و شما این کار را نکردید به هر دلیل ، اکنون وقتش نیست و لذا سعی کنید از ذهنیت و .... بپرهیزید اما نسبت به تعدد سیم کمارت هم با جدیدت اما مهربان هشدار لازم را بدهید و بخواهید که سیم کارتها و پوکه آنها را بیاورد و جلوی چشم شما نابود کند و قاطع بگویید که این رویه ( داشتن سیم کارتهای پنهانی و کلاً پنهانکاری و دروغ و عدم تعهد به شما برایتان خط قرمز هست و نه خودتان اجازه عبور از ان را دارید و نه همسرتان و اگر هرکدام عبور کردید دیگری حق دارد شدت عمل نشان داده و به زندگی مشترک خاتمه دهد . به او اطمینان دهید که در مورد گذشته هرچه بوده را نمی خواهید بدانید و نادیده می گیرد و تصورات منفی را دور خواهید کرد به شرطی که ایشان هم به شما اطمینان دهد که به خط قرمز مطرح شده پای بند خواهد بود و شرط پذیرفتن اطمینان او را همان نابود کردن سیم کارتها و پوکه آنها جلوی روی شما باشد .
موفق باشید
-
با سپاس از بانو شیدا و بانو فرشته مهربان عزیز
دادا کلی از نوشته هات معلومه پسر خوب و مهربان و باشخصیتی هستی بهت تبریک میگم :72:
هرچی برای گذشته بود بریز دور مهم اینه الان کنار همین مهم اینه خلاء های عاطفی خودتان را کنار هم پر میکنید و بهم عشق می ورزید اینه که ارزش داره :104:
نه اینکه فقط حرف زده باشم نه فدات شم خود من 30 سالمه و متاهل چنتا پله ازت جلوترم :58: پیشکسوت حساب میشیم :311: سعی که به همسرت محبت کنی بهش احترام بزاری براش ارزش قائل بشی فرقی نداره این نظر منه چه مرد و چه زن فرق نداره جوری باید با همدیگه رفتار کنن و ابراز محبت کنن که جای خالی همه نداشته های زندگیشان را با کنار هم بودنشان پر کنند :72:
-
دوست عزیزم :72:سلام..من اگه جای شما باشم حالا که با این خانم ازدواج کردم و دیگه همسرمه با تجسس درباره گذشتش و دلیل داشتن اون سیمکارتها ذهنمو بهم نمیریختم...فقط روی رفتار و وفاداری ایشون از زمانی که همسر من شده دقت میکردم...اگه واقعا بهت وفاداره و حاشیه ای نداره شما هم گذشته رو فراموش کن..مهم الانه که ایشون به عنوان همسر شما بهتون تعهد داره ...وگرنه همه ما توی گذشته شاید لغزشها یا اشتباهاتی داشتیم ..
-
دوستان عزیزم از همه شما ممنونم که منو راهنمایی کردین ... ان شاا... توصیه های خوبتون را به کار می بندم و امیدوارم به موفقیت برسم...