RE: ازدواج سنتي . نظر ميدين ؟؟؟؟
سلام
شما هم مثل من به این سایت خوش اومدی دی:
یکم منظورتونو واضح تر بگید.
منظورتون شیوه سنتی انتخاب همسره که معمولا خانواده ها توش بیشتر از دختر و پسر دخالت و تصمیم گیری میکنند؟
اگه منظورتون چنین حالتیه.من به شدت باهاش مخالفم
در شیوه سنتی ازدواج در کشور ما نقش پسرو دختر و مخصوصا دختر در انتخاب و تصمیم گیریها خیلی کمرنگه
سلام من تقریبا با ازدواج سنتی موافقم خیلی هم خوبه
چون اولا اون ایراد هایی که خانوم حنان گفتن توش هست و مخصوصا ضرر هایی برای دختر داره ولی میشه با یه راهکاری جلوی بعضی از این آسیبا رو گرفت به نظر من
البته چون بعضی از بچه ها تو محیط باز زندگی می کنن مثل آقای گرد آفرید و حنان و .... خوب واسشون عیبی نداره که خواستگاراشونو بسنجن و البته به نظر من این یه ذره ارزش آدما رو میاره پایین چون همه آدم ها رو یه جور موقعیت حساب می کنن واسه آدم البته اکثرا. شاید شما ها گزینشی رفتار کنین
البته من تصمیمم اینه که با توجه به شناختی که من از خودم دارم و بادتوجه به شناختی که خونوادم از من و معیار هام دارن و من مطلوبیاتمو گفتم بهشون و با توجه به ویژگی هایی که خونواده ی ما دارن. خوب خانواده به دنبال یکی می گردن که همفکر و همسطح ما ها باشه و شناخت خوبی از پدر و مادر اون خانواده دارن و این یعنی اطمینان .
در این مورد که آدم باید به هر کسی اجازه آشنایی نده موافقم به نظرم این شناخت قبل از ازدواج شاید تو جامعه ما واسه پسر زیاد حواشی در پی نداشته باشه ولی واسه دختر خوب کمترین اثرش اینه که پشت سرش حرف در میارن که به همه پا میده
مثلا فرض کنید 3 تا خواستگار همزمان داشته باشین حالا چه جور می خواین وقت بذارین واسه هر کدوم 6 ماه:311: البته من بحثم کلیه ها اگه یکی از اونارو انتخاب کردین و تازه دل هم نبستین و بعد 6 ماه فهمیدین به هم نمی خورین اونوقت چی؟
فیلوسارا:
خلاصه اینکه ازدواج منطقی به معنای ازدواج بدون عشق نیست، چرا که عشق خودش جزئی از منطقه. و شما فقط به کسی عشق حقیقی می ورزی که منطقت عمیقا می پذیرتش. پس برای یک عشق پایدار بعد از ازدواج، اتفاقا لازمه که شما به اون شخص عشق اولیه نداشته باشی تا بتونی با چشم باز بشناسیش.