سلام آقا امین
من نگفتم برام هیکل مهم نیست.البته اونجوری مهم نیست.ولی می خوام بگم جمله من معنیش این نبود که مثلا می خواستم بگم برام هیکل مهم نیست. من داشتم می گفتم اتفاقا از هیکل های خیلی مشخص که می رن بدن سازی بدم میاد!!! اونایی که شبیه گلدون می شن خوشم نمیاد!!! من خودم فکر می کردم مشکل دارم!!!
همین چندوقت پیش یک پسری با تیشرت تنگ که شبیه گلدون بود تو مترو دیدم داشت حالم به هم می خورد!!!
من برام اون طوری هیکل که مهم نیست اما اگه بخوام سلیقه خودمو بگم که چه جور هیکلی برای آقایون می پسندم.هیکل کاملا معمولی!نه با بازوهایی مثل ملوان زبل!من اینو واقعا بیشتر می پسندم و از تیپ ملوان زبلی بدم میاد!
یعنی یک پسری اگر با تیپ گلدون بیاد خواستگاری من شاید خودش فکر کنه چه امتیاز مثبتی داره.در حالی که همون برای من یک امتیاز منفی بزرگ محسوب میشه.
تو همون تاپیک قد که همش می گفتن بدن سازی من یه لحظه کنجکاو شدم ببینم مثلا مگه هیکل های بدن سازی چه جوریه تو گوگل سرچ کردم اصلا داشت حالم بد می شد!!!به خصوص دختر بی خیال می گفت بعضی ها شبیه (کباب کوبیده )میشن،اصلا اونا دیگه برام فاجعه بود.
پس یه جورایی هیکل برای من مهمه ولی سلیقم متفاوته!
منم دارم نظرم را صادقانه می گم.
این جوری گفتین نگران شدم نکنه من مشکل دارم؟!!!
واقعا دارم به خودم شک می کنم!!!
حالا به آقایونی که هیکلشون بدن سازی شده است یه وقت جسارت نشه!منو ببخشید قصد بی احترامی نداشتم.فقط داشتم سلیقم را می گفتم.حتما دخترایی که گلدونی می پسندن هم هست.