به نظرتون کار درستیه که ی جوری(از طریق کسی) به دختره بگم و نظرشو بپرسم و بگم منتظرم بمونه یا نه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرتون کار درستیه که ی جوری(از طریق کسی) به دختره بگم و نظرشو بپرسم و بگم منتظرم بمونه یا نه؟
دادا بهت گفتم پول همیشه هست ولی دختر خوب کسی که واقعا انسان بهش علاقه داشته باشه همیشه نیست.
یه زن درآمدت چه یک و پونصد باشه چه سه تمان برای خیلی فرق نمیکنه اگه اخلاقت خوب باشه و معیارهای مورد نظرش رو داشته باشی.
حالا یه سوال اینی که میگی چه خصوصیاتی داره که اینقدی مشتاق ازدواجی واسم جالب شده :303:
از خرج عروسی و عقدم نترس خیلی زیاد نیست از پسش بر نیای.خوب یه کاری کن مگه نمیگی خونه میگن برو زن بگیر خوب شرایط رو برای مادر و یا خواهرت توضیح بده دختره رو معرفیش کن اونا خودشون بلدن چجوری بله رو بگیرن.تا حالا بهشون گفتی؟خواهشا خودت اقدام نکن تنهایی
والا تا حالا باهاشون ارتباط خیلی نزدیک نداشتم تا خصوصیاتشون رو دقیق بدونم.ایشا... بعد ازدواج باهاشون، بهتون میگم. :311:
دلیل اصلی اشتیاقم خونواده سالم و متدین دختر خانوم هستش. نمیدونم چرا بیخود و بی جهت نسبت به این خانوم اعتماد قلبی دارم.
و چند تا دلیل هم هست که شاید واسه خیلیا مهم نباشه و اما برای من مهمه که یکیش خوشکلی خود خانوم و یکی دیگه هم اینکه چون خودم قدم بلنده و این خانوم هم تقریبا همقد و هیکل(البته ی کم لاغرتر) از خودمه هستش.
واقعیتش این خانوم رو یکی از فامیلامون که آقایی 52 ساله هستن پیشنهاد داد.گفت همسایمون هستن و چندین ساله میشناسمشون و مشکلی داشتن بیا یقه منو بگیر.
اولش حرف این اقا رو خیلی ساده گرفتم. تا اینکه بعد ی مدت ی کم در موردشون تحقیق کردم و دیدم خونواده خوب و دخترای خوبی دارن.اینم بگم که با داییم هم در موردش حرف زدن.البته اینجوری گفتم که یکی از دوستام از دختره خوشش اومده و میخواد بره خواستگاری و نظرتون چیه. داییمم که کلا خونواده خانوم رو تایید کرد. اتفاقا توی اینمدت هم یکی از دوستای خوبم با خواهر بزرگتر این خانوم ازدواج کردن.
پس چته چرا نمیگی خانواده برن خواستگاری و چرا قدم جلو نمیزاری؟!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم تو هم از اونایی که یکی باید هولت بده و نیاز به شوک درمانی داری :58: