-
سلام دوست خوبم.رقابت با خانواده همسر کار بیهوده ای من احساستو درک میکنم هیچ مردی از خانوادش چشم پوشی نمیکنه حتی مردی هم که بیشتر طرف خانومشه در نهایت سمت خانوادش کشیده میشه.به نظر من در مقابل خانوادش اولا سیاست به خرج بده،غر زدن و اعتراض کردن رو تا چند وقت فراموش کن.و اینکه مردا واقعا مثل بچه ها میمونن محبتتو بهش بیشتر کن تتشنه توجه هستن . وسعی کن کاری کنی که بیشتر وقتش با شما باشه
-
من خیلی افسرده ام همش فکروخیال
-
آقای خاله قزی سلام با اینکه دلمو شکستین اما به حرفاتون باجون ودل گوش دادم 3روزه رابطه ام باشوهرم بهترشده
-
منم مشکلی شبیه مشکل تورو دارم و به این نتیجه رسیدم که فقط با زمان می تونی تغییرش بدی تو این مدتی که ازدواج کردین آیا تونستی تغییری تو رفتارش بدی؟؟؟ اگه تونستی پس بعد این هم می تونی و به مرور زمان مجذوب خودت کنی ولی باید قلقش پیدا کنی . مرد رو فردی مثل خودت ندون . بعضی مردا جورین که باید همه چیز بهشون باید توضیح بدی متوجه شون کنی و بفهمونی که خواستت چیه. از توجه به زن منظورت چیه باید بهش توضیح بدی. امتحان کن البته با خوشرویی این کارو بکن به شکل یه گپ دوستانه
منم با مادر شوهرم یه جا زندگی می کنیم و دخالتهای مادر شوهرم بیش از حد ولی فقط با بی خیالی و خونسردی و با کمی ام فکر و عکس العمل مناسب تونستم کمی مشکلاتم حل کنم .
-
عزیزم ممنون از راهنماییت اما مشکل من اینه که نمیتونم بیخیالو خونسردباشم مادرشوهرمن ظاهرا خودشو خوب نشون میده اما حرف عادی هم که بزنه با طعنه است من تک دختربودم بخاطرهمین خانوادم هیچی برام کم نذاشتن بهترین جهیزیه بارها پدرم به شوهرم ازلحاظ مالی کمک کرده اماخانواده شوهرم کاری واسه من نکردن با اینحال مادرشوهرم خیلی سطح شعورش پایینه
-
دوستان عزیزم منو ازیادبردید روزها اصلا نمیتونم واردسایت بشم شبهاهم ساعت 2 به بعد چرا؟ نمیدونم میشه بگید باغرور بیش ازحد شوهرم چه بایدبکنم؟ اون تاحدی مغروره که اگر مشکلیم نباشه میترسه احساساتشو بیان کنه ومن ازاین موضوع ناراحتم؟!
- - - Updated - - -
دوستان عزیزم منو ازیادبردید روزها اصلا نمیتونم واردسایت بشم شبهاهم ساعت 2 به بعد چرا؟ نمیدونم میشه بگید باغرور بیش ازحد شوهرم چه بایدبکنم؟ اون تاحدی مغروره که اگر مشکلیم نباشه میترسه احساساتشو بیان کنه ومن ازاین موضوع ناراحتم؟!