نوشته اصلی توسط
عشق نوجوانی
سلام اقا سامان
حرفات کاملا درسته . بجان . حق داری نگران آیندت باشی . ولی بنظرم خیلی داری سخت می گیری ؟ یعنی چی ک ممکنه بعدا خیانت کنه ؟ یعنی چی بعدا فلان کارو انجام می ده ؟ شما داری حرص بعدا رو می خوری ؟ حالتو داری از دست میدی برای آینده ای ک نیومده و شاید بر خلاف طرز فکرت چیز خوبی در انتظارت باشه . من کسی رو می شناسم ک بعد از چند سال زندگی ک ثمرش 3 تا فرزند بزرگه ( هر سه فوق لیسانس ) خانمشو و بچه هاشو ول کرد رفت با منشی دفترش ازدواج کرد ؟ حالا کار منشی ب کنار ولی اگه اون خانم فکر می کرد ک ی روز مرد زندگیش می خواد همچین خیانتی بهش کنه ب نظرت ازدواج می کرد ؟ ن . 100 % ازدواج نمی کرد . یا نه روزانه خیلیا رو می بینیم ک دارن شوهراشونو از چنگ اینو اون در میارن . دارن می جنگن ک همسرشونو حفظ ببین یعنی این خانوما فکرشو می کردن شوهراشون سره ی مسائلی قید شونو بزنن و راحت برن سراغ زنای مردم ؟ دوست عزیز می خوام بگم این فکری ک الان توی سرت هست توی سر خیلی از دخترا هم می چرخه ؟ نکنه ازدواج کنم شوهرم معتاد باشه ؟ نکنه طلاق بگیرم ؟ نکنه شوهرم با کسی رابطه جنسی داشته ؟ نکنه بیماری داشته باشه ؟ نکنه همزمان با من ی معشوقه داشته باشه ؟ نکنه روزایی ک میگه دیر وقت میام خونه رفته جای دیگه انرژیشو خالی کنه و هزار تا نکنه دیگه . پس تنها شما آقایون نیستین ک ب این چیزا فکر می کنین . ولی باور کن اگه ادم بخواد این فکرا ها رو از خودش دور نکنه باید قید ازدواج رو بزنه چ بسا ممکنه فرصت های خوبی رو هم این وسط ازدست بده. بهتره شما قبل از ازدواج با کیس مورد نظرت ی آشنایی داشته باشین . لزومی نداره سریع ازدواج کنین . خوب و بد زیاده . بالاخره شما هم قسمتی داری. مثبت فکر کن و برو جلو . اگه انتخاب اشتباه از طرف تو باشه نمی تونی بگی همه زنا بدن . پس تو چشماتو باز کن . زود عاشق نشو ک ممکنه عیبای طرف مقابلتو نبینی . بهشم نگو برای ازدواج می خوایش . شاید خودشو خیلی خوب نشون بده و نتونی متوجه بشی چ جور دختریه ؟ .
موفق باشی