سلام اقا شهراز
نه من زیاد با خودم مشکلی ندارم.تا حالا هم کسی از لحاظ ظاهری بهم ایرادی نگرفته .بودن کسای ک چه دختر چه پسر از قیافم خوششون بیاد و...فقط اون خواستگاری های ک ما رفتیم یه تفاوت به چشمم خورده .!!!1اونم سطح نمیدونم چی بزارم اسمشو شاید کلاس بگم نزدیک باشه.این ک کلاس مامانو بابای من اونجوری نبوده ک مال اونای ک رفتیم بوده راستش نمیدونم بیسوادی مامانو بابام هم باعث این موضوع باشه ک دختر بگه تو ذهنش ک به ما نمیخوره...راستش از هیکلو قیافم اونقد راضی بودم ک فک میکردم هر دختری رو بخوام میدن بهم با توجه به شرایط مالی نسبتا خوب.ولی حالا ک وارد معرکه شدیم میبینم همه چی خودم نیستم کم کم ناخوداگاه به اعتماد نفسم میبینم کم میشه.و این ک دختر شاید یه مورد دیگه بوده نگفه(احتمالا)چرا میتونه بگه خشکه ولی راستشو نمیگه ک بدونم اگه تو خودم موردی باشه سعی در اصلاحش در بیام یا اگه خونوادم مورد پسندش نباشه خوب اونم دیگه ناراحت نمیشم ک چون ک دست من نبوده انتخاب پدرو مادر .حداقل میدونم برا چی .
اینم بگم ک 3تا فرزندیم دوتا خواهر دارم یکیم خودمم .اونا تحصیل کرده هستن و ازدواج کردن هر دوشون ارشد خوندن.خودم کارشناسی مکانیک
در اخر از این ک وقت میزارین میخونینو راهنمای میکنین خیلی خیلی مچکرم داداش
- - - Updated - - -
سلام خانوم زندگی مووفق
خودم دوس دارم شوخ طبع باشم عاشقه همسرم باشم ولی اخه نمیتونم همون جلسه اول خودمو بروز بدم طول میکشه.انسان هر لحظه باید اماده تغییر باشه منم از اون ادمای نیستم ک بگم همینه ک هستم و عوض نمیشم.نظر من اینه ک واسه پیشرفت باید تغییر کنی و منعطف باشی.ولی چطوری بگم حالا بعد یک جلسه ایشون به من اینجوری میگن منم ذهنم هزار تا جا میره ک شاید اینو بحونه میکنه.بعدش میگم به خودم اگه از یه مورد دیگه دوس نداشته باشه میگه دیگه!!!!!گیج شدم کم کم احساس ناراختی بهم دس میده.اگه من بدونم مشکلش وقعا اینه .خودو میشناسم به قوله شما خودمو ک نمیخوام گول بزنم .من ادمه گرم مزاجیم سر موقش ابراز علاقه میکنم ک خودشم باور نکنه.
انگار من بر عکس همسر شما هستم اولش سختمه ابراز علاقه ولی وقتی بفهمم واقعا منو میخواد همه جوره ابراز علاقه میکنم بهش.یعنی الان شما از زندگیتون ناراضی هستی اونم فقط به خاطر ابراز علاقه کم همسرتون!!درسته این مهمه ولی اگه به اول بر میگشتین این همسرتونو نمیخواستین؟تو دوستی قبل از ازدواج میشه ابراز علاقه کرد چون زمان بیشتره ولی تو مورد من باید یه 3 -4جلسه بگذره بعد دیگه!
من 31 سال دارم دخترم 28 سال همه امکاناتم دارم تا حدودی خونه ماشین خودمم مهندسم تو شرکتی اخلاقمم بد نیس .از اینکه تجربه های با ارزش زندگیتونو برای کمک به یه بنده خدا میذارین بینهایت ممنونم ازتون خانومه زندگی موفق.
ببخشید اینترنتم قطع بود نمیتونسم ج بدم
خانومه زندگی موفق چرا ج نمیدین:54::54::54::54::54::54::54::47::47::4 7::47::47::47::47::47::47: