الان مشکلم اینه که با خواهرشوهرام خیلی رودربایسی دارمو بلد نیستم چطور باهاشون سر صحبتو باز کنمو کلا چطور صحبت کنم میترسم نکنه 2باره خراب شه یا من باز کم مهری کنم یا بیش از حد خودمو کوچیک کنم؟اصلا مرز اینا کجاست.
نمایش نسخه قابل چاپ
الان مشکلم اینه که با خواهرشوهرام خیلی رودربایسی دارمو بلد نیستم چطور باهاشون سر صحبتو باز کنمو کلا چطور صحبت کنم میترسم نکنه 2باره خراب شه یا من باز کم مهری کنم یا بیش از حد خودمو کوچیک کنم؟اصلا مرز اینا کجاست.
الان چیزی که نمیدونم اینه که با خواهر شوهرام چه طور صمیمی شم.من چقدر باهاشون گرم باشم؟از خلق وخوشون خبر دارم اما میدونم خیلی سریع از حرفای هرکسی برداشت بد میکنن وناراحت میشن.منم که همه ی حرفامو راستوحسینی میزنم.ته و روم1یه.بایدخیلی رو حرفام دقتکنم که حالا این قضیه روبگم ناراحت نشن1موقع.تا میاد من فکرام تمام بشه اونا بحثو عوض کردن
درود بانو
لطفا یه تایپیک جدید باز کنید و این تایپیک را اطلاع بدید تا قفل بشه.در مورد رابطه با خواهر شوهر
قزاز نیست شما باهاشون صمیمی بشید قراره بعنوان یه عروس و خواهر شوهر باهاشون رابطه داشته باشید همین و بس.
احترامشان را نگهدارید
حدود حدود رابطه را هم حفظ کنید
می توانی از شوهرت در این موارد کمک بگیری که چطوری با خواهراش بهتر رابطه برقرار کنییا از مادر شوهرت اگه باهاش راحت هستی
چه طور 1 تاپیک جدید باز کنم؟؟؟؟؟چند روز پیش 1 تاپیک جدید باز کردم.کلی نوشتم و نوشتم وقتی زدم ارسال متن همش پاک شد.
چی کار کنم؟؟؟