-
به نظرم سن شما برای ازدواج خیلی کمه و الان صرفا داری از روی احساسات تصمیم میگیری
دختر خانم از شما بزرگتره اصلا توصیه نمی کنم چون مشکلات زیادی پیش رو خواهید داشت و حتی اون خانم بیچاره هم خیلی اذیت میشه
خانم ها از لحاظ بلوغ فکری چند سال جلوتر از آقایون هستن به همین خاطره که میگن 3 الی 7 سال تفاوت سنی داشته باشید که در اینصورت افکارتون برابری میکنه
دلیل دوم برای تفاوت سنی ذات خود آقایون هست که دوست دارن همسرشون حرف شنوی داشته باشه و به نوعی برتری خودشون رو از این طریق اثبات کنن حتی توی صحبتهای خودتون هم عنوان کردید که "میگن بچه ای" یعنی حتی اون خانواده شما رو به عنوان خواستگار جدی نگرفتن
دلیل سوم دوری مسیر برای شما و ایشون مشکلات زیادی رو به بار خواهد آورد از مسیر مهم تر تفاوت فرهنگی که هر شهری با شهر دیگه داره (من مشکلی با این قضیه ندارم اما اگر سایر شرایط حل شده باشه دوری مسیر مشکل خاصی ایجاد نمیکنه ولی این هم به نوع خودش میتونه باعث بروز مشکلات زیادی بشه در کنار سایر مشکلات)
من سن مناسب برای ازدواج آقایون رو حداقل 25 میدونم
- - - Updated - - -
به نظرم سن شما برای ازدواج خیلی کمه و الان صرفا داری از روی احساسات تصمیم میگیری
دختر خانم از شما بزرگتره اصلا توصیه نمی کنم چون مشکلات زیادی پیش رو خواهید داشت و حتی اون خانم بیچاره هم خیلی اذیت میشه
خانم ها از لحاظ بلوغ فکری چند سال جلوتر از آقایون هستن به همین خاطره که میگن 3 الی 7 سال تفاوت سنی داشته باشید که در اینصورت افکارتون برابری میکنه
دلیل دوم برای تفاوت سنی ذات خود آقایون هست که دوست دارن همسرشون حرف شنوی داشته باشه و به نوعی برتری خودشون رو از این طریق اثبات کنن حتی توی صحبتهای خودتون هم عنوان کردید که "میگن بچه ای" یعنی حتی اون خانواده شما رو به عنوان خواستگار جدی نگرفتن
دلیل سوم دوری مسیر برای شما و ایشون مشکلات زیادی رو به بار خواهد آورد از مسیر مهم تر تفاوت فرهنگی که هر شهری با شهر دیگه داره (من مشکلی با این قضیه ندارم اما اگر سایر شرایط حل شده باشه دوری مسیر مشکل خاصی ایجاد نمیکنه ولی این هم به نوع خودش میتونه باعث بروز مشکلات زیادی بشه در کنار سایر مشکلات)
من سن مناسب برای ازدواج آقایون رو حداقل 25 میدونم
-
meinoush و myl عزیز خیلی خیلی ممنونم از راهنماییهاتون
احمدعلی جان واقعا تشکر میکنم ازت که وقت گذاشتی و اینقد دلسوزانه و ریز مطالبو گفتی. من تابستون ها کار میکنم هرکاری که بتونم، نقاشی بودم آسانسور بودم روی ماشین و مسافرکشی و آژانس بودم و پول پس انداز کردم و درحال پس انداز کردن هم هستم ، دانشگاه من شیراز نیست و سه روز آخر هفته که شیرازم هم باز مسافرکشی و آژانس رو میرم و همینجور دارم پس انداز میکنم درحالی که کلاس های نرم افزاری هم برای کمک به رشته مهندسی عمران رشته تحصیلیم میرم
مورد های دیگه هم که گفتین هم بهشون فکر کردم و ایشااله که به عمل میرسه
- - - Updated - - -
mis-marjan عزیز فکر نمیکنم صرفا احساسی باشه و هیچ منطق و عقلی پشتش نباشه ، من طریقه آشنایی و علاقه مند شدنم رو گفتم و اینکه توی خیلی چیزا اشتراک سلیقه و عقیده داریم و شخصیتمون خیلی به هم نزدیکه و با این اوصاف وقتی کسی رو انتخاب کردم که از همه لحاظ بهم میخوره و مورد پسندمه با اون شناختی که ازشون پیداکردم فکر نمیکنم که صرفا احساسی باشه ، اینکه دختر بزرگتر باشه هم قبول دارم که عرف کلی جامعه نیست ولی به نظرم وقتی چیزای دیگه اینقدر نزدیکه نباید پافشاری خیلی زیادی روی این مساله داشت
درمورد سن ازدواج پسر هاهم به نظرم هرکی خودشو شرایطشو میبینه و درکل با نظر احمدعلی دراین مورد موافقم
بازم مرسی از نظرتون