سیدنی،
مشکل زندگی تو از خودته.
به همین تاپیکت نگاه کن ......... چققققققققققققققد غر می زنی. چقد به زمین و زمان بد می گی. چقد به همه بدبینی.
شوهرت را از خودت می رونی. دورش می کنی. رفتارهات دافعه داره. خودت را اصلاح کن.
نمایش نسخه قابل چاپ
سیدنی،
مشکل زندگی تو از خودته.
به همین تاپیکت نگاه کن ......... چققققققققققققققد غر می زنی. چقد به زمین و زمان بد می گی. چقد به همه بدبینی.
شوهرت را از خودت می رونی. دورش می کنی. رفتارهات دافعه داره. خودت را اصلاح کن.
شیدا خانم:
من به جایی رسیدم که دیگه کارد به استخونم رسیده... من اصلا آدمی نیستم که سر شوهرم غر بزنم اصلا شروع کننده دعوا نیستم اینا رو گفتم چونکه همه واقعیتها هستن... امسال عید الکی شوهرم با من قهر بود و کل عید رو به دهنم زهر کرد همش بداخلاقی و هرچی بهش محبت کردم هیچ فایده ای نداشت و بدتر میکرد و هرجایی که خانوادش بودن حالش خوب بود شما توی زندگی من نیستید ولی واقعا وقتی همه فامیل شوهرم و خانوادش از ما توقعات بی جا دارن و ما همش به خاطرش دعوا داریم این کجاش مشکل از منه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی شوهرم نمیفهمه پسر عمش که برای من اس ام اسای عاشقانه داده رو نمیخوا ببینم و اصرار داره که باید دعوتش کنیم این کجاش ایراد از منه؟ وقتی پدرومادرش اصرار دارن هرروز بیاین خونه ما و من هی باید تکرار کنم من هفته ای یک بار میام و وقتیم که به حرفشون گوش میدم اوضاع بدتر میشه این کجاش ایراد از منه؟ وقتی جاریم چشمش دنبال شوهر منه و همش داره براش پیغام میفرسته و نخ میده و شوهر منفعل من به جای اینکه جوابشو بده ازش فرار میکنه اونم دست بردار نیست و همش میخواد بندازتش توی رودرباسی این کجاش ایراد منه؟؟؟؟ اگه جواب سوالامو بدی ممنون میشم. شما بودی در همین سه مورد چیکار میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟/
با سلام.......من عضو انجمن آزاد شدم و منتظر مشاوره با مدیر محترم سایت هستم...:72:
سلام
حال که عضو انجمن ازاد شده اید این انجمن براتون فعال شده. ببینید در صفحه اصلی سایت بخش اخر نسبتا پایین صفحه نوشته انجمن ازاد. روی لینکی که با قرمز نوشته شده مشاوره خصوصی و تخصصی کلیک کنید و وارد انجمن ازاد شوید و انجا یک تاپیک باز کنید ( همینطور که اینجا باز کردید) و سپس سوالتون را بپرسید.... البته می تونید از طریق تماس با ما گزارش کنید که همین تاپیک را منتقل کنند بخش خصوصی البته در صورتی که بخواهید و اگر نه انجا تاپیک جدیدی باز کنید.
موفق باشید