-
صبوری عزیز اگه فرض کنیم الان قول دادن که مصرف نکنن ولی بعد از ازدواج این کارو بکنن اخلاقم طوری ک نسبت بهشون به شدت سرد میشم و شاید متنفر!!!این مسئله هم بهشون گفتم و ایشون جواب دادن من از لحاظ اخلاقی قول دادم و بهش پایبندم -و وقتی ناراحت شدم سر این مسئله گفتن چرا خودتو سر این جریانا ک ارزش نداره ناراحت میکنی!
من به این امیدوارم به خاطر علاقش بهم این کارو نکنه !ایا الکی امیدوارم؟!:(
در مورد سوال دلجو عزیز نمیدونم قطعا نمیتونم بگم هیچ کار اشتباهی رو دو بار انجام ندادم شده بعضی از کارا هم ادم شاید جو محیط باعث بشه انجام بده...
-
والا نباید این حرف می زدن این مال گذشتشون بوده و اگه توبه کردن توبشون قبول و گناه این اگه بخوایم متر کنیم کنتر از زنا ست
-
فکر می کنی ایشون خودشون رو از شما کمتر دوست دارند؟ یعنی به خاطر علاقشون به شما اینکارو حاضرند ترک کنند اما به خاطر خودشون اینکار رو نکردند؟ در مورد مشروب نمی دونم اما دیدم کسایی رو که سیگار یا مواد دیگر یا عادات زشت دیگر رو برای همسرشون ترک کردند اما باز بعد از ازدواج اادامه دادند. منظورم اینه که اگر ایشون تنها به خاطر شما ترک کنند امکان بازگشتش هست (ممکنه زمانهایی در زندگی زناشویی پیش بیاد که زن و شوهر احساس کنند از هم خیلی دورند و در اون زمانها دیگه این منع که ایشون رو باز می داشت وجود نداره). اما اگر ایشون به خاطر خودشون ترک کنند اونوقت امکان برگشت خیلی کمتر خواهد بود چه با شما در صلح و صفا باشند چه در قهر.
راستی فکر می کنم کمی هم باید به تشابه فرهنگ ها تون نگاه کنی. آیا در خانواده و فرهنگ ایشون در عروسی ها مشروب سرو می شه؟ به نظر من این خودش یک نشانه است.
-
ممنون دوستا که پاسخ میدین:72::43:
دقیقا منم از همین موضوع میترسم که بالاخره تو هر زندگی مشکل هست وقتی که صلح و صفا نبودو قهربودیم زد زیر قولش چی؟!:54:
و مشکل منم فقط همین ی مورده وگرنه از لحاظ اخلاق خونواده و اینجور چیزا 100% همون چیزیه ک من میخوام چه تضمینی ازش میتونم بگیرم چون تا حالا بد قولی نکرد میتونم رو حرفش حساب کنم ؟
mosbatam عزیز خودشون گفتن که این جریان مال گذشته بوده و از لحظه ای که خواستگاری کردن مهمه که اینکارو نمیکنم!
یعنی اقایون حاضر نیستن به خاطر همسرشون که میگن بهش علاقه داریم از یکسر رفتارای مجردی دس بکشن؟!!!
-
نه اقای mosbatam اینو که مطمئنم ساده نیست که بره سمت هر چیزی همونطور که گفتن 7سال در شهر دیگه ای مستقل زندگی کردن به خاطر شغلشون(نظامی) و اهل دختر بازیو این جو چیزا نیست
و از سیگار و مواد مخدر و این چیزا هم متنفـــــــــــــــــره از بوش حالش بهم میخوره مثل خودم
و اینکه بهم گفتن هم به خاطر سادگیشون نبود من پرسیدم گفتن چون نمیخوام بعدا بشنوی بگی چرا نگفتی !
بازم هم منتظر نظراتتون هستم
:72::72:
-
پس چرا فرق بین مشروب و چیزای دیگه رو نمی دونه؟
خانم حاضرم بهتون قول بده این اقا رو طوری تحت نظر دارن که اگه همچین خطایی بکنه و با دخترای دیگه باشه همکاراش قبل شما زیر ابشو می زنن
در ضمن اگم بخواد تکرار کنه تنها تو عروسیا می تونه همچین شاهکارایی رو بکنه
در ضمن من مطمئنم شما دو گذشتتون دوست پسر یا عشقی نداشتین و به خاطر همین پاکی شما رو انتخاب کرده پس هنوز اونطور بد نشده
-
راستش من خودمم فرقش نمیدونم که بپرسم!چی ب چیه !
ولی بقیه حرفاتون درسته و قابل تامل ممنون:162:
خب شما پیشنهادتون چیه من چیکار کنم چه جوری برخورد کنم؟ ک مطمئن شم!:(
-
در ضمن من جای شما بودم خودمو مثال می زنم می فهمیدم دختری دوست پسر داشت ردش می کردم بره
حالا شما برو حدیث هایی رو در مورد ازدواج با ادم مشروبی رو بخون که به شدن نهی شده
ولی در اخر اگه می خوای اون اقا رو رد کنی بهش بگو بازگو کردن گناه کار ناشایستیه و بره توبه کنه
-
سلام هیدا جان
اینکه ما بخوایم بگیم ایشون به قولشون عمل میکنن یا نه غیر ممکنه و بستگی به شخصیت اون آقا و مهارتهای شما در زندگی آیند هاتون داره اما من خودم خیلی از آقایون رو دیدم که بعد از ازدواج اصلا سمت این چیزا نرفتن و فقط به عنوان یه کنجاوی در مجردی ایشون ازش یاد میکنن بالاخره با توجه به شرایط اون آقا که میگین یه شهر دیگه و دور از خانواده اس و تو محیط خوابگاه بوده مقداری طبیعی هست که از سر کنجکاوی یا به قولی جو گیر شدن سمت این کار هم رفته باشه
اما بهترین راه اینه که فرصت بدین تا وقتی که با خانواده اومدن جلو اون وقت از طریق پدر یا برادرتون بیشتر باهاش آشنا می شین و تو این طور موارد آقایون خیلی راحت تشخیص میدن ایشون چند مرده حلاجن و بهتره از الان خودتو اذیت نکنی و با فکر کردن به این مسائل و بزرگ کردنش دیدتو نسبت به کسی که هیچ شناخت کاملی ازش نداری به سمت افکار منفی نبری
باز هم تکرار میکنم این مساله رو بسپار به شناخت بعد از ازدواج و آشنا شدن با فرهنگ خانواده اش و رفتارهایی که اونجا ازش میبینی خود من هم زمانی که دانشجو بودم و در خوابگاه یه سری رفتارام و دیدم نسبت به مسائل با وقتی که به خونه اومدم کلی متفاوت بود و مثلا اینقدر دوستی دختر پسرا رو دیده بودم دیگه اصلا به عنوان یه اشتباه بهش نگاه نمیکردم و عادی میدونستم اما بعدا تو محیط خانواده نظرم مثل بسابق شد منظورم اینه که ایشون هم ممکنه فقط تحت تاثیر دوستاش قرار گرفته و خودش هم میدونه کارش اشتباه بوده و حالا علاقه به شما رو علت ترکش میدونه اما در واقع خودش هم قلبا راضی به انجامش نیست و گرنه هیچ وقت نمی گفت که همچین کاری کرده
توکل به خدا و شناخت در مرحله خواستگاری و دید باز بهترین راه برای اطمینان شماست موفق باشید
-
با سلام
هیچ حسابی برای اینکه این عمل در آینده تکرار نشود نباید باز کرد و اتفاقاً باید این احتمال را بسیار قوی دید و با توجه به اینکه ایشون احتمالاً این کار را خواهد کرد تصمیم بگیرید . بخصوص اینکه از نظر ایشون این گناه نیست بلکه فقط از نظر اخلاقی آنهم بدانید به خاطر شما آنرا بد می داند لذا احتمال تکرار زیاد هست .
نکته مهمتر این است که این موضوع سرنخ هست ، یعنی ریشه آن که تفکر و نگرش وی هست مهمتر از خود این عمل هست چرا که تفکر و نگرشی که این رفتار را موجب می شود رفتارهای دیگر را هم موجب می شود که چه بسا بسیاری از آنها از چشم شما پنهان باشد .
اتفاقاً نیاز هست شما از پدرتان در جهت شناخت ایشون کمک بگیرید و همین موضوع را با پدر مطرح سازید و بخواهید که از ابعاد دیگر در جهت شناخت وی به شما کمک کند . مثلاً بخواهید که پدر با او مسافرت برود و .....
حتماً نزد مشاور برای شناخت بهتر و سنجش سنخیتها بروید . اگر رسماً به خواستگاری نیامده اند رابطه را ادامه ندهید مگر اینکه در قالب ارتباط خانوادگی ارتباط را داشته باشید که کمک زیادی به شناخت بیشتر می کند .
باز هم یادآوری می کنم که این سرنخی هست که باید جدی گرفته شود .
جناب مثبت من :
لطفاً با ساده سازی راهنمایی ندهید و هم راستا با کارشناسان تالار راهنمایی دهید . این فرد اعتقادی ندارد که این کار گناه هست چطور می فرمایید که توبه کرده نباید می گفت و ....