نوشته اصلی توسط
پونیو
سلام آقا محمد من به تاپیک های قبلیتون سر زدم همشو نخوندم ولی چیزی که دست گیرم شد اینه که اعتماد بنفستون پایینه واسه خرید کردن هر چیزی وسواس دارید . این وسواس شما شاید برای انخاب دوست هم باشه . یا نه فقط برای خرید لوازم ضروری مثل گوشی ولباس این حساسیت و وسواس رو دارید؟ نمیشه گفت همه بهترین دوستاشون رو از دوران کودکی پیدا کردن و فقط با اونا که قدیمی ترند صمیمی ترند اتفاقا چون گذر زمان شخصیت آدمو تغییر میده دوستامون عوض میشند. ممکنه نتونی مثل قبل باهاشون در ارتباط باشی. من که دوستای دوران مدرسمو نمیبینم اصلا نمیدونم الان چطوری شدن شاید خیلی تغییر کرده باشند ومن اصلا نشناسمشون . من هم اصلا آدم اجتماعی ای نیستم تعداد دوستامم کمه یه دوست صمیمی دارم که اونم فقط تو دانشگاه میبینم میترسم درسم تموم شه اونم از دست بدم ! ولی خودمم خیلی اهل این نیستم که مدام به یکی زنگ بزنم خیلی کم حرفم برا همین انتظاری از دوستم ندارم . اگه خودتون خیلی به کسی نزدیک نشید از کجا بفهمه که میتونه با شما رفیق و صمیمی باشه ؟ ببخشید خیلی خوب نمیتونم راهنمایی کنم چون منم مشکلاتم همینه .اما تصمیم گرفتم بیشتر وارد اجتماع بشم دوستای جدید پیدا کنم میتونم کلاس زبان برم و... ترسام رو بزارم کنار از آدما فرار نکنم .
موفق باشی :72: