دلتنگ کی؟کی از دور نوازشت می کند؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دلتنگ کی؟کی از دور نوازشت می کند؟
خب معلومه چه کسی این جور عاشقانه و بی منت نوازش می کنه ،صحبت می کنه، گوش می کنه ....
خداي من! مرا درياب در ميان گردباد دلبستگيها كه مي شكند ساقه وجودم را، وجودي كه هزار غنچه عشق دارد، هزار غنچه عشق.
مرا درياب قبل از شكستن، پيش از آنكه در سياهي همچون يلداي گناهان محو شوم.
اي ماندگار! اي ماندني ترين عشق! اي رعناترين! اي يكتا ياور ناز! اي شيرين زيستن! اي باعث بزرگي! اي بزرگ! اي جدا از من و با من! اي بي نياز از من و دوستدار من! اي استاد مهرباني! اي مهربان! اي صادقترين!
اين صداي من است عاشقانه ترين صدايي كه مي خواند! صميمانه ترين سخن ها را در دوستي ات، كه بسي كمتر از دل است، مي گويم: از دست رفتن را براي به دست آوردنت با تمام وجود استقبال مي كنم و شادمان از مهر تو در سينه ام، به دنيا مي خندم.
تو بگو چگونه سپاس گويم نعمات بي دريغت را، كه بر من فرو ريخته اي! آه! زباني نيست، عملي نيست، تحفه اي نيست در سپاس اين همه بخشايش.
بگذار به يقين در دوستي ات برسم و رود زيبايي شوم كه از ميان سبزه زاران به آرامي و طنازي و دلپذيري و رعنايي راه رسيدن به دريا را عاشقانه مي پويد و شايد در انتظار رسيدن نيست كه، شوق رفتن و در راه بودن، خود، شعفي عاشقانه است.
با سلام
امروز همينجوري تو مطالب دوستمون جناب گرد آفريد سيري مي كردم با اينكه اين مطلب مال دو ماه پيشه ولي گفتم كه من هم به پاس محبت جناب گرد آفريد در خلق اين تاپيك يه شعر تقديم به ايشون بكنم .
بوسه یعنی وصل شیرین دو لب:228:
بوسه یعنی خلسه در اعماق شب
بوسه یعنی مستی از مشروب عشق:227:
بوسه یعنی آتش و گرمای تب
بوسه یعنی لذت از دلدادگی
لذت از دیوانگی لذت ز شب
بوسه یعنی حس طعم خوب عشق:43:
سادگی طعم شیرینی به رنگ
بوسه آغازی برای ما شدن
لحظهای با دلبری تنها شدن
بوسه سرفصل كتاب عاشقی
بوسه رمز وارد دلها شدن
بوسه آتش میزند بر جسم و جان
بوسه یعنی عشق من با من بمان:203:
شرم در دلدادگی بیمعنی است
بوسه بر میدارد این شرم از میان
طعم شیرین عسل از بوسه است:46:
پاسخ هر بوسهای یك بوسه است
بهترین هدیه پس از یك انتظار
بشنوید از من فقط یك بوسه است
بوسه را تكرار میباید نمود:46::228:
بوسه یعنی عشق و آواز و سرود:16::43:
بوسه یعنی وصل جانها از دو لب
بوسه یعنی پر زدن یعنی صعود:104:
سپاسگزارم عرفان جان.
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
شرمنده بيشتر از 10 تا نميشد، وگرنه ميخواستم برات هزارتا بوسه بفرستم.