منتظر نظرات و راهنمايياتون هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
منتظر نظرات و راهنمايياتون هستم
دیگه هیچ کاری نکن به روی خودت نیار
حدس من اینه که دوست همسرتون از گوشی همسرتون پیام میدادن و وقتی پیام همسرتون رو روی موبایل نامزد خودش دیده شاکی شده و به شما زنگ زده
دلیل عصبانیتش هم همین بوده
چون خانم هم نمی شناختش و گفته شما ؟
یعنی انتظارشو نداشت
سلام خواهرخوب
.دربرابرنشانه هابهتره حکیمانه رفتارکنی ودربرابر دلایل واضح بهتره شجاعانه وبدون درگیری رفتارکنی.
آنچه شمادیدی فعلا نشانه هایی هست که نمیشه باقطعیت نامزدت رو متهم کنی.
هرچند ازاول نباید تجسس میکردی تا آنچه واضح وآشکار هست رومیدیدی.
اما الان هم ، اقدام نسنجیده انجام نده.باصبروطمأنینه رفتارکن.
اگرصحبتی دراین مورد باشوهرت پیش اومد همچنان که یکی از دوستان گفت،ضمن حفظ اعتماد،دلایل نگرانیت روبگو وآنچه که تورومرددکرده بوده اعلام کن. اگربه تقصیری اعتراف کرد دلایلش روازش بپرس وبه سهم خودت سعی در رفع ورجوعش مشکل کن(دراین صورت نیازبه مشاوره خواهدبود).
اگر هم سوتفاهمی بوده عذرخواهی کن.اگرموضوع همچنان مبهم بود،ازورودبه ابهام بپرهیز.زمانی که خطای آشکاروغیرقابل انکار دیدی اونوقت میتونی ازش توضیح قانع کننده بخواهی. تا اون موقع عکس العمل خاصی انجام نده وازتفکربیهوده وآزار دهنده به موضوع بپرهیز.اصل بربیگناهی دیگران هست مگراینکه خلافش ثابت بشه هنوزچیز قطعی ثابت نشده.
سلام خانم maryva خواهر عزیزم خوبی؟ میدونم من رو میشناسی چون دوبار قبلا هم مطلب گذاشته بودی و دقیقا در اون دوبار هم شما وسایل شخصی شوهرتون رو چک کرده بودی و تجسس کرده بودی؟؟درسته؟
یادم تو اون دوتا پست هم من هم بقیه ی دوستان بهتون گفتیم که دارید اشتباه میکنید و نبایدهمسرتون رو چک کنید.
ببخشید ولی من سوالی خارج از این پست ازتون دارم:
در خانواده ی شما سابقه ی خیانت یا طلاق وجود داشته؟؟
ایا به شما از طرف دوستی یا شخص نزدیکی در طول زندگی خیانت شده؟
دید شما نسبت به زندگی چگونه است خوشبین یا بدبین یا واقع بین؟
لطفا جواب سولهام رو بدید چون میخوام مطلبی رو بهتون بگم که خیلی مهمه...
- - - Updated - - -
سلام خانم maryva خواهر عزیزم خوبی؟ میدونم من رو میشناسی چون دوبار قبلا هم مطلب گذاشته بودی و دقیقا در اون دوبار هم شما وسایل شخصی شوهرتون رو چک کرده بودی و تجسس کرده بودی؟؟درسته؟
یادم تو اون دوتا پست هم من هم بقیه ی دوستان بهتون گفتیم که دارید اشتباه میکنید و نبایدهمسرتون رو چک کنید.
ببخشید ولی من سوالی خارج از این پست ازتون دارم:
در خانواده ی شما سابقه ی خیانت یا طلاق وجود داشته؟؟
ایا به شما از طرف دوستی یا شخص نزدیکی در طول زندگی خیانت شده؟
دید شما نسبت به زندگی چگونه است خوشبین یا بدبین یا واقع بین؟
لطفا جواب سولهام رو بدید چون میخوام مطلبی رو بهتون بگم که خیلی مهمه...
Maryvaمنم دقيقا مشكل تورو دارم ١.٥ ساله عقديم خيييييييييليييييييييي حالم بده خيييييييييلي