برادر عزیز میشه از یک منظر دیگه هم به موضوع شما نگاه کرد.
شما می گید دخترایی را دیدین که به مردهای درشت هیکل نگاه می کنند!
شما دوست دارید چه جور همسری انتخاب کنید؟
دختری که تو خیابون چشمش به مردهای نامحرم نگاه کنه؟ به نظرتون قابل اعتماده؟
من خودم اصلا هیکل و... مهم نیست.راستش نمی دونم چرا من اینجوریم.ولی از این هیکل های آقایون که می رن ورزش مثل گلدون می شن خوشم نمیاد.حالا شما بروها.برای سلامتیتون خوبه.ولی سعی کنید شبیه گلدون نشید.من اول فکر می کردم خودم اینجوریم.تو خیابون یک مردی که مثل گلدون بود و تیشرت می پوشید می دیدم حالم بد می شد.بعد یک بار از دوستم هم پرسیدم گفت منم حالم بد میشه.
بعد با دوستم به این نتیجه رسیدیم که شخصیت یک مرد اونو در نظر ما خوب جلوه می ده نه هیکلش.
اگه دوست داشتین تاپیک زیر را بخونید:
می بینید که سلیقه های مختلفی وجود داره.حتما شما تو رنج سلیقه خیلی از دخترا هستین.حالا ممکنه تو رنج سلیقه خیلی ها هم نباشید.این مساله حادی نیست که.
همین مردهای با هیکل درشت هم می بینید که بعضی دخترا (مثل من و دوستم)خوششون نمیاد.
مساله دیگه این که شما گفتین دوست دارید خانومتون 7 تا 8 سانت ازتون کوتاه تر باشه.(که خب دخترای زیادی هست)
ولی اگه همین مدنظرتون باشه شما هم دارید تو این مساله سخت می گیرید.اون وقت انتظار دارید بقیه سخت نگیرن؟
من خیلی از دخترایی را می شناسم که قدشون 150 تا 155 سانت است و به دلیل همین قد خواستگار ندارن!!!
خب شما می تونید به این گزینه هم فکر کنید.
منظورم این نیست که الزاما به خاطر قد خواستگاری برید.منظورم اینه که دایره انتخابتون را گسترده تر بکنید.
خیلی دخترا هستن با قد کوتاه که همین سلیقه درموردشون اعمال شده.
تازه برای دخترا سخت تره.چون دخترا زیاد به ظاهر مثل آقایون بها نمیدن ولی آقایون خیلی بها می دن.
سعی کنید انتخاب دختران شایسته باشید.نه دختری که چشمش تو خیابون دنبال هیکل آقایونه!(اصلا نمی دونستم همچین دخترایی هم داریم!)
انتخاب دخترایی باشید که براشون پاکی و نجابت مهمه! درک و منطق مهمه!
چیزی که تو این جامعه کمه دختر و پسر پاک و با حیاست.وگرنه قد بلند که همیشه پیدا می شه!
شما باید بیشتر روی شخصیت و اعتماد به نفستون کار کنید تا قد و هیکل!
راستی اگه بدن سازی برید و ول کنید هیکلتون خراب تر از اول میشه.به نظر من حرکات اصلاحی برید.اونجا یک سری تمرینات کششی می دن.هم قد یک چند سانت بلند تر میشه هم خیلی به بدن فشار نمیاد که اگه ول کنه کل عضلاتی که ساخته به هم بریزه و شل بشه.
برای سلامت بدن و عضلات هم خوبه.
اگر بدن سازی رفتین باید تا آخر بدن سازی کار کنید و رها نکنید!
راستی تاپیک آقای AMIN1994 را هم حتما بخونید.خیلی نکات خوبی داشت.یک سری لینک هم توش پیشنهاد داده شده .مثل:
موفق باشید :72: