-
سلام عزیزم
خیلی متاسف و متاثر شدم از جدائیت ... انشالا مسیر آینده زندگیت بدون دغدغه و سبز و آروم باشه
اینکه دوستان میان و تبریک میگن به نظرم کار درستی نیست.... بالاخره اون آقا یه دوره ای بخشی از قلب شما بوده بنابراین احترامش در هر صورتی از نظر من واجبه
به تازگی یکی از همکارام عقد کرده توی سن 31 سالگی با شخصی که دو سال از خودش کوچک تره و دقیقا کار مشخصی نداره،تحصیلاتش از خانمش پائین تره و از نظر سطح فرهنگی هم پائین تر از همکار بنده ست جالبه که با تفاوت فاحشی که من از این خانم با همسرش میبینم هر روز که گفتگو ها و عملکرد هاشون رو مقایسه میکنیم یاد شما و همسر سابق تون میافتم و خیلی ناراحت میشم که حس درونیم جدایی رو برای اونها به وضوح احساس میکنه ... انشالا که اینطور نباشه و خداوند مسیر زندگی شون رو هموار کنه تا به خوشی با هم زندگی کنند.
نظر من اینه که اگه فکر میکنی همه چی برات تموم شده بهتره تفکرت رو عوض کنی ... همه چیز برای شما تازه شروع شده
موفق و سعادتمند باشی....:72:
-
سلام
ممنون از همه دوستان همیشه همراه من بودید
هم اوای عزیز من اصلا و اصلا ناراحت و متاسف نیستم و شاید باورت نشه انگار این فرد هرگز تو زندگی من نبوده
شاید هنوز هم توی شک باشم ولی چیزی که می دونم اینه که از در جهنم بذگشتن خیلی بهتر از اینه که بری توش
اوون اوایل توی تاپیک یکی از دوستان خوتدم که شوهرش دوستمون خیلی دروغ می گفت و دوستمون گفته بود که حتی مکانی رو که با همسرم بودیم و اومده بودیم بیرون از خونه تفریح اگر کسی باهاش تماس می گرفت به دروغ یه جای دیگه رو می گفت و اون فرد سر مشکلات زیادی که با همسرش پیدا کرده بود جدا شده بود
همون موقع که تاپیک اون فرد رو خوندم تنم به لرزه افتاد شباهت بیش از حد مرد انتخابی من با همسر اون خانم منو ترسوند
این ها اتفاق ها نیازی نیست حتما به سر تک تک ما بیاد تا درس بگیریم
نمی گم من شکست خوردم ولی فردی که از تجربه دیگران دزس بگیره خیلی موفق تره
من زندگیم، جوونیم و ارامشم رو از اب رفته پس گرفتم
خدایا شکرت
-
بانو دختر 7
فقط یه لطفی کنید البته اگه وقتشو بعدا هم داشتید به سایت همدردی بازم سربزنید و از تجربیاتی که بدست آوردید برای راهنمایی دادن به دوستان که مشکلاتی دارن و نیاز به راهنمایی دارن استفاده کنید:72:
-
خاله قزی جان
حتما همین کار رو می کنم من توی این تالار خیلی خاطره دارم با هر نظری نور امید توی دلم روشن شده
اگه تجاربم راه کسی روروشن می کنه دریغ نمی کنم
فقط امیدوارم ذهنم منفی گرایی رو پیشه نکنه
کتاب چگونه به اینجا رسیدم باربارا دی انجلیس رو به همه کسانی که تغییر به سراغشون اومده توصیه می کنم