-
مرسی عزیزم،نمیدونم چجوری باید پیام خصوصی بدم،با گوشی میام و زیاد بلد نیستم سایتو. منم مث تو فک میکنم،درس مورد علاقه مو خوندم که کار کنم،اگه مدرکمودشتم تاحالا سرکار رفته بودم،منم به شوهرم از اول میگفتم کارتو جدان،چون از اینکه 10 تومن 10 تومن پول میگرفت متنفر بودم،اما حالا یهویی اینجوری شده و ما هیچ سرمایه اولیه ای واسه هیچ کاری نداریم واسه همین یه کم میترسم،شوهرم بچه خیلی دوس داره،من به این فک میکنم کی شرایطمون یه جوری میشه که یه نفر دیگه هم اضافه بشه؟! حالا اینا به کنار،کار دولتی هم که رفته دنبالش یا اولویت با فرزند شهید و جانبازه یا پارتی میخواث،باباشم خیلی ادم سرشناسیه تو شهرشون،شوهرم میگه ه پسر فلانی نبودم میرفتم کارگری هم میکردم اما نمیشه
- - - Updated - - -
مرسی عزیزم،نمیدونم چجوری باید پیام خصوصی بدم،با گوشی میام و زیاد بلد نیستم سایتو. منم مث تو فک میکنم،درس مورد علاقه مو خوندم که کار کنم،اگه مدرکمودشتم تاحالا سرکار رفته بودم،منم به شوهرم از اول میگفتم کارتو جدان،چون از اینکه 10 تومن 10 تومن پول میگرفت متنفر بودم،اما حالا یهویی اینجوری شده و ما هیچ سرمایه اولیه ای واسه هیچ کاری نداریم واسه همین یه کم میترسم،شوهرم بچه خیلی دوس داره،من به این فک میکنم کی شرایطمون یه جوری میشه که یه نفر دیگه هم اضافه بشه؟! حالا اینا به کنار،کار دولتی هم که رفته دنبالش یا اولویت با فرزند شهید و جانبازه یا پارتی میخواث،باباشم خیلی ادم سرشناسیه تو شهرشون،شوهرم میگه ه پسر فلانی نبودم میرفتم کارگری هم میکردم اما نمیشه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
-
مر مر عزیز
قرآن خدا غلط نمیشه شما ماشین نداشته باشید،یا عید خرید نکنی
پدرشوهرت هیچ وظیفه ای نداره بلکه لطف میکنه پسرش رو بامدرک کارشناسی ارشد کشاورزی حمایت میکنه...
همسر شما به امید پدرش نباید ازدواج میکرد بلکه مقدمات ازدواج رو با تکیه بر توانایی های خودش فراهم میکرد بعد برای ازدواج اقدام میکرد.
شما هم بهتره اینقدر تحت تاثیر حرفهای پدر و مادر و بقیه نباشی،همه ماشین ندارن،همه اول زندگیشون توی پنت هاوس زندگی نمیکنن،همه بریز و بپاش ندارن،اصلا اینا غصه نداره.
اگه اسم این شرایط رو گذاشتی بدبختی با یه جمله از دکتر علی شریعتی جوابت رو میدم "چه خوشبختی بزرگیست بدبختی های کوچک" مثل همین بی پولی.
شرایطت رو درک میکنم ولی هنوز به درستی نمیدونی معنی بدبختی چی هست.
همسرت سالم و ... هستش خداتو شکر کن،شرایطش رو درک کن و باهم زندگی مستقل و بدون توقع از خانواده رو بسازید.
-
جمله تون خیلی قشنگ بود، اول کتابم یادداشت کردم که همیشه ببینم...میدونم مشکلاتم بزرگ نیس،اما من تحملم کمه،از خدا میخوام صبرو توانمو زیاد کنه
-
مرمر عزیز این باهم سختی ها رو تحمل کردن زیباترین خاطرات آینده رو تشکیل میدن که با یادآوریشون دلاتونو بهم نزدیک میکنه. امیدت بخدا. درست میشه. امسال سال جدیدو به فال نیک بگیر. تو شهر ما که برای مدرک شما کار زیاده چون تقریبا هیچ خانومی نیست که از وزنش راضی باشه:311: سعی کن مدرکتو بگیری و وارد اجتماع شی بهر حال همسرت یا کار پیدا میکنه و یا برمیگرده پیش باباش . اوضاع ازین بدتر نمیشه گلم.اما این بحران در آتی هم ممکنه پیش بیاد برای اونموقع خودتو مسلح کن. توان علمیتو بالا ببر . بازار همکاراتو برریسی کن اگر برای شروع کار نیاز مالی داری(مطب) یا با همکارات بصورت اشتراکی توافق کن یا دنبال وام و قرض باش. دنیای فردا از آن کسایی هست که امروز براش رویاهای قشنگی دارن
-
خیلی ممنونم ازت.منم امیدوارم سال جدید یه شروع خوب واسه هر دو مون بشه و منم بتونم یه کار خوب واسه خودم شروع کنم،امیدوارم اینروزها هر دو مون رو بزرگ کنه،مثل یه پیله واسه پروانه شدن!!:-* چه رومانتیک!!!!
-
دوست عزیزم سلام خیلی وقت بود که دیگه چیزی ننوشته بودم چون دلو دماغش رو نداشتم ولی الان که دیدم نا امیدی همه ی زندگیت رو گرفته دلم نیومد چیزی نگم مرمر جان ما هم یه زمانی خوش بخت بودیم ولی بابام یه کارمند ساده بود و حتی یه ماشین نداشتیم اما خوشبخت بودیم هر ۳ نفر ما میخندیدیم و خوشبختی رو لمس میکردیم ولی بعد که وضعیت مالیمون بهتر شد از هم دور تر و دورتر شدیم به همراه تک تک اون پولها مشکل وارد زندگیمون شد تا به اینجا رسیدیم به اینجایی که دیگه یه خانواده نیستیم با یه پدر مریض که حالا افسردگی هم گرفته و مشکلاتی که جای بیانشون اینجا نیست... شاید باور نکنی ولی یه عکسی دارم از زمان بچگیم ،از همون موقعی که هیچی نداشتیم ولی حداقل خنده از لب هامون محو نمیشد هرشب موقع خواب به اون عکس نگاه میکنم تا اون روزها رو فراموش نکنم .
اینها رو برات نوشتم که قدر همین لحظه رو بدونی و حسرت پول و ماشین و زندگی مرفه و ... رو هیچ وقت نخوری و این رو بدون روزهای سخت برای همه هست ...:203:
-
سلام به شما دوست خوب و جدیدم
میدونم پول خوشبختی نمیاره،اما بیپولی بدبختی میاره،اما با توصیه های دوستای همدردی و شما البته..تصمیم دارم واسه این چیزا غصه نخورم،چون هنوز من میتونم یه کار خوب شروع کنم و پول خوبی جمع کنم،تو این مدت رابطه من و شوهرم خوبه خیلی،نمیدونم اون به خاطر مشکلات دیگه که هست نمیخواد هیچجوره ناراحتم کنه یا کلا هردومون قدر همدیگه رو بیشتر میدونیم.
فقط میدونم خیلی دوس دارم رابطه دونفره مون همیشه همینجوری و بهتر از این باشه،دعا میکنم هیچوقت به هیچ دلیلی اون دوری و بی احساسی واسه ما پیش نیاد..و واسههچ کسی روی زمین...
-
مرمر جان پست ها رو کامل نخوندم. بر اساس پست اول خودت جواب میدم.
عزیزم تا جایی که همه امون دیدیم هیچی تو دنیا مجانی نبوده. واسه هر چیزی باید یه هزینه ای انرژی ای تلاشی بدیم.
وقتی چیزی هست که ادم دوسش نداره بهترین کار اینه که تلاش کنه تا اون حالتی بشه که دوست داره یا اگه تلاش نمی کنه اوضاع رو بپذیره.
مثلا اگه پدرشوهرت خیلی پولداره و تو فکر می کنی که به پول نیاز دارین اینجا باید یه هزینه ای بدی. مثلا می تونه هزینه جلب اعتماد پدر شوهرت باشه یا احترام باشه یا دوست داشتن اون باشه. تو و شوهرت می تونین احتمالا با احترام و دوست داشتن و تلاش برای جلب اعتماد پدر شوهرت (البته تا جایی که خودتون هم راحت و در سلامت باشید) می تونین کاری کنین که اون هم با دل باز و خواسته ی خودش بهتون رسیدگی مالی کنه.
یا باید خودتون دو تایی کار کنین یا اگه نمی خواین باید حداقل یه بار احساسی به اون بنده خدا بدین که ازش توقع بار مالی داشته باشین. اون ادمو شما می شناسین ببینین چی نیازشه. و بعد صادقانه و خالصانه تلاش کنین. بی دروغ.
کار هم اگه بتونین بکنین. خوبه و بهتره. دوتایی زندگیتونو بسازین.
اینکه کسی به ادم کمک کنه یا نه رو بذار به حساب لطفش. چون اینطوری حرص نمی خوری. وقتی ادم فکر کنه طرف وظیفه اشه میشه اعصاب خوردی واسه ادم.
راستی هر وقت که خیلی اعصابت خورد شد به خودت یاداوری کن که این وضعیت موقتیه. بالاخره اوضاع خوب میشه.
صبور باش و در عین حال پر تلاش. اگه بتونی یه مقدار مهربونی هم قاطیش کنی دیگه از همه ی دنیا بهترینی عزیزم.
موفق باشی. :72:
-
سلام دوست عزیز...
در مورد جلب اعتماد شاید توضیحش سخت باشه ولی به نظرم غیرممکنه چون اون اخلاقش اینجوریه که مثلا 3تا پسرش چه خوب باشن چه بد،بگن الان روزه،اون میگه ه.ولی حرف یه غریبه بی سواد حسود رو قبول میکنه...
ولی اگه بشه دوتامون یه کار خوب پیدا کنیم عالی میشه.. میدونی این طرز فکرمون شاید به خاطر اینه که با یه ذهنیت دیگه زندگی رو شروع کردیم،من و خانواده ام فک میکردیم اگه من دارم ازشون جدا میشم حداقل شوهرم توانایی مالی خوبی داره،وشوهرمم همین طور،اگه مث بقیه جوونا میدونستیم خودمون باید از صفشروع کنیمار کا میکردیم یه کم سرمایه جمع میکردیم یا حداقلااینجوری ضربه نمیخوردیم..
ولی دیگه بی خیال،خواست خدا بوده حتما...ما هم نباید کم بیاریم...
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز...
در مورد جلب اعتماد شاید توضیحش سخت باشه ولی به نظرم غیرممکنه چون اون اخلاقش اینجوریه که مثلا 3تا پسرش چه خوب باش چه بد،بگن الان روزه،اون میگه شبه..ولی حرف یه غریبه بی سواد حسود رو قبول میکنه...
ولی اگه بشه دوتامون یه کار خوب پیدا کنیم عالی میشه.. میدونی این طرز فکرمون شاید به خاطر اینه که با یه ذهنیت دیگه زندگی رو شروع کردیم،من و خانواده ام فک میکردیم اگه من دارم ازشون جدا میشم میرم یه شهر غریب،حداقل شوهرم توانایی مالی خوبی داره،وشوهرمم همین طور،اگه مث بقیه جوونا میدونستیم خودمون باید از صفرشروع کنیم کار میکردیم یه کم سرمایه جمع میکردیم یا حداقلااینجوری ضربه نمیخوردیم..
ولی دیگه بی خیال،خواست خدا بوده حتما...ما هم نباید کم بیاریم...
-
خیلی خوبه عزیزم که اینطور فکر می کنی. پس این وضعیتو یه فرصت بدون و سعی کن خودت و شوهرت خودتونو از نظر شغلی و کاری بکشین بالا. بعدا اگه هم احیانا پدرشوهرت خوش اخلاق شد دیگه می شه خوشحالی مضاعف کنار پیشرفت هاتون. موفق باشی.