نوشته اصلی توسط
hanie_66
سلام دوست خوبم:72:
3)کلا به نظر من آرایش کردن خانوم ها به تعدادشون تعریف داره.:311:اما ما آرایش می کنیم که زیباتر بشیم و عیوب احتمالی چهره مون پوشیده بشه.نه اینکه خود واقعی مونو پشت یه نقاب قایم کنیم.به نظر من یه خانوم قبل از اینکه بخواد آرایش مناسب خودشو پیدا کنه باید چهره شو درست و حسابی بشناسه.من (متاسفانه و یا خوشبختانه) از سن پایین یاد گرفتم که آرایش کنم.اونقدر تمرین داشتم که الان فکر می کنم واقعا حرفه ای شدم.اما به ندرت پیش میاد که حرفه ای خودآرایی یا گریم کنم.اینکه چجوری آرایش کنین کاملا متناسب با اینه که چهره تون به چه آرایشی نیاز ضروری داره.مثلا من موهای روشن و پوست روشن دارم.با این اوصاف اگه بخوام که ابروهامو به حال خودشون رها کنم چهره م خیلی خیلی بی روح میشه.بنابراین رنگ کردن ابرو هام یا گاهی مداد کشیدن توی ابرو هام از آرایش های ضروریم به حساب میاد.یا اینکه تا چند وقت پیش جای چند لک و جوش روی صورتم داشتم که منو مجبور میکرد که روزانه از کرم پودر و محو کننده استفاده کنم که با لیزر درمانش کردم و الان از بابت کرم پودر هم راحتم.در وهله ی بعدیشم به محیط کاریتون بستگی داره.اگه جو طوری هست که میتونین آرایش ملایم داشته باشین ریمل زدن و رژلب زدن هم به چهره گیرایی میده.هر چند توی محیط کار ما آرایش خیلی مرسوم نیست.در کنارشم آراستگی ظاهری مهمه.خوش پوش بودن.فکر می کنم که شما حجاب کامل میگیرین.اما مثلا خود من که قسمتی از موهام همیشه معلومه خیلی برام اهمیت داره که موهام چرب و کثیف نباشن.اما مهم تر از همه اینا طوری باشین که عاشق خودتون بشین.اینجوری گیرایی شما چندین برابر میشه
شاد باشید و خوشبخت:203::72: