-
با سلام
خوشحالم که از سایت بهره مفید می بری . عزیز سعی کن از یک مشاور بطور حضوری کمک بگیری . فردا در ملاقات و صحبت موضوع اهمیت شناخت و تشخیص میزان سنخیتها را مطرح کن و بگو در مواردی بخاطر اینکه آگاهی های شما بالا نیست لذا نیاز می بینی که از یک مشاور روانشناس کمک بگیرید و دعوت کن که شما را همراهی کند در مراجعه حضوری به یک مشاور و وقتی مراجعه کردید همه آنچه مایلی بدانی از مشاور بخواه برایت در بیاره . و کلاً بخواه که کمکتون کنه که شناخت بهتری از هم پیدا کنید و میزان سنخیتتون را به شما بگه .
موفق باشی
-
با سلام به فرشته مهربان عزیز:72::72::72:.خیلی خوشحال و مسرور هستم که برای من پست گذاشتید.
ایشون خودشون روانشناس هستند .من چون با این سایت اشنا بودم و ازمقالات مفید و پستهای دوستان استفاده کردم اون اقا هم با تعجب از من سوال کردن شما چقدر اطلاعاتتون در زمینه روانشناسی بالا هست با اینکه رشته مرتبط با تحصیلم نیست.
اما حتما امروز بهشون میگم برای مشاوره حضوری با یک روانشناس ماهر.با تشکر فراوان.
-
درود بانو ستیلا :72:
راستی تا یادم نرفته علاوه بر روانشناس.اینم بدون هنوز به اندازه دوجلسه آشنایی یه روال کاملا معمولی هستش پس بخودت خیلی استرس وارد نکن و خیلی راحت باش و ریلکس تازشم بعدش مراسم عقد و نامزدیه و شناخت اون دوران پس هنوز کلی وقت داری.ولی مشاور رو حتما حتما حتما برو خیلی خیلی لازمه حداقلش اینه میدونی ایشون یا خودتون چه نقاط مشترکی دارین یا توی چه مواردی با همدیگه اختلاف نظر دارین و نقاط مثبت و منفی همدیگه رو بهتر میشناسین :72:
-
البته روانشناس بودن ایشون کمی روند شناخت را سخت می کند چون آگاهی به بعضی تکنیکها و تستها می تواند کمک کند فردی خود را تنظیم کند لذا در مسیر مشاوره شاید فقط مصاحبه بتواند کمک کند . اما بیشتر از هرچیز مراودات شما بخصوص در قالب خانواده و مشاهده رفتار بخصوص رفتارهای کنترل نشده اش می اواند کمک کننده باشد . از این رو سعی کنید ارتباط خانوادگی برقرار کنید و مثلاً مسافرتی 1 روزه و حتی چند روزه با هردو خانواده داشته باشید تا بهتر رفتارهای ایشان را مشاهده کنید .
موفق باشی