-
سلام.
قبل از شروع باید بگم خیلی ناراحت هستید که این خوب نیست ، خیلی ها هم اسکلت هستند و دوست دارند جای شما باشند حالا با یه خورده شاید وزن کمتری .
پس شما هم ناامید نباشید ...
شما سن بسیار کمی دارید پس راه بسیار زیاد وپر از پیچ و خم دارید .
نگران اضافه وزن نباید باشید ...
میتونید از الان شروع کنید به ورزش و رژیم غذایی مناسب مناسب مناسب ... تا به امید خدا تا سن 20 سالگی اون دختری که از خودتون انتظار دارید بشید . که مطمئنا در صورتیکه هر روز رژیم و ورزش خودتون رو کنترل کنید همونی میشید که میخواهید .
منم دقیقا یادمه 15 سالم بود مثل شما بودم ، اما با این تفاوت که من خیلی خیلی لاغر بودم که همه بهم میگفتن استخون !!
اما به لطف خدا و با تلاش های خودم تونستم با ورزش طی 3 سال اندامم رو بیارم روی فرم و بعدش همه دوست داشتن جای من و با من بودن ، یادش بخیر همه میومدن سمت من که کنار من راه برن توی کوچه و خیابون ، خیلی ها تعقیبم میکردن !!! (بعد ها متوجه شدم اینو)
الان کلا خیلی راضی هستم از اندامم .
-------
منظورم از این حرفها اینکه دلسرد نشید ، هنوز سنی ندارید و به مرور زمان همه چی درست میشه .
فقط ورزش و رژیم درست رو فراموش نکنید که همیشه به صورت مدام تکرار کنید .
یه روزی میشه که میایید توی همین تاپیک و اعلام میکنید که شدید 57 کیلو با یه اندام زیبای دخترونه .
موفق باشید ...
-
دوست عزیزم من هم همین مشکلو کم و بیش داشتم و دارم ولی الان کمتر. یعنی از پارسال تا حالا تونستم ۱۳ کیلو از وزنمو کم کنم با کارای زیر: (برات مینویسم شاید به دردت بخوره چون اصلا سخت نیست به نظر خودم)
چند ماه نوشابه و مواد قندی رو گذاشتم کنار
مصرف فست فود رو کامل قطع کردم
ظهرا ۱۲ تا قاشق برنج میخوردم اونم با چنگال که زمان غذا خوردنم طول بکشه (خودمو گول میزدم:311:) کلی هم سالاد قاطیش میکردم که زیاد شه مثلا
شبها هم شام رو زود بخور و برنج نخور تا جایی که میشه
ریزه خواری هم که خودت میدونی عمل اصلی چاقیه
ورزشم وقت کردی ۱ روز ۲ روز برو پیاده روی ،من البته نرفتم ،مطمئن باش کم میکنی عزیز دلم:72:
-
سلام
درکت میکنم که چه قدر سخت ادم با کسای دیگه مقایسه شه در صورتی که چیزی از دیگران کم نداره و کلی توانایی داره
توانایی هر کسی تو موقعیت خاص خودش ظاهر میشه مثل ان دختری که مجبور میشه خوب بشنوه و حفظ کنه و... تا بتونه به جای مادرش حرف بزنه و گلیم خودش از اب بکشه بیرون. هر چی هم موقعیت اطرافت سخت تر باشه بیشتر توانایی هات ظاهر میشن اما دلیل ای نیست که بقیه بی عرضه و خنگ باشن فقط تو ان موقعیت نبودن همین
من هم از بدو تولد چاق بودم:54:
اما من اگه از نخوردن هم میمردم مامانم اعتراضی نداشت چون فقط فکر میکرد باید لاغر بشوم....:311:
هر جا هر دختر حتی به قول تو اسکلت هم میدید با من مقایسه میکرد میگفت اینقدر خوش اندام و مانکن و.....
بعد که دختر را میدیدم خنده ام میگرفت چون زیادی اسکلت بود....
همیشه از این کاراش ناراحت بودم
اما کم کم یاد میگیری خیلی از این حرفها ناراحت نشی میدونی به خاطر علاقه شدیدشون دوست دارند دخترشون همه چی تموم باشه اما گاهی راه و کلماتی که به کار میبرن ازار دهنده است ....
ببین در کنار رژیم ات ایروبیک و شنا و... باعث میشه خوش فرم بشی ممکن تو وزنت 60-63 هم باشه اما با ورزش نه شکم داشته باشی و...
خیلی هم خوش فرم و زیبا دیده بشی
اما ممکن 57 هم باشی و مثلا وزن ایده ال زیبایی داشته باشی اما یک پوست شل و اویزون و زیر چشمها سیاه و کبود....اعصابت خورد و بی مو و...خانوداه ات از این بیشتر میترسن ....
وقتی حرفاتو در مورد نوع رژیم ات و جهشی درس خوندنت و پستات خوندم دقیقا احساس کردم دختر باهوشی هستی خیلی خیلی قشنگ تحلیل میکنی قشنگ میتونی بنویسی سعی کن برای خودت هم که شده بنویسی احساساتو
خیلی بهت کمک میکنه و بعدها که بزرگتر شدی کلی از خوندنش لذت میبری شاید همین نوشتن بعدها در کنار درس و کارت برات حرفه و یا سرگرمی هم شد
قدر خودتو بدون
قد متوسط و خوبی هم داری اضافه وزنتم تو چند ماه درست میشه
از همه مهمتر احساس میکنم خیلی هم با اراده و اهل تحقیقی تو قبلا 15 کیلو وزن کم کردی این خیلی عالی:104:
یک کم هم بیشتر خودت دوست داشته باش:43:
وقتی تو حس خوبی نسبت به خودت و دنیا و اطرافیان ات نداشته باشی کمتر کسی جذب ات میشه طرفت میاید
برات ارزوی موفقیت دارم
-
با اینکه خیلی دیر برگشتم ولی متشکرم ازتون! یه ماه و نیمه رژیم میگیرم اما فقط 3 کیلو کم کردم... از اردیبهشت دیگه ورزشم میکنم چون بدنم مقاومه... :72::72: