-
با درود خدمت دوستان عزیز
سپاس از مدیر همدردی سوال های جالبی پرسیدید و ریزبینانه:72:
من از یه زاویه دیگه به این موضوع نگاه میکنم مثلا خواهر من همش مینشست و بخش حوادث و تپش را میخواند تا یه حدودیش واقعا لازمه آدم اطلاع داشته باشید یعنی ضروریست ولی بیش از اندازه نه خطرناکه باعث بدبینی و شکاکیت و آسیب به خود و خانواده میشود.بزار برای شما یه مثال بزنم
من خودم بشخصه عاشق اروپا و ایالات متحده امریکا و ژاپن هستم از نظر اخلاقی(تا حدود زیادی اخلاقای خوب نه ضدارزش و بدبخلاقیشون) مثلا یک نمونش اینه که روانشناسای آمریکایی اینو میگن سعی بشه به کودک در سنین پایین آموزش بدین چه دختر و چه پسر از 3سالگی حتی!!!که اگر بجز پدر مادر یا مادر بزرگ و پدربزرگشون کسی دست به نقاط حساس بدنشون زد بیان و به پدر مادر اطلاع بدن.این واسه من بشخصه خیلی نکته عالی بود خیلی زیاد.مثلا در آمریکا قانون دارن بچه زیر 11 سال نباید در خانه تنها بماند یا وقتی بیرون میرود حتما با یک همراه باشد!!! یعنی واقعا به این میگن قانون توی کشور مهد آزادی و دموکراسی(با تمام خوبی ها و نقص هایی که داره)حالا شما مقایسه کنید با کشور خودمون در تربیت بچه و اینکه چقدر سهل انگاری میشود در این موضوع
فقط میتونم بگم باید افسوس خورد و یه آآآآآآآه بلند کشید.ولی حداقلش اینه تکلیف خودم را میدانم چجوری با دخترم برخورد کنم و بزرگش کنم.
یا مثلا در کشور ژاپن جالبه بعد زلزله طبق تحقیق یکی از نویسندگان (نمیدونم نشریه نیویورک تایمز یا سی ان ان)در وبلاگش تحقیق انجام دادن چرا توی ژاپن بعد این حادثه قتلی جنایتی دزدی تجاوزی و... که در اکثر کشورهای دنیا اتفاق میوفته اونجا نبودش یعنی خیلی کم بود.مردم تیو فروشگاه بودن زلزله اومدن وسیله ها رو گذاشتن و اومدن بیرون.یا 92% یا 82%پولهای گم شده به صاحبانشون برگشت داده شد.پولهای دولتی که توسط مردم پیدا شد برگشت داده شد به دولتشون.مردم توی صف همدیگه را هل نمیدادند.اول بچه ها و پیرزنها.میدونی آخرش به این نتیجه رسیدن این توی فرهنگشونه یعنی از بچگی بهشون یاد دادن:104:
یا مثلا مشکل برای تاسیسات هسته ای بوجود آمد و مواد رادیواکتیوی اول پیرمداشون رفتن بعدش جووناشون چون پیراشون عمرشان را کرده بودند و مجردها هم زن و بچه نداشتن این قابل تحسینه.
میدونی یکی از علت های مهم این فرهنگ چی بوده
اینکه سعی کردن خوبی ها را ببینند گرچه بدی و زشتی هم بوده و بی اخلاقی هم بوده و با دیدن خوبی و گسترش دادنش باعث شدن این فرهنگ جا بیوفته
برعکس توی کشور ما عادت کردیم فقط نکات منفی را ببینیم و بزرگش کنیم این یه فرهنگه غلطع توی جامعه جا افتاده شما هم گرفتارش شدید منم بودم خیلی زیاد ولی سعی کردم با کمک سایت همدردی بهترش کنم و خوبی ها را ببینم و سعی کنم خلاء زشتی ها و ناهنجار یها را با دیدن خوب یها پر کنم بقول معروف برای پر کردن نقاط منفی از نقاط مثبت استفاده میکنم.
ببخشید زیاد شد نوشته هام:72:
-
رفته رفته بدبین ترمیشوم طوریکه اگرکسی بگویدروزگاروفاندارد،بایدب ه گذشته برگردم چندساعت حتی روزبهش فکرمیکنم چرااین حرف روزد وشروع به خیال بافی میکنم حتمایه نقشه توسرشه حتمامیخوادیه کاری کنه و...
تازگیهااصلابه حرفهای دیگران اعتمادندارم همش فکرمیکنم دروغ میگن نمیدونم چرااینطوری شدم
شایدم به خاطریه خواستگاراین فکرهابه سراغم اومده ماجراازاین قراره که ایشون خواستگاری کردند وچندجلسه صحبت کردیم اقاپسردرحین اینکه به یک سری قولهاشون عمل میکردندبه یک سری عمل نمیکردندودلیل می اورندوقت نکردم و...
طوریکه کم کم بذربدبینی درمن رشدکردقبل ازاون محتاط بودم وبه سمت هیچ پسری نمیرفتم وطوری رفتارنکرده بودم که پسری هم به سمتم بیاد بی اعتمادی درمن وجودداشت ولی درحال حاضرهرروزبهش دامن میزنم وبیشترش میکنم
فکرمیکنم قصدونیت بدی درکاره، پسری نیست که دختری رودوست داشته باشه همه پسرهانقش بازی میکنند ومیخواهنددخترراسرکاربگذار ند نمیدونم چرا؟
بازاوایل خوب بودم ومیگفتم من فلانی پسرخوبیه ولی الان جرات ندارم ازپسری دفاع کنم میترسم بعدهابگن دیدی توکه میگفتی خوبه پس چی شد
اگرعلاقه ای هم درکارباشه پنهونش میکنم
میترسم بخدامیترسم
این فکرهاآزارم میدهندطوریکه بعضی اوقات ازبس فکرمیکنم به سرم فشارمیادوسردردمیگیرم
-
وفـاي عهـد نـكـوبـاشد ار بياموزي- و گـرنـه هر كه توبيني ستمگري داند - حافظ
= چه به جا و به مورد است كه وفاي به عهد و پيمان را ياد بگيري و گرنه به هر كس بنگري ، عهد شكني و ستمگري از او ساخته است.
اینکه نگرانی کسی سرت کلاه بذاره در واقع دور از واقع نیست. همه ادما این قدرتو دارن. توی وجود همه ی ما صفات بد هم هست. تو فقط روی خودت می تونی کنترل داشته باشی. جایی نوشته بود که ما انقدر خوب هستیم که اگه کسی همنشین ما بشه هم خوب میشه. پس نباید این فکرا رو بکنی چون فایده ای نداره. تو تلاش خودتو بکن. عاقل هم باش و سعی کن که طرف مقابلت ادم درستی باشه. بعد هم مشاور ازدواج خوب پیدا کن و مشورت بگیر. دیگه لازم نیست خودتو با درستی و نادرستی ادما و کره زمین رنج بدی. چون باری نیست که بتونی روی دوش خودت نگهش داری. تمام کاری که هر کدوم از ما می تونیم بکنیم کنترل مدیریت و تلاش برای تعالی درونی و بیرونی خودمونه. توی این پیشرفت های فردیمون خود به خود روی دیگران و ادمای اطرافمون هم اثر می گذاریم و به نوعی تعیین می کنیم که اونا باهامون چطور رفتار کنن.
-
با سلام
مشکل شما زوم کردن زیادی روی موضوع خاص هست .
مشکلاتی که شما اشاره کردی هست اما چرا دیگران مثل شما نیستند ؟ چون دیگران ابعاد دیگر زندگی اجتماعی را هم می بینند و همه اش روی خطرات و دروغها و خیانت ها زوم نمی کنند .
اینکه شما بیشتر روی مسائل منفی بلکه روی تصورات منفی خود زوم می کنید ممکن است علتش روحیه بد بینی در شما باشد . بهتر هست که به یک روانشناس بالینی مراجعه کرده و از نظر بالینی خود را بررسی کنید .
لطفاً تاپیک زیر را هم مطالعه کنید :
مواظب ظن و گمانها و ذهنیتهای منفی باشیم ، می تواند پارانوئیا شود ...........
-
ممنون ازفرشته مهربان
بنظرتان علایمی که شمافرمودیدبامشکلات من رابطه دارند؟
من بدون دلیل سوظن پیدانکردم اول دیدم وشنیدم بعدبی اعتمادشدم
همه چیزرابه منزله توطئه چینی درنظرنمیگیرم فقط به بعضی ازپسرهابی اعتمادم ونمیتوانم به حرفهایشان اعتمادکنم
انتقادراقبول میکنم ولی سرخ میشم وشروع به سرزنش خودمیکنم
ارام وکناره گیرهستم
خودبزرگ بین نیستم خودم روپایین ترازچیزی که هستم درنظرمیگیرم
بنظرتان بایکی دوعلایم پارانویاهستم؟
- - - Updated - - -
-
ببین رز عزیز بهتره هیچ برچسبی به خودت نزنی که مضطربت کنه. فقط یک دکتر روانشناس بالینی و روانپزشک برو. ببین چه تشخیصی می دهند. اما به هیچ وجه پیشداوری نکن درباره خودت.
طیفی از بیماری ها هست که این علایم را دارد. اما دلیل ندارد شما بدترین حالت را در نظر بگیری. مثلا من ممکن است مدتی معده ام درد داشته باشد. خوب بیماری های معده طیف وسیعی را از ورم و ریفلاکس تا سرطان معده در برمی گیرد. اما من نباید بدون بررسی کامل پزشکی فکر کنم سرطان معده دارم و بدترین حالت را در نظر بگیرم.
مطمئن باش این مشکل با صبر و پیگیری درمان حل می شود.
-
ممنون نوپوجان
من برای کاری لازم بودچکاب کامل شوم پیش روانپزشک رفتم ومشکلی نداشتم فرشته مهربان لطف کردندوپارانویاتشخیص دادند
- - - Updated - - -
ممنون نوپوجان
من برای کاری لازم بودچکاب کامل شوم پیش روانپزشک رفتم ومشکلی نداشتم فرشته مهربان لطف کردندوپارانویاتشخیص دادند
-
از روانپزشک راهنمایی خواستی برای بدبینی که به نظرت خوشایند نبود؟ سوال پرسیدی؟ چی جواب داد برای راهنماییت؟
- - - Updated - - -
وقتی میری می تونی سوال بپرسی. هر چند تا. بعدش با جوابایی که می گیری راهنمایی میشی. یا حداقل بهتر ادم می فهمه چطور با خودش و افکارش باید کنار بیاد.