RE: خانمها باوفاترهستند يا آقايان ؟
من با نظر جزيره کاملا موافقم چون ما فقط می تونيم از موقعيت و شرايط فعليمون مطمئن باشيم و نظر بديم ولی با گذشت زمان و بروز برخی مشکلات و حتی تغيير در ترشح هورمونهای داخلی ، افزايش سن و کسب تجارب گوناگون و شنيدن مشکلات ديگران ، امکان دارد رويه ائی که درپيش گرفتيم تغيير کند .
وفا جنسيت ندارد
وفا جنسيت ندارد
وفا جنسيت ندارد
وفا جنسيت ندارد
وفا جنسيت ندارد
وفا جنسيت ندارد
وفا جنسيت ندارد
وفا جنسيت ندارد
اينو بخونيد
(وفاداري گوسفند به مرد روستايي
خبرگزاري فارس: يك مرد عشاير نشين كه به علت مرگ ناگهاني در مناطق ييلاقي كوه نير فوت كرد يكي از گوسفندان وي از گله جدا شد و تا اقامتگاه محل دفن وي را همراهي كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج، محمد انديشه مرد عشاير نشين 45 ساله كه امروز گوسفندان خود را براي چرا به ارتفاعات كوه نير برده بود به علت نامعلومي دچار سردرد و دل درد شديد شد كه همين امر موجب شد كه اين مرد عشاير نشين گوسفندان خود را به نزديكي محل اسكان خود بياورد.
اين گزارش حاكي است مرد عشايري در حالي كه بعلت بيماري بر روي تخته سنگي نزديك خانه از شدت درد دراز كشيده بود فوت كرد كه خانواده و عشاير اطراف وي از سر و صدا و فرياد بستگان وي مطلع موضوع شده و براي انتقال جسد اين مرد به زادگاه وي كه در روستاي آبماهي ـ در فاصله 40 كيلومتري مناطق صعب العبور و برف گير كوه نير ـ اقدام ميكنند كه يكي از گوسفندان اين مرد عشايري از گله جدا شد و به دنبال جسد صاحب خود تا محل دفن حركت كرد .
بر پايه اين گزارش تلاش حاملان جسد براي جدا كردن اين گوسفند از محل اسكان مرد عشايري تا محل دفن مثمرثمر واقع نشد و اين گوسفند اينگونه وفاداري خود را به صاحبش نشان داد.
انتهاي پيام/ص )
ديديد كه همه جا وفاداري پيدا مي شه و همه كس مي توانند وفادار باشند.
وفاداري به انگيزه هاي افراد مرتبط مي شود نه به جنسيت آنها.
بهتر است بحث هايي كه نتيجه اش كمكي به كسي نمي كند نكنيم بهتر بود عنوان اين تاپيك را مثلاً مي گذاشتيد "چطور به همسرمون وفادار باشيم".
آدم حق داره شك كنه وقتي مي بينه :
يكي از آقايون بسيار مومن متعهد كه از دوستان خانوادگي ماست بعد از 28 سال زندگي با عشق وعزت در كنار همسر مومن زيبا و واقعا" ياريگرش از چند وقت پيش كه خانم بيچاره عمل مثانه انجام داد و شايد براي 40 روز توي بستر بيفته متاسفانه دربه در داره دنبال زن صيغه اي مي گرده . امان از بي وفايي .
سلام به همه دوستانی که در این بحث شرکت کردند.
من خود یک زن هستم ولی می دانم موضع زن اختیار کردن مردها وفا یا بی وفائی نیست بلکه مرد ها از نظر فیزیکی و ... کاملامتکی به زن خود بوده و همیشه نیازمند کسی هستند که انها را جمع کنه (کارهای روز مره زندگی )بنابراین از یک مرد نمی توانیم انتظار داشته باشیم که وقتی زنش ناتوان در کنج منزل افتاده کسی را برای مراقبت از او به منزل نیاورد و همچنین به دلیل مسائل شرعی و ... نیازمند بقیه مسائل خواهد شد . جنس مرد ظریف ، شکننده و نیازمند آفریده شده است . بیایید به مردها خرده نگیریم . با نظر دانه جان هم کاملا موافقم (چطور به همسرمون وفادار باشيم". )
بنظر من سوال شما اشتباهه. چون وفادار بودن ربطی به پسر یا دختر بودن نداره بلکه مربوط به وضع هر فرد در زندگی و نوع نگرش ان فرد به زندگیست. حتی مربوط به خانواده ای که فرد در ان بزرگ شده و جامعه ای که در اون زندگی میکنه. پس نمیشه گفت که وفادار بودن مربوط به پسر یا دختر بودنه.
جدیداً یک خبر از رادیو شنیده بودم که کلی خندیدم
گفته شده درصد آقایانی که از خانمهای خود کتک می خورند در آلمان خیلی بیشتر از آمریکاست.
می بخشید نظرم را در مورد سؤال شما نگفته بودم.
به نظر من وفا داری زن و مرد نمی شناسد همانطور که خیانت و بی وفایی زن و مرد نمی شناسد.
انسان باید وجدان داشته باشد.
واگر یقین بداند که هیچ عملی از او بی پاسخ نخواهد ماند.
بییشتر مراقب رفتار و کردار و نیات و اعمال خویش خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
وفا جنسيت ندارد
وفا جنسيت ندارد
وفا جنسيت ندارد
وفا جنسيت ندارد
وفا جنسيت ندارد
وفا جنسيت ندارد
وفا جنسيت ندارد
وفا جنسيت ندارد
:73: