-
سلام، اینکه روی این موضوع حساسیت داشته باشین تا حدودی خوبه ولی به نظر من هم اونقدر موضوع مهمی نیست که برای زندگی تون مشکل ساز بشه. به نظر بیشتر بهونه برای مشکلات دیگه می یاد تا اینکه خودش یک مشکل واقعی باشه.
توی حالت ایده آل همین چیزی هست ولی ما توی زندگی واقعی معمولا برای اینکه بتونیم با بقیه تعامل کنیم مجبوریم از حالت ایده آل فاصله بگیریم. پایبندی خط کشی شده به ایده آل ها خیلی زندگی رو خشک و بیروح میکنه.
میشه حد وسط رو بگیرین، باهاش بیشتر کار کنین، یه خورده بهش کمک کنین، قسمتهای مهم رو براش مشخص کنین، همونطور که خودتون گفتین براش بیشتر وقت بزارین و بهش محبت کنین و یه جوری این موضوع رو بدون اینکه نه سیخ بسوزه نه کباب! فیصله بدین.
-
دوست عزیز:72:
به نظر من موضوع جدی تر از این بحث است.
به نظر من رابطه ازدواج شما مانند ازدواج یک پدر با یک دختربچه است
یا باید پدر کوچک شود تا به اندازه کودک خود برسد یا کودک روی جایی بایستد تا به اندازه پدر خود برسد:305:
اگر نامزد هستید به این زنگ خطرها را توجه کنید تا به قول مدیر همدردی به فریادها در زندگیتان تبدیل نشود.:47:
همانطور که از نام کاربریتان mrdodel پیداست و همچنین شرایط سنیتان انسان کامل و اهل اخلاقیاتی هستید
ولی انتخاب یک دختربچه (شاید از لحاظ سنی باشما برابر باشد ولی توقعات و تفکراتش کودکانه و مانند خواسته های یک دختربچه نابالغ از پدرش هست)
ادامه مسیر زندگی را برای شما سخت و طاقت فرسا می کند این توقعات نابجا در آینده و در تربیت فرزندان بسیار موثر است.
آنچه زنگ خطرها نشان می دهد در آینده فرزندانی توسط این خانم تربیت خواهند شد که احساس مسولیتی در مقابل
وظایف و تکالیف خود نداشته و تنها توقعات نابجا از اطرافیان و سو استفاده از جایگاه خود خواهند داشت.
لطفا دوباره معیارهایتان را بررسی کنید:303:
موفق باشید:72:
-
بنظر من بشخصه مسئله اصلی اینو همسر ایشون تعریف درستی از عشق و محبت و ابراز علاقه ندارن.
شما بهتره بیشتر به همسرتان توجه کنید.بهش نشان بدید دوسش داردی و بهش اهمیت میدید اینکهب رایتان مهمه و باارزش به وجودش افتخار میکنید.
ولی در این مورد نمره دادن بشینید و کاملا اخلاقی باهاش حرف بزنید کاملا جدی و محکم چهارچوب های فکری و شخصیتی خودتان را برای ایشون مشخص کنید.
این موضوعی کوچک نیست که براحتی از کنارش رد بشید مسئله نمره دادن نیتس مسئله نشانه هایی که بهتره بهش توجه بشه :72: