-
سلام.ممنون از راهنماییاتون.من با این اقا صحبت کردم ایشونم هیچ مخالفتی نکردن و قرار شد اولین دیدارمون با حضور مادر ایشون و مادر من باشه.چون ما تو اصفهانیم رواج پیدا کرده اولین دیدار خارج از خونه باشه.من وقتی این موضوع رو با ایشون در میون گذاشتم گفتن نظر شما هر چی باشه من موافقم .ولی به نظر من ازدواجای اینترنتی موفقم صورت گرفته و این بستگی به فرهنگ استفاده افراد از اینترنت داره همیشه نباید جنبه های منفی در نظر گرفت قبول دارم این سبک اشنایی جنبه های منفی زیادی داره ولی جنبه مثبت هم داره و اون بستگی به طرز فکر افراد و قصدش داره.ایشون حتی به من پیشنهاد رفتن پیش مشاوره ازدواجو دادن.حالا به نظر شما من قرار اولین ملاقاتو بزارم ایشون منتظر جواب من هستن تا با مادرشون هماهنگ کنن و خواستن شماره تماس منزلو بدم که مادرشون با مادرم هماهنگ کنن.به نظرتون شماره رو بهشون بدم؟در ضمن ایشون همکار پسرداییم هستن و من از طریق ایشون از صحت صحبتای این اقا اطمینان پیدا کردم ولی خودشون نمیدونن با پسرداییم همکارن و در یه بخش کار میکنن،لازمه این موضوعو رو هم مطرح کنم یا خیر ؟
-
بله کسی هم نگفت ازدواج اینترنتی کلا بده .
فقط گفتن حواستو بیشتر جمع کن
تحقیقات لازم و انجام بده بدون احساس با چشم باز
به خانواده حتما حتما اطلاع بدهید (که شما به نتیجه رسیدین که اول به خانواده بگین آفرین:104:)
شاید واقعا مورد خوبی باشن.
بنظر شخصی من فعلا لازم نیست که بگی همکارشون پسر داییت هستن. بذار از طریق پسر داییتم شده یسری تحقیقات بیشتری انجام شه.
بازم این نظر شخصیه منه
هنوز اول راهین بذار وقتی رفتین تو مرحله آشنایی ببینین چی میشه بعدا میتونین بگین.
اما الان پسر داییتون اگه از نظرتون آدم مطمعنین هستن میتونن برای تحقیقاتتون خیلی کمکتون کنن.