جناب خاله قزي چطور حساب كرديد من با ماشين حساب هم نفهميدم يعني چند نفر بشه 1400 تا صلوات تكميل ميشه؟؟؟؟؟
چون روز اول جمعه هست من حتما پشتيبان ميشم تا 1400 تا تكميل بشه به اميد شركت بيشتر دوستان.
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب خاله قزي چطور حساب كرديد من با ماشين حساب هم نفهميدم يعني چند نفر بشه 1400 تا صلوات تكميل ميشه؟؟؟؟؟
چون روز اول جمعه هست من حتما پشتيبان ميشم تا 1400 تا تكميل بشه به اميد شركت بيشتر دوستان.
منم شرکت میکنمو تلاشمو میکنم کامل انجام بدم... انشاالله مشکل هممون حل شه
سلام جناب خاله قزي برنامه فردا چي شد؟؟؟؟؟:300::300::300:
صبوری جان شما که دست به فراخوان زدنت خوبه.
یه فراخوان هم بزن برای تاپیک صلوات شمار شاید دوستان اطلاع ندارن.
دوستان دیروز یه تاپیک اینجا خوندم خیلی ناراحت شدم، خانوم " یسنامها" یه دختر دبیرستانی بودن ایشون نوشته بودن مشکل خونی داشتن و ممکن بود تا کنکور هم زنده نمونن. نمیدونم الان کجا هستن حالشون خوبه یا نه، امیدوارم ک خوب باشن.
البته این قضیه ماله سال 88 بود. دیگه از اون فروردین سر نزدن! انشالله که خوب و خوش درکنار خانواده زندگی میکنن. اما برای ایشون و خانوادشون هم دعا کنین.
مسخرم نکنین ها، بگین اوهه معلوم نیست تا الان چی شده باشه.اما خب میتونیم بگیم که اگه زنده هستن انشالله الان درکنار خانواده خوش و خرم زندگی میکنن.
اکه خدایی نکرده اتفاقی افتاده خدا به خانوادشون صبر بده، اون دنیای خوبی داشته باشن.
مرسی.
درود بانو صبوری
والا به جان خودم اگه خانومم اینقدی که شما بهم گیر میدید بهم گیر بده هاااااااا همون هفته اول میبردم میزاشتم جلوی در خونه باباش :311::58:
دوستانی که تمایل دارن در این حرکت شرکت کنند و صلوات بفرستدند لطفا اسم خودشان را در زیر این پست یادداشت کنند.
هر نفر تعداد صلواتی که تمایل داره هرروز بفرسته را بنویسد(تعدادش مهمه ولی از اون مهمتر اینه که افراد زیادی در این مسیر ما رو همراهی کنند تا انشاالله به نتیجه دلخواه برسیم)
به هر کدام از دوستان 114 تا صلوات میرسه اگرم بیشتر میخواهید صلوات بفرستید که خدا خیرتان بدهد
هرروز 1400 صلوات برای حل مشکل دوستان و یا برای اون روز خاص مناسبتی :72:
انشاالله از روز جمعه که روز اختصاصی آقا امام زمان(ع) شروع می کنیم.به ترتیبی که نوشتم هرروز 1400 تا صلوات به نیت 14 معصوم انشالله برای رفع مشکلات دوستان همدردی دعاهای دیگر فرستاده میشود.
صلوات برای ظهور آقا و مولامون صاحب الزمان(عج)
و در روز دوم اختصاص داده میشه به پدر مرحوم بانو titititititi گرامی (روز شنبه)
انشاالله حل مشکل بانو بهار_68 (روز یکشنبه)
انشاالله عاقبت بخیری بانو دختر 7 (روز دوشنبه)
انشاالله مستحکم تر شدن کانون زندگی مشترک بانو شایسته 89 (روز سه شنبه)
انشاالله مدیریت موفق زندگی متاهلی بانو الهام 20 (روز چهارشنبه)
انشاالله موفقیت در زندگی متاهلی بانو zendegy moafagh (روز پنج شنبه)
انشاالله هرچه گرمتر شدن زندگی بانو امیدوار 92 (روز جمعه)
انشاالله عاقبت بخیری بانو shayana (روز شنبه)
انشاالله به خواستشون برسن بانو امیدوار به آشتی (روز یکشنبه)
انشاالله هر چه بهتر شدن زندیگشون بانو maryam020 (روز دوشنبه)
انشاالله برای حل مشکل بانو del مادر شدن و یکیش هم اگر خداوند صلاح بدونه در رابطه با همسر محترمشون(روز سه شنبه)
انشاالله برای بهتر شدن زندگی خواهرهای متاهلشون و ازدواج خواهر مجردشون و بهتر شدن حال مادر و خواهر دیگرشان(روز چهار شنبه)
انشاالله برای سلامتی مدیر همدردی عزی زو خانواده محترمشان(روز پنج شنبه)
انشاالله سلامتی بانو فرشته مهربان خانوادشون,جناب sci ,بالهای صداقت ,baby و مشاورین عزیز و محترم سایت همدردی(روز جمعه)
انشاالله ازدواج همه دخترای سایت همدردی(روز شنبه)
همه دخترای سایت؟؟؟؟؟؟؟ آقایون نیاز به دعا ندارن دیگه؟
جناب خاله قزي شما نفر اول نيستيد كه اين حرف رو ميزنيد:311::311::311::311::311:نقل قول:
درود بانو صبوری:311::58:
والا به جان خودم اگه خانومم اینقدی که شما بهم گیر میدید بهم گیر بده هاااااااا همون هفته اول میبردم میزاشتم جلوی در خونه باباش
اين گير دادن هاي من نعمت هست كه قدر نميدونيد بيايد ببنيد چند نفر از اين كه ديگه بهشون گير نميدم پشيمون شدند:58::58::58:.
به دور از شوخي تا غروب افرادي كه اعلام آمادگي كردند با ذكر تعداد رو من حساب ميكنم هر چند تا موند خودم صلوات مي فرستم.
سلام
منم شرکت میکنم
فقط جسارتا روزی چه تعداد صلوات باید بفرستم؟
خیلی زیاد و رقم بالا نباشه که خدای نکرده وقت نکنم بفرستم
:72:
سلام دوستان منم هستم واقعا به دعای همتون احتیاج دارم تو شرایط روحی بدی هستم التماس دعا!
سلاممنم هستم.راستش من یک نیتی دارم که شامل چند تا نیت میشه و خیلی نمی تونم توضیح بدم.میشه بی زحمت یک روز هم برای اون نیت من صلوات بفرستید؟خیلی خیلی ممنون. :72: