-
جدی سراسری.تبریک میگم بهتون.ممنون بابت روحیه ای که بهم دادید.
راستش میخوام یه سری چیز هایی بنویسم نمیخوام امیدواری الکی بدم یا بخوایم به اون استاد دید بدی داشته باشیم سه تا نظریه قبل گفتم که دو تاش بد بود ولی حالت خوب هم میتونه داشته باشه
دوست محترم لطفا تاپیکی رو که در انتهای این پاراگراف رو میزارم رو بخونید و به چیزایی که میگم بیش تر توجه کنید
ببنید استارترش شرایط مشابه شما داشته ایشون توی پست اولش (شماره پست ها سمت چپ نوشته شده) یه جا مینویسند که البته او گاهی رفتاری از خود نشان داده که من احساس کرده ام او هم به من علاقه دارد . مثلا یکبار که بیرون از کلاس خیلی ناگهانی به او برخورد کردم به من لبخند زد البته شاید به خاطر اینکه من هم نا خود آگاه به او لبخند زدم در حالی که همه بچه ها میگویند وقتی در بیرون از کلاس به او سلام میکنند او خیلی خشک به نظر می رسد. یا اینکه روزی که لکچر داشتم خیلی با دقت به لکچرم گوش میکرد .
بعدش تمام راهنمایی هایی که دوستان بهشون کردند رو بخونید ولی در همون تاپیک به پست 4 همون چند خط اولش (که نظر من هم هست) توجه کنید اون خانم ایشون رو راهنمایی کردند که
من اگر جای شما بودم بهش فکر نمی کردم. درسمو می خوندم. اگر واقعا استادتون علاقه ای به شما پیدا کرده باشد خودش قدم جلو می گذارد. به کار روش خودت ادامه بده. ساده و با وقار. :305:
سایر نظر ها رو بخونید و ببنید هر فردی از نگاه خودش قضیه رو دیده یکی گفته برو بابا همش الکی و فکر میکنی و یکی یه چیز دیگه گفته
ولی قبل این که اخرین پست استارتر اون تاپیک رو بخونید بار دیگه میگم به این جملشون توجه کنید ایشون گفتند البته او گاهی رفتاری از خود نشان داده که من احساس کرده ام او هم به من علاقه دارد . مثلا یکبار که بیرون از کلاس خیلی ناگهانی به او برخورد کردم به من لبخند زد البته شاید به خاطر اینکه من هم نا خود آگاه به او لبخند زدم در حالی که همه بچه ها میگویند وقتی در بیرون از کلاس به او سلام میکنند او خیلی خشک به نظر می رسد. یا اینکه روزی که لکچر داشتم خیلی با دقت به لکچرم گوش میکرد .
و هر فردی یه تعبیری از این قضیه کرده
ولی در نهایت خودتون با خوندن اخرین پست اون خانمی که تاپیکشون رو شروع کرده بودند متوجه موضوع میشید و کاش هر فردی میومد مثل ایشون سر انجامشو میگفت..من که خیلی براش دعا کردم.
اینم لینکش :
عاشق استاد م شده ام
.
.
.
راستی منم به تاپیک زدم شرایط مشابهی دارم ممنون میشم نظر شما رو بدونم..منم با رفتار هایی به ایشون نشون دادم که بهش علاقه دارم درست مثل استادتون به نگاه ولی خیلی خیلی کم بوده و دوما رفتار های من یکم خاص تر بوده که قابل گفتن نیست و باید فقط توی شرایطش بود تا متوجه منظورم شید ولی به هر حال من بهش فهموندم ولی خیلی خیلی زیر پوستی شاید الان دقیقا این سوال هایی که توی ذهن شماست توی ذهن ایشون هم باشه من اگه میدونستم اونم از من خوشش میاد همین الان میرفتم خواستگاریش !! چون میدونستم برام صبر میکنه..یه بار یه کاری کرد در مقابلم که منم حس میکنم از من بدش نمیاد.. به هر حال من توی تاپیک خودم بزرگترین مشکلم رو گفتم ممنون میشم بگید شما جسارتا اگه جای اون خانم بودید قبول می کردید اون شرایطو یا نه وارززشو داشت به نظرتون یا نه..ممنونم..
اینم لینکش :
جواب اونا مثبته یا منفیه باشه برای شرایط من(دوران عقد ) + و چجوری بهش پیشنهاد بدم
-
ممنونم فدای یار
خیلی خوب راهنمایی کردی
من چون درس خون بودم و هستم تونستم وردی بدون کنکور دانشگاه باشم(هر دو مقطع سراسری بودم). خیلی هم سعی میکنم از این جور مسائل دور باشم.
همانطور که قبلا هم گفتم این استاده اصلا استاد درس من نیست. ولی بخدا اینقدر رفتار این استاد تابلو بود که من متوجه میشدم میخاد یه چیزی بگه.
ولی تا حالا به غیر از اون باری که گفتم جواب سوالشو دادم دیگه باهاش حرف هم نزدم
یه چیز دیگه اینکه
چند روز پیش قبل از اینکه دانشگاه تعطیل بشه (ما تا 25 اسفند کلاس داشتیم) رفتم پیش استاد راهنمام اونو دوباره دیدم . دوباره از اتاقش اومد بیرون، رفت تو دفتر دفتر دار رئیس دانشکده یه سوال پرسید سریع برگشت و رفت اتاقش من اصلا بهش نگاه نکردم خیلی طبیعی برخورد کردم. بعد که میخاستم برم دوباره از اتاقش اومد بیرون من کنارش رد شدم اصلا هم سلام نکردم با اینکه قبلا یه برخورد داشتیم. به نظر شما کار درستی کردم؟؟؟؟
-
ممکنه تصورت درست باشه و از تو خوشش اومده باشه اما به نظر من کل کاری که باید بکنی اینه که معمولی باشی. خودت باشی. نه فکر اینو بکنی که برداشت بدی پیدا می کنه اون ادم اگه باهاش خوش اخلاقی کنی و بعدش بیای باهاش سرد بشی نه اینکه خیلی زیادی باهاش خوب رفتار کنی که فرار کنه. معمولی باش راحت باش خودت باش. فکرتم مشغول نه اون نه هیچکس دیگه ای که نیومده جلو نکن. تو کار خودتو بکن. خوش اخلاق باش. راحت باش با خودت. راه خودتو برو. می بینیش اگه سر راهته جلو چشمته سلام کن چه عیبی داره؟ اگه هم دوره در دسترس نگاهت نیست سلام نکن. در کل تا وقتی که یکی خودش واضح نیومده جلو از فکرت و زندگیت واسش نزن. اما همیشه هم خوش اخلاق و خوش رفتار باش و با همه محترمانه رفتار کن که اگه کسی هم خواست بیاد جلو بیاد.
البته این نظر من بود. شاید اشتباه باشه.
موفق باشی.
-
سلام:72:
دوست من یه گشتی توی تالار بزنی متوجه تعدد تاپیک ها در مورد عشق و عاشقی های ساخته و پرداخته ی ذهن دخترونه ی ما در مورد اساتید میشی.
فقط و فقط زمانی میتونی نسبت به علاقه ی آقایی با اطمینان بحث کنی که خودش رسما باهات صحبت کنه.هر چند که در اون صورت هم فراز و فرود ها فراوونه.
خانمی منم توی دوره ی ارشد با یکی از اساتید کار میکردم.ایشون هم جوون بودن و دور و بر من(طبق تصورات من :311:).حل تمرین یکی از درساشون بودم.بهم اس ام اس میدادن.از استاد راهنمام زمان بودنمو تو دانشگاه میپرسیدن و ...حتی یه بار باهام تماس گرفتن و کلی صحبت که من میخوام برای ارائه ی مقاله م برم فلان کشور برام دعا کن و الان استرس دارم و این حرفا.منم کاملا عادی جواب میدادم.شاید تلنگری توی وجودم میخورد که آره خبریه.مدت زیادی گذشت و من به خاطر مشغله م کمتر با دخترای دانشگاه هم صحبت میشدم.یه بار فرصت پیش اومد و نشستیم صحبت کردن.اونجا بود که دیدم ای دل غافل.هر کی به اندازه ی یه شاهنامه از این آقا خاطره داره:311:
نقطه ی مقابلش استاد مشاورم بود که من مدت بسیار زیادی باهاش کار میکردم و در تماس بودم.حتی به اندازه ی یه نگاه و یا لبخند طولانی من متوجه چیزی نشدم.بعد از دفاعم خواهرش باهام تماس گرفت جهت خواستگاری.
آدما و برخورداشون با هم فرق داره اما معمولا کسی که قصد و نیت پاکی داره به جای اینکه خودشو تابلو کنه اقدام قاطع می کنه.(این قانون مطلق نیست و ممکنه استاد شما مشمولش نشه:18:)
توصیه م اینه که شما زیاد پر و بال به این تصوراتت نده.اگه که واقعا قصدی داشته باشه اقدام میکنه و اگر هم که هیچی شما اذیت نمیشی.کلا این جور مسائل در حوزه ی مسئولیت دخترا نیست:303:
شاد باشی و خوشبخت:72:
-
سلام.میدونید چیه منم از این فکرا زیاد میکردم برای اون فردی که در نظرم مهم بود و هست.اونم اصلا اهل سلام و این حرفا نیست.میخوام بگم این احساس شما طبیعی هستش
ولی فکر کنم بیش از حد دارید به اون اقا بها میدید نه این که اون اقا بد باشه..نه..اون اقا به هر حال توی سن و موقعیتی نیست که بخواد با این کارا به شما بفهمونه به شما علاقه داره (اگه هدفش ازدواج باشه )....این که شما میگید هر وقت میرید اون جا هی میاد و میره و بعدش گفتید موقع خداحافظی اومده باز دم در نشون میده اینا اتفاقی نیست و یه موضوعی احتمالا هسش اما بزارید از دید اون اقا موضوع رو نگاه کنیم
من اگه این طوری به دختر خانمی علاقه مند بودم...مثلا اگه بهم سلام میکرد خوشحال میشدم میگفتم پس شاید اون هم به من علاقه ای داره البته اگه شما دختری باشید که با همه این چنین باشید دیگه نه سلام کردن شما به من هم میشه مثل بقیه و هیچ توفیقی نداره (تایپک من رو که خوندید من اگه میدونستم ذره ای اون خانم از من خوشش میاد شک نکنید تا حالا ازش صدباره خواستگاری کرده بودم یکی از دلایلی که من خواستگاری نمیکنم از ایشون این هست که نمیدونم نظرش راجب من چیه تازه من یه دانشجو هستم 4 تا همکلاسی منو میشناسند دستم بسته هستش...)حالا اگه اون اقا هم واقعا شما رو برای ازدواج بخواد قبول کنید باید یه طوری به شما نشون بده با یه کارهایی که گفتید داره این کارو میکنه خب قبول کنید ایشون استاد هستند اون جا و... بعدش از شما دانشجوی ارشد هستید خواستگاری کنند ولی شما از ایشون متنفر باشید (البته ما که میدونیم این طور نیست ولی اون اقا که نمیدونند ) بعدش فردا بپیچه شما بهشون جواب منفی دادید قبول کنید ایشون سوژه میشند حداقل دوسال بین بچه های شما شاید و بین همکاراشون تا مدتی...
و شاید ایشون داره این کارا رو میکنه تا ببینه اگه شما هم بهشون دید مثبتی دارید اقدام کنند
ولی از طرفی هم اگه طرف خیلی باهام گرم بگیره و سلام و.. میگم این که با من این قدر سریع این طوری شد نه این که بگم دختر بدی هستش میگم خب این با همه این برخورد رو داره و خیلی ساده از کنارش رد میشم ولی وقتی ببینم دختری که به هیچ کی سلام نمیکنه و . .. و فقط به من سلام میکنه اینو یه نشونه ی مثبت میبینم....
ولی اگه ایشون شما رو برای ازدواج نخواسته باشه خب طبیعتا اصلا چنین ادم هایی رو حیفه حتی نگاه کنید ولی این احتمال خیلی کمه مخصوصا اگه ایشون یه استاد خوب و مطرح باشند توی دانشکده که با ابروی خودشون بازی نمیکنند و اگه شنیدید و دیدید بعضی جاها استاد ها سو استفاده کردند و.. خواهش میکنم جدی نگیرید و اول تحقیق کنید و متوجه میشید نه طرف استاد بوده و نه دانشگاهش دانشگاه و یه موسسه بوده... و طرف هم یه تعلیم دهنده ساده....
توی یه دانشگاه معتبر یه استاد معتبر یه شبه به این ابرو نمیرسه که بخواد یه شبه ابروشو ببره طرف اگه اهل این کارا هم باشه میره بیرون دانشگاه دنبال این چیزا نه دخترای خوب دانشگاه که کسی که دانشگاه خوب قبول میشه طبیعتا سر به زیر بوده و فقط درس میخونده و فرصتی نداشته به چیزای دیگه فکر کنه...
پیشنهاد من این هستش اول از همه سعی کنید خود واقعیتون باشید به قول دوستمون...میدونم با ایشون یه بار برخورد داشتید همون بحث که سوالشون رو جواب دادید و.... من میگم این بار اگه رفتید و ایشون داشت این طوری نشونه نشون میداد و شاید بد نباشه خیلی با وقار با حفظ اون متانتی که دارید و باید داشته باشید خودتون یه سلام بکنید و یه چشم تو چشم بشید باهاشون و سریع برید دیگه خود خانم ها بهتر میدونند چطوری این کار رو بکنند و ایشون هم اگه واقعا هدفش ازدواج باشه یه روز میاد خصوصی با شما مطرح میکنه و اگه یه مدت گذشت و اتفاقی نیفتاد پس همون بهتر دیگه سلام هم نکنید چون ایشون اگه شرایط ازدواج رو دارند نباید دست دست کنند بعد این که یه نشونه ی مثبت از شما دیدند بعدش هم مرد باید اهل ریسک باشه..
می دونید وقتی شما هیچی نگید برید من خودم این طوری رو بیش تر میپسندم و بیش تر جذب میشم ولی واقعیت امر این هستش که دقیقا این موضوع برای من اتفاق افتاده من خودم خواستم طوری در حد نگاه به اون خانم (راستی ممنون در تاپیکم شرکت کردید اون جا جواب دادم) بفهمونم یه حسی بهشون دارم تاببینم بازخوردشون چیه و خوشبختانه بازخورد خوبی گرفتم و اگه میخوام برم پا پیش بزارم همش به خاطر اون نشونه ای هست که ازشون گرفتم
شما هم اگه این بار این طوری شد یه سلامی بکنید و یه نگاه و نه بیش تر و نه کمتر و نه لبخند زیادی که ارزشتون کم شه و.. امیدوارم ایشون اگه میخوان خواستگاری کنند اونو یه نشونه ی مثبت از جانب شما بدونند و اقدام کنند
ولی باز هم تاکیید میکنم ذهتون رو درگیر این موضوع زیاد نکنید چون اگه چیزی غیر این باشه کسی که لطمه میخوره شما هستید شما کاری که گفتم رو بکنید و اصلا فکر نکنید بهشون و بقیشو بسپرید به خدا اون اگه بخواد چیزی بشه میتونه چجوری قلب ها رو به هم گره بزنه....
انشالله خدا براتون انچه صلاح هست رقم بزنه...