-
سلام
در تکمیل توصیه های دوستان من هم یک راه بهتون میگم .
هر وقت هوس کردی فیلم ببینی ، Browser باز کن ، تو آدرس بار تایپ کن hamdardi.net و Enter ، بعد لینک آخرین ارسال ها در گوشه سمت راست بالای صفحه را کلیک کن ، بقیه کارا هم ذهن کنجکاو شما انجام میده و تا بیای به خودت بجنبی می بینی زمان بیکاریت تموم شده و باید به کارای دیگه برسی .
در ضمن یه چیزیو تو ذهنت حک کن ، وقتی سایت های پورن را باز می کنی داری به شیطان تعظیم می کنی ، به کرامت نفس خودت توجه کن و به خواسته شیطان جواب منفی بده تا خداوند بهت لبخند بزنه . هر وقت هوس این فیلم هارو کردی ، بدون شیطان داره رو مخت کار می کنه ، ذکر " اعوذ بالله من الشیطان رجیم " بگو و از خداوند کمک بخواه .
مطمینم موفق می شی .
-
دارم از روش شیدا استفاده میکنم بد جور رو اثر داره
-
روش درست و صحیح این هست که شما مدتی کلاً از نت و کامپیوتر و فیلتر شکن فاصله بگیری و فعالیتهای بدنی را مثل بعضی ورزشها جایگزین کنی این یعنی بستر زدایی . روش شیدا بعد از مدتی آسیب دیگری برای شما دارد و آنهم وابستگی به دیدن سریال و بازی هست . بخصوص بازی که اعتیاد آور است و سریالهایی که با استفاده از فیلتر شکن بشه دانلودشون کرد خودش آسیب های دیگری دارد . در حالی که شما هم از نظر ذهنی باید تمرین داشته باشید که ذهن را زیاد در گیر مسائل مختلف و آسیب زا نکنی و بازی و سریال این کار را می کند و هم کلاً راه مبارزه با اعتیاد به دیدن فیلمهای پورن و .... بستر زدایی یعنی دوری از اسباب و وسایل این استفاده است . نه اینکه از یک اعتیاد به اعتیادی دیگر پناه ببرید . اینکه شما تصور می کنید با روش شیدا دارید پاسخ سریع می گیرید این است که اعتیاد خود را هدایت کرده اید به سمت مخدری دیگر و مثل این است که برای ترک شیشه ، تریاک را جایگزین کرده اید . اصل مشکل شما اعتیاد به این مسائل هست نه خود اون مسائل ، پس شما باید اعتیادتان را رفع کنید که راهش پناه بردن از یک مخدر به مخدر دیگر نیست و دقت کنید که رفع اعتیاد هم مدتی زمان می برد و استقامت می خواهد و جایی که می بینید فوری نتیجه گرفتید بدانید راه را کاذب رفته اید .
پاورقی
======
شیدا جان روی راهنمایی و راهکار دادن بخصوص در مواردی که فرد گرفتار اعتیاد به چنین مسائلی هست دقت داشته باش که راهکارهای ترک اعتیاد چیست و سرچ کن و نمونه راهنماییهای مدیر همدردی و دیگر کارشناسان را بررسی کن تا با الهام از آن مراجع راهنمایی بگیرد و از ورطه ای به ورطه ای دیگر نیافتد عزیزم
-
نکته دیگری که لازم است در حوزه کنترل ذهن برای شما داشته باشم این است که از پراکنده کردن ذهن به جهت های مختلف بپرهیزید . مثلاً همزمان شما سه تاپیک در سه موضوع باز کرده اید و این دقیقاض آفت ذهن هست ، شما در مشاوره باید موضوع به موضع را در پیش بگیرید که بنا به اولویت بندی باشد یعنی ابتدا یک موضوع که در اولویت اول هست را در نظر گرفته و روی اون کار می کنید و راهنمایی می خواهید و سپس به مسائل دیگر می پردازید . این وضعیت که اکنون در پیش گرفته اید شما را آشفته تر می کند . لطفاًبه انتخاب خود بنا به اولویت یکی از تاپیکها را دنبال کرده و بخواهید بقیه فعلاً قفل شود تا بعد به موراد دیگر رسیدگی کنید