-
سلام
نورعزیزاین مشکلیه که متاسفانه الان خیلی ازخانواده ها باهاش درگیرهستن
خودمن فقط دوماه شوهرم ازطریق همین برنامه تونست کلی ازدوستای قدیمیش روپیداکنه وخلاصه باهمه دوستاش گروه تشکیل دادن واتفاقا اجازه نمیدادکه من اوناروبخونم چون میگفت حرفهای زشت میزنن منم قانع شدم خداییش حتی 1%هم بهش شک نکردم.وقتی هم چیز جالبی بود خودش میدادتا ببینم.الان هم دوروزه کلا قطعش کرده ودیگه سراغش نمیره.
فکرمیکنم شکتون بی مورده.نباید زیاد حساسیت نشون بدی. سعی کن باهاش رابطه خوبی روبرقرارکنی تا کمبودی احساس نکنه وبخوادبادوستانش وقتش روپرکنه.اگه بخوای بهش شک کنی واین شک روبهش نشون بدی ازت دورتر میشه وبیشتر به این جور فضاها علاقه مند میشه. باید بتونی این اوضاع روخوب مدیریت کنی.
بهش ثابت کن که به اون اعتماد داری تا خودش تورودرجریان همه چی بزاره.نه اینکه ازش انتقاد کنی یاسرزنشش کنی واونم مجبوربشه ازت مخفی کنه.
-
سلام نورعزیز بنظرمن زیادی به دلت بد راه دادی اگربهت نشون داده که بادوستاشه پس جای نگرانی نیست شوهرمنم وقتی بهش پیام میادپیش من نمیخونه میگه شاید دوستام حرفی زدن که درست نباشه درضمن اقا سامان هیچ وقت سعی نکنید دل کسی روخالی کنید شاید ته اون دل یه گلبرگ امیدباقی مونده باشه هرچیزی بستگی به خودادم داره که چطورازش استفاده بشه من خودم ازواتس اپ استفاده میکنم امافقط با اشنایان این دلیل بربدبودن اون برنامه یامن نیست نورعزیز شک روازدلت بیرون کن بشین ومنطقی باشوهرت صحبت کن امیدوارم خوش باشی
- - - Updated - - -
سلام نورعزیز بنظرمن زیادی به دلت بد راه دادی اگربهت نشون داده که بادوستاشه پس جای نگرانی نیست شوهرمنم وقتی بهش پیام میادپیش من نمیخونه میگه شاید دوستام حرفی زدن که درست نباشه درضمن اقا سامان هیچ وقت سعی نکنید دل کسی روخالی کنید شاید ته اون دل یه گلبرگ امیدباقی مونده باشه هرچیزی بستگی به خودادم داره که چطورازش استفاده بشه من خودم ازواتس اپ استفاده میکنم امافقط با اشنایان این دلیل بربدبودن اون برنامه یامن نیست نورعزیز شک روازدلت بیرون کن بشین ومنطقی باشوهرت صحبت کن امیدوارم خوش باشی
- - - Updated - - -
-
نورجان اولا از منظر دینی گمان بد، درست نیست، لذا نسبت به این مسأله به سرعت حساسیت نشان ندهید.
اما اگر نمیتوانید شک را کنار بگذارید در مرحله اول به صورت نرم و مهربانانه از همسرتان بخواهید که شفاف عمل کند و رفتار مشکوک نداشته باشد. امّا ادامه دادن شک به همسرتان باعث میشود که به تدریج کلافه و سردرگم و در نهایت منجر به سردی روابطتان میشود زیرا از آنجایی که نمیتوانید بفهمید که رابطهای بوده یا نه؟ چون همسر شما ممکن است اجازه کنکاش را به شما ندهد پس شک مثل خوره شما را میخورد در حالی که ممکن است، واقعا رابطه نداشته و زندگی شما خراب شود. از آنجایی که رفت و آمدههای مشکوکی ندارد و ... پس بهتر است حرف همسرتان را باور داشته باشید و نیازی به کنکاش و حساسیت نشان دادن در این زمینه ندارید. همچنین بهتر است محیطی گرم و دلچسب برای همسرتان درست کنید تا جذابیت شما برای ایشان بیشتر شود.
-
همچنین میتوانید با نرمش و مهربانی از همسرتان بخواهید که وقتش را برای این کار تا ساعت 2، 3 نیمه شب صرف نکند؛ چون اولا این وقت مخصوص زن وشوهر است. دوم اینکه بیدار ماندن تا این وقت شب باعث میشود که که صبحها همسرتان دیر بیدار شود و چه بسا نتواند سر وقت در محل کارش حاضر شود.